پنجشنبه, 6 اردیبهشت 1403 2024,April

تسهیلات 100 میلیون تومانی بانک رفاه به بازنشستگان و مستمری بگیران با اقساط 4 ساله

24 خرداد 1401
تسهیلات 100 میلیون تومانی بانک رفاه به بازنشستگان و مستمری بگیران با اقساط 4 ساله

تسهیلات 100 میلیون بانک رفاه کارگران به بازنشستگان و مستمری بگیران در قالب طرح کرامت

به گزارش بانک اول کلیه مستمری بگیران و بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی و دانشگاه های علوم پزشکی که حقوق خود را از بانک رفاه دریافت می کنند، می توانند برای تأمین اموال و خدمات مورد نیاز حداکثر تا 1 میلیارد ریال و برای تعمیرات اساسی و بازسازی کامل واحدهای مسکونی نیز حداکثر تا یک میلیارد ریال تسهیلات با نرخ 18 درصد و بازپرداخت بر اساس مبلغ تسهیلات حداکثر تا 48 ماه دریافت کنند.

طرح کرامت بانک رفاه کارگران

شرایط و ضوابط وام  100 میلیون تومانی کرامت بانک رفاه 

یکی از مهم‌ترین شرایط تخصیص وام طرح کرامت بانک رفاه ، این است که حداقل حقوق متقاضی وام باید ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان باشد. یعنی بانک مطمئن باشد که فرد وام‌گیرنده از عهده بازپرداخت طرح برمی‌آید.

همچنین شخص وام‌گیرنده نباید دارای تسهیلات معوق و چک برگشتی  در سیستم بانکی باشد.

نکته : در طرح کرامت بانک رفاه ۲۰ درصد از مبلغ وام نزد بانک مسدود می‌شود و تا زمان تسویه کامل نزد بانک می‌ماند.

ضمانت لازم برای دریافت وام کرامت بانک رفاه:

جهت دریافت وام 100 میلیون تومانی بازنشستگان و مستمری بگیران بانک رفاه کارگران ارائه ۲ ضامن کارمند دارای کسر از حقوق و یک فقره چک الزامی است.

مهم : به گزارش بانک اول به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران طرح کرامت بانک رفاه کارگران تا پایان مرداد ماه سال 1401 بازنگری و تمدید شد.

مستمری بگیران و بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی و بازنشستگان دانشگاه‌های علوم پزشکی که حقوق خود را از بانک رفاه دریافت می کنند، می توانند برای تأمین اموال و خدمات مورد نیاز و  تعمیرات اساسی و بازسازی کامل واحدهای مسکونی خود حداکثر تا مبلغ یک میلیارد ریال تسهیلات از شعب بانک رفاه دریافت کنند.
متقاضیان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به پورتال بانک به نشانی www.refah-bank.ir مراجعه و یا با مرکز ارتباط با مشتریان این بانک (فراد) به شماره تلفن 8525-021 تماس بگیرند.

اخبار مرتبط
وام ازدواج از جمله تسهیلاتی است که دولت برای آغاز زندگی مشترک جوانان درنظر گرفته است و هرساله تعداد زیادی از زوجین، این وام را دریافت می‌کنند. اما چگونه وام ازدواج را زودتر بگیریم؟ کدام بانک برای دریافت وام ازدواج بهتر است؟
نداشتن بدهی معوق و چک برگشتی، عدم استفاده قبلی از وام کالا و خرج کردن این مبلغ در فروشگاه‌های طرف قرارداد بانک ملت از دیگر شروط استفاده از این وام محسوب می‌شود. این تسهیلات در قالب کارت اعتباری به متقاضیان واجد شرایط پرداخت شده و نرخ سود آن 23 درصد و مدت زمان بازپرداخت آن بین 12 تا 36 ماه متغیر است.
در حال حاضر بانک‌های ملت، ملی، مسکن، صادرات، بانک رفاه کارگران، سپه، تجارت، شهر، سامان، پاسارگاد، خاورمیانه، پارسیان، سینا، کارآفرین، آینده، گردشگری، اقتصاد نوین، ایران زمین، پست بانک و موسسه اعتباری ملل به عنوان بانک‌های عامل پرداخت وام ودیعه مسکن معرفی شده‌اند.
طبق ابلاغیه جدید، بانک‌های عامل، برای پرداخت این وام باید فقط یک ضامن رسمی از متقاضی بخواهند؛ اما این وام قرض‌الحسنه که به نام وام خرد و فوری هم معروف است، خیلی هم دریافتش فوری نیست!

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دیدگاه کاربران
بازنشسته بازنشسته
ارسال شده در : چهارشنبه 25 خرداد 1401

با سلام مذخرفترین قسمت این نوع وامها مسدود کردن 20 درصد میزان تسهیلات. بعد نرخ سود تسهیلات را میگذارند 18 درصد. تازه اگر بتوانید از سد کارمندان شعبات رفاه بگذری طوری با آدم برخورد میکنند که انگار میخواهند صدقه بدهند . اگر بگویم شاه میبخش شاقولی نمیبخش!! این سیاست از بالا خرابست. حقوق من 16 میلیونه به بانک رفاه شعبه بلوار دانش آموز مراجعه کروم . میگه گردش حسابت و رسوب پول تو حسابت کمه. آخه یکی نیست با این ادمه........ بگه اخه بازنشسته پولش و بذاره تو حساب که تو خوشحال بشی . پس بازنشسته از کجا اموراتش را بگذرونه . متاسفم

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها