چهارشنبه, 5 اردیبهشت 1403 2024,April

روشهای مشاهده «سوابق بیمه» با کدملی + مراحل و جزئیات

24 خرداد 1401
روشهای مشاهده «سوابق بیمه» با کدملی + مراحل و جزئیات

به گزارش بانک اول، حق بیمه ای که به تامین اجتماعی پرداخت می شود (در صورتی که بیمه شده اجباری باشد)، بخشی سهم کارمند و بخشی سهم کارفرما است که بایستی به صورت ماهانه و منظم توسط کارفرما پرداخت شود.

 

حق بیمه از حقوق کارمندان کسر می شود و توسط کارفرما به بیمه تامین اجتماعی پرداخت می شود. برای اطمینان از اینکه حق بیمه شما به طور منظم از سوی کارفرما پرداخت می شود باید سوابق بیمه خود را چک کنید چرا که در صورت عدم پرداخت حق بیمه و یا ایجاد وقفه در پرداخت حق بیمه، در زمان بازنشستگی برای بیمه شده مشکلاتی به وجود می آید.

 

روش های مختلفی برای مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی ارائه شده تا کارمندان بتوانند به راحتی از سوابق بیمه خود مطلع شوند. سایت تامین اجتماعی، اپلیکیشن تامین اجتماعی من، کد دستوری #۴* و مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری ها، ۴ روش مشاهده سوابق بیمه هستند که توسط سازمان تامین اجتماعی ارائه شده اند.

 

با این حال با توجه به شیوع بیماری کرونا و جلوگیری از ازدحام جمعیت در شعب و کارگزاری های بیمه، مراجعه حضوری به این مراکز توصیه نمی شود و بهتر است از روش های غیرحضوری مشاهده سوابق بیمه استفاده کنید.

 

در ادامه روشهای غیر حضوری مشاهده سریع سوابق بیمه با کد ملی را می خوانید. با ما همراه باشید.

 

مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی در سایت تامین اجتماعی

برای مشاهده سابقه بیمه در ابتدا باید در سامانه تامین اجتماعی ثبت نام کنید. پس از تایید ثبت نام در سامانه تامین اجتماعی می توانید از روشهای مختلف سوابق بیمه خود را استعلام کنید. برای مشاهده سوابق بیمه مراحل زیر را باید طی کنید:

 

. مراجعه به سامانه بیمه تامین اجتماعی به آدرس es.tamin.ir

. ورود به سامانه با درج کد ملی و گذر واژه

. انتخاب گزینه کلیه سوابق از بخش بیمه شدگان

 

مشاهده سوابق بیمه در برنامه تامین اجتماعی من

برنامه تامین اجتماعی من که تنها نسخه اندروید آن موجود است، توسط سازمان تامین اجتماعی توسعه یافته و یکی دیگر از روشهای مشاهده سوابق بیمه است. برای دانلود این برنامه می توانید به سایت سازمان تامین اجتماعی به آدرس tamin.ir مراجعه کنید و آخرین نسخه این برنامه را دانلود کنید و یا به کافه بازار مراجعه و «تامین اجتماعی من» را جستجو کنید.

 

دقت کنید در هنگام ورود به برنامه باید شماره تلفن همراهی را که با آن در سایت تامین اجتماعی ثبت نام نموده اید، وارد کنید. پس از ورود، به بخش بیمه شدگان بروید و با وارد کردن کد ملی و گذرواژه می توانید سوابق بیمه خود را مشاهده کنید.

 

مشاهده «سوابق بیمه» با کدملی + مراحل و جزئیات

 

مشاهده سوابق بیمه با کد دستوری ۴#*

کد دستوری یا USSD یکی از روشهای ارائه خدمت استعلام سوابق بیمه است که توسط سازمان تامین اجتماعی ارائه شده است. به یاد داشته باشید که پیش از بررسی و مشاهده سوابق بیمه با کد USSD باید در سایت تامین اجتماعی ثبت نام کنید.

 

برای استفاده از این روش باید کد #۴* را شماره گیری نمایید. سپس عدد ۳ که مربوط به تامین اجتماعی است را انتخاب کنید. در مرحله بعد عدد ۲ که استعلام ها است، را بزنید. در مرحله بعد عدد ۱ ، آخرین سابقه را وارد کنید. در مرحله آخر از شما کد ملی را می خواهد. با وارد کردن کد ملی آخرین سابقه بیمه شما نمایش داده می شود.

 

چند نکته در خصوص مشاهده سوابق بیمه

۱-برای ثبت نام در سامانه تامین اجتماعی باید شماره تلفن همراه به نام فرد بیمه شده باشد. در صورتی که خطی به نام خود ندارید باید به صورت حضوری به شعب تامین اجتماعی مراجعه کنید.

 

۲- پس از انجام مراحل ثبت نام، اطلاعات شما صحت سنجی می شود و نتیجه آن طی ۴۸ ساعت و به صورت پیامکی برای شما ارسال می شود. چنانچه در اطلاعات ثبت نامی مشکلی باشد باید به شعبه یا کارگزای مراجعه کنید.

 

۳- گذرواژه را در جایی حفظ کنید تا در مراجعات بعدی دچار مشکل نشوید.  

 

۴- اگر در سوابق بیمه خود وقفه ای مشاهده کردید با کارفرما در میان بگذارید و در صورت عدم پذیرش از سوی کارفرما به بیمه مراجعه کنید.

 

۵- سوابق بیمه اغلب با تاخیر ۱ ماهه در سامانه درج می شود. بنابراین آخرین سابقه شما در سامانه باید برای دو ماه پیش باشد.

 

۶- در صورت بروز مشکل در فرآیند ثبت نام و یا در مشاهده سوابق بیمه خود می توانید با واحد ارتباط با مشتری سازمان تامین اجتماعی از طریق سایت crm.tamin.ir و یا شماره تلفن ۱۴۲۰ تماس حاصل نمایید.

اخبار مرتبط
دانشجویان در تمام مقاطع دانشگاهی می‌توانند با پرداخت حق بیمه به صورت ماهیانه تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار بگیرند و از خدمات درمانی و بازنشستگی استفاده کنند.
در این اطلاعیه به افراد تحت پوشش خدمت بیمه تکمیلی درمان صندوق بازنشستگی کشوری توصیه شده است که با توجه به عدم ثبت مدارک در سامانه نرم افزاری بیمه، بیمه شدگان، اسناد ۱۴۰۳ را تا مشخص شدن شرکت بیمه برای سال ۱۴۰۳، نزد خود نگهداری کنند.
توانا با تاکید بر اینکه متقاضیان حداکثر تا ۳۰ فروردین ماه سال جاری فرصت دارند در این طرح ثبت نام کنند، بیان کرد: افراد واجد شرایط با مراجعه به دفاتر کارگزاری در سراسر استان یا از طریق آدرس صندوق www.roostaa.ir نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.
حق بیمه مشمولان بیمه ایرانیان (افراد فاقد پوشش بیمه) برای ساکنان شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر برای دهک های یک تا ۵ رایگان، دهک ۶ معادل ۲۰ درصد، دهک ۷ برابر با ۳۰ درصد، دهک ۸ معادل ۴۰ درصد، دهک نهم ۵۰ درصد و دهک دهم برابر با ۱۰۰ درصد حق بیمه است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها