پنجشنبه, 6 اردیبهشت 1403 2024,April

بهترین مکمل ها و ویتامین ها در فصل سرما کدامند؟

24 خرداد 1401
بهترین مکمل ها و ویتامین ها  در فصل سرما کدامند؟

به گزارش بانک اول ویتامین‌ها و مکمل‌ها می‌توانند نقش مهمی در سلامتی شما ایفا کرده و باعث افزایش ایمنی بدن شما شوند. با فرا رسیدن ماه‌های پاییز و زمستان، فصل سرماخوردگی و آنفلوانزا، افراد را بر آن می‌دارد تا از داروخانه خانگی کمک بگیرند. ویتامین‌ها و مکمل‌های غذایی می‌توانند کمک زیادی به افزایش سطح ایمنی بدن کنند.

 رزی میلر، متخصص تغذیه در لندن در مورد بهترین مکمل‌ها و ویتامین‌ها برای مصرف در این زمان از سال توضیح می‌دهد؛

میلر گفت: پروبیوتیک‌ها، اولین خط دفاعی شما به معنای واقعی کلمه، در برابر عوامل بیماری زایی هستند که آن‌ها را بلعیده‌اید، این باکتری‌ها باعث از بین رفتن این عوامل بیماری زا و انتقال آن‌ها به بیرون بدن می‌شود، حتما  از گونه‌هایی از مکمل پروبیوتیک استفاده کنید که حاوی چندین گونه باکتری زنده باشند.

 

پروبیوتیک‌ها چه می‌کنند؟

پروبیوتیک‌ها باکتری‌های زنده و مخمر‌هایی هستند که در بدن شما زندگی می‌کنند. این باکتری‌ها  به عملکرد صحیح روده شما کمک می‌کند.

همچنین پروبیوتیک‌ها  می‌توانند به تولید ویتامین در بدن و همچنین تعادل میکرو ارگانیسم‌ها کمک کنند که از بیماری شما جلوگیری می‌کند.

در پاییز و زمستان چه ویتامین‌هایی باید مصرف کنید؟

میلر در ادامه  گفت: ویتامین D برای سیستم ایمنی ضروری و دارای خواص ضدالتهابی است. ویتامین C نیز بسیار موثر است. ویتامین C یک ویتامین محلول در آب است، پس بنابراین اگر دوز بالایی از این ویتامین را در یک روز مصرف کنید تاثیر آن را نمی‌بینید.

مصرف ۱تا ۲ گرم در روز از ویتامین C مدت زمان ابتلا به سرماخوردگی را کاهش می‌دهد و در برابر عوامل عفونی مانند ویروس‌ها بسیار موثر است. مصرف ویتامین D بسیار مهم است، زیرا دریافت مقدار کافی ویتامین در نور خورشید در ماه کم نور زمستان دشوار است.

همچنین توصیه می‌شود ویتامین A و آهن مصرف کنید.

اخبار مرتبط
ویتامین D به بدن شما کمک می‌کند تا کلسیم غذای مصرفی را جذب کند. در واقع این یکی از مهمترین نقش‌های آن است. با این حال، اگر مصرف ویتامین D شما بیش از حد باشد، می‌تواند موجب بروز مشکلاتی در سلامت شما شود
همه می‌دانیم که شکر چقدر برای ما ضرر دارد. اما اعتیاد به آن طوری است که به سختی می‌توانیم ترکش کنیم. به‌نظر می‌رسد به‌جای ترک شکر، باید جایگزین‌هایی برای آن پیدا کنیم. اما چه جایگزین‌هایی؟
بر اساس این گزارش که در مجله Journal of Neuroscience منتشر و رسانه‌های عربی هم آن را بازنشر داده‌اند: محققان بعد از بررسی و تحلیل توانمندی‌های فکر ۷۵۱ شهروند سوئیسی که سن آنها بین ۵۰ تا ۹۱ سال بود و با در نظر گرفتن سطح علمی آنها و اینکه آیا در طول زندگی به بیماری‌های قلبی و عروقی، افسردی، نگرانی مبتلا بوده یا مواد مخدر مصرف کرده‌اند آن را با نتایج سیتی‌اسکن‌های آنها مطابقت دادند.
اگر در طول خواب با مشکلاتی مانند تعریق شبانه، سردرد، تلاش زیاد برای به خواب رفتن و دندان قروچه مواجه هستید به‌احتمال زیاد دچار بیماری‌ای هستید که تاکنون تشخیص داده نشده یا نسبت به درمان آن اقدام نکرده‌اید.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها