پنجشنبه, 6 اردیبهشت 1403 2024,April

واریز سهمیه بنزین رانندگان تاکسی‌های اینترنتی باز هم به تعویق افتاد!

24 خرداد 1401
واریز سهمیه بنزین رانندگان تاکسی‌های اینترنتی باز هم به تعویق افتاد!

به گزارش بانک اول سهمیه بنزین رانندگان تاکسی‌های اینترنتی هرماه باید طبق میزان پیمایش برای آنان واریز شود، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که طی چند ماه گذشته، واریز این سهمیه عقب افتاده است. براین اساس این رانندگان از طریق شرکتی که در آن فعالیت می‌کنند، همچنان پیگیر موضوع هستند.

این در حالی است که هفته گذشته، سرانجام سهمیه بنزین ۲۱ خرداد تا ۲۰ تیر برای رانندگان تاکسی های اینترنتی واریز شده است. البته این اولین بار نیست که سهمیه بنزین رانندگان اینترنتی عقب افتاده، در واقع در اکثر مواقع سهمیه‌ بنزین این گروه با تاخیر واریز می‌شود. خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از شرکت‌های فعال حوزه تاکسیرانی اینترنتی این موضوع را پیگیری کرد.

 

سهمیه بنزین دو دوره پرداخت نشده است

کسری قانع، مدیر روابط عمومی شرکت تپسی ، درباره سهمیه سوخت رانندگان تاکسی اینترنتی گفت: نزدیک به دو سال از زمان سهمیه‌بندی سوخت می‌گذرد، در طول این مدت در موارد متعددی واریز اعتبار بنزین، برای رانندگان تپسی و سایر تاکسی‌های اینترنتی، از سوی نهاد‌های تصمیم‌گیر با تاخیر رو به رو شده است.

او ادامه داد: در حال حاضر میزان پیمایش سفیران در تپسی، بیستم هر ماه محاسبه و برای وزارت کشور ارسال می‌شود. متاسفانه علی رغم تمام پیگیر‌ی هایی که ما انجام داده‌ایم، واریز سهمیه بنزین در حال حاضر با دو دوره تاخیر مواجه شده است.

قانع بیان کرد: اعتبار سهمیه سوخت تاثیر مستقیم بر روی درآمد رانندگان تاکسی‌های اینترنتی دارد و عدم واریز آن، منجر به ایجاد چالش و نارضایتی بین این قشر پر تلاش می‌شود.

اعلام سهمیه بنزین ویژه‌ کاربران راننده بر اساس پیمایش

پیگیری های باشگاه خبرنگاران جوان از روابط عمومی اسنپ به اینجا ختم شد که؛ اسنپ مشخصات و میزان مسافت طی شده کاربران راننده خود را به نهاد‌های مسئول اطلاع رسانی می‌کند و توزیع اعتبار سهمیه سوخت بر عهده این نهادهاست؛ بنابراین، اسنپ هیچ اعتبار یا سهمیه سوختی دریافت و توزیع نمی‌کند. در حال حاضر سهمیه بنزین ویژه‌ کاربران راننده فعال در تاکسی‌های اینترنتی بر اساس پیمایش و به صورت ماهانه در اختیار نهاد‌های مرتبط قرار می‌گیرد. معمولا پس از اعلام اطلاعات پیمایش کاربران راننده‌ اسنپ به وزارت کشور، بررسی، تبادل اطلاعات بین دو وزارتخانه و متعاقبا واریز سوخت توسط وزارت نفت، حدود یک ماه زمان می‌برد. اسنپ هیچ‌گاه در ارسال مشخصات و میزان پیمایش کاربران راننده تاخیر نداشته و اطلاعات در زمان مقرر ارسال شده است. با توجه به توضیحات ارائه شده، زمان واریز شدن سهمیه سوخت در اختیار اسنپ نیست. در حال حاضر اعتبار سهمیه سوخت تا تاریخ ۲۰ تیر برای کاربران راننده واریز شده است.

 

اطلاعات رانندگان تاکسی‌های اینترنتی وارد سامانه «سماس» نشده است

برای پیگیری بیشتر موضوع عدم واریز سهمیه سوخت رانندگان اینترنتی در موعد مقرر، با رضا الفت نسب سخنگوی اتحادیه کسب و کار‌های مجازی نیز، به گفت و گو پرداختیم.

الفت نسب درباره به تاخیر افتادن دو دوره واریزی سهمیه سوخت رانندگان اینترنتی، گفت: رانندگان تاکسی اینترنتی، قشر آسیب پذیری هستند و باید سهمیه سوخت آن‌ها همواره پیگیری شود. رفع مشکل سهمیه بنزین رانندگان اینترنتی باید از طریق سامانه «سماس» هر چه سریع‌تر پیگیری تا مشکل تاخیر در پرداخت سهمیه سوخت این قشر زحمت کش با متوسل شدن به این سامانه حل شود.

پیگیری باشگاه خبرنگاران جوان به همین جا ختم نشد و چرایی مشکل سهمیه سوخت رانندگان اینترنتی را از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نیز جویا شدیم.

بر این اساس، پیگیری‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، حاکی از آن است که سرانجام روز دوشنبه ۱۵ شهریورماه، سهمیه سوخت کسب و کار‌های اینترنتی واریز شده است.

البته این شرکت در پاسخ به پیگیری‌های خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علت تاخیر و تعویق این مسئله را تاخیر‌های وزارت کشور اعلام کرد. بر اساس قوانین، در مرحله نخست اطلاعات مربوط به میزان پیمایش این گروه باید در سامانه «سماس» وزارت کشور ثبت و سپس به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران اعلام شود.

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران نیز، ۴۸ ساعت پس از دریافت اطلاعات از وزارت کشور، واریز سهمیه سوخت را انجام می‌دهد. لازم به ذکر است که این سهمیه، به صورت اعتباری در کارت‌های بانکی مشمولان، شارژ می‌شود.

طبق این گزارش، شرکت‌های تاکسیرانی اینترنتی هر ماه در زمان مقرر فهرست سفیران و رانندگان و میزان پیمایش آن‌ها را برای وزارت کشور ارسال می‌کنند، اما در اکثر مواقع این واریزی با تاخیر رو به رو می‌شود. آن طور که گفته می‌شود مشکل اصلی به سامانه سماس برمی‌گردد، اگر اطلاعات رانندگان تاکسی‌های اینترنتی به این سایت داده شود، ظرف ۴۸ ساعت سهمیه سوخت آن‌ها واریز خواهد شد. تا لحظه تهیه این خبر، دو دوره از سهمیه سوخت رانندگان تاکسی‌های اینترنتی واریز نشده و تمامی نهاد‌ها این اختلال را از سمت وزارت کشور می‌دادند./باشگاه خبرنگاران جوان

اخبار مرتبط
اگرچه کاهش رشد نقدینگی می‌تواند یک نشانه مثبت باشد و کم و بیش این اتفاق نظر میان مکاتب اقتصادی وجود دارد که تورم در بلندمدت با نرخ رشد نقدینگی قابل توضیح است، اما به دلایل متعدد در کوتاه‌مدت نمی‌توان انتظار همبستگی قوی میان این دو متغیر را داشت. بنابراین حتی با فرض پایدار بودن روند کاهش نرخ رشد نقدینگی، در بازه زمانی یک‌ساله عوامل مهم‌تری وجود دارد که در ارائه چشم‌انداز واقع‌بینانه از تورم باید درنظر گرفت.
سربازرس اداره مبارزه پولشویی بانک مرکزی سقف نقل و انتقال پول و تراکنش با اینترنت بانک و همراه بانک در ماه برای فرد حقیقی اعلام کرد.
کارت های بانکی فیزیکی به زودی، جایشان را به نسخه‌ های الکترونیکی کارت ‌های بانکی میدهند.
برای افرادی که گوشی هوشمند ندارند، امکان گرفتن رمز پویا از طریق پیامک وجود دارد. در واقع بانک ها و موسسات اعتباری، در راستای ارتقاء سطح امنیت تراکنش های اینترنتی از قبیل خرید و کارت به کارت، امکان گرفتن رمز دوم پویا یا رمز یکبار مصرف را فراهم کرده اند و با استفاده از این رمز، کلاهبرداران قادر به دریافت اطلاعات حساب بانکی افراد و خالی کردن آن نخواهند شد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها