پنجشنبه, 6 اردیبهشت 1403 2024,April

کدام بانک سود ۲۴ درصدی می‌دهد؟ + جدول نرخ‌های سود جدید

24 خرداد 1401
کدام بانک سود ۲۴ درصدی می‌دهد؟ + جدول نرخ‌های سود جدید

به گزارش بانک اول طبق مصوبه شورای پول و اعتبار نباید سود بانکی بیش از ۱۸ درصد باشد اما بانک‌ها این مصوبه را دور می‌زنند و گاهی برخی از بانک‌ها سود ۲۴ درصدی هم به سپرده‌گذاران خود می‌دهند.

برخی از بانک‌های خصوصی و دولتی با توجه به افزایش میزان مطالبات خود از مجموعه‌های دولتی و افزایش تورم ناگریز برای جذب سرمایه‌های بیشتر میزان سود خود را افزایش داده‌اند.

 

پیش از این تنها چند شعبه بانکی برای سپرده‌های میلیاردی و مشتریان ویژه خود طرح سود ۲۵ درصدی داشتند. اما اکنون بانک‌ها به صراحت اعلام کرده‌اند که در طرح‌های جدید، خود سود بیش از ۲۰ درصد به سپرده‌گذاران پرداخت می‌کنند.

 

 

سود بانک‌ها چقدر افزایش یافت؟

اپراتور یکی از شعبات بانک مسکن   در طرح جدید هر فرد با سپرده‌گذاری حداقل ۵۰۰ میلیون تومان می‌تواند سود ۲۴ درصدی دریافت کند.

بانک گردشگری نیز نسبت به چند هفته اخیر سود خود را افزایش داده است. با سرمایه‌گذاری ۲۰۰ تا ۸۰۰ میلیون تومانی در این بانک می‌توان سالانه ۲۰ تا ۲۳ درصد سود دریافت کرد.

با سپرده‌گذاری کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان در بانک پارسیان سود ۲۰ درصدی به حساب متقاضی واریز می‌شود.

سود-سپرده

 

بانک ملی همچنان به مصوبات شورای پول و اعتبار پای‌بند است. به تمامی سپرده‌گذاران خود سود ۱۸ درصدی پرداخت می‌کند.

یکی از شعبات بانک شهر اعلام کرد که برای سپرده‌های بیش از ۵۰۰ میلیون تومان سود ۲۰ تا ۲۲ درصدی پرداخت می‌کند.

 

این درحالی است که روابط عمومی بانک گردشگری می‌گوید: بالاترین سود سپرده‌گذاری در بانک گردشگری ۱۸ درصد است.

همچنین با سرمایه‌گذاری بیش از یک میلیارد تومان با مدت زمانی2سال می‌توان از بانک آینده سود سپرده ۲۳ درصدی گرفت. این بانک به باقی سپرده سود ۲۱ درصدی پراخت می‌کند.

تا پیش از این نرخ سود سپرده بانک‌ها نهایتا ۱۸ درصد بود. اما نرخ سود ۱۸ درصدی در برابر نرخ تورم ۴۳ درصدی بسیار کم بود. برای همین سپرده‌گذاری بانکی کاهش پیدا کرده بود و مردم بخش مهمی از دارایی خود را وارد دیگر بازارها کرده بودند. بازارهایی چون بورس و طلا و سکه و ارز.

همین مساله سبب شد که سپرده‌های مردم از بانک‌ها خارج شود. اما حالا بانک‌ها در تلاشند تا سود سپرده را بالا ببرند. آن هم در شرایط اقتصادی که بازارهای دیگر شرایط باثباتی ندارند و احتمال ریزش آنها وجود دارد. در این شرایط بانک‌ها حاضرند یک سود ثابت و تضمین‌شده به مشتریان خود بدهند. اما باید دید آیا در این شرایط اقتصادی، تجربه سال ۹۷ دوباره تکرار می‌شود یا نه.

اخبار مرتبط
در حال حاضر بانک‌های ملت، ملی، مسکن، صادرات، بانک رفاه کارگران، سپه، تجارت، شهر، سامان، پاسارگاد، خاورمیانه، پارسیان، سینا، کارآفرین، آینده، گردشگری، اقتصاد نوین، ایران زمین، پست بانک و موسسه اعتباری ملل به عنوان بانک‌های عامل پرداخت وام ودیعه مسکن معرفی شده‌اند.
طبق ابلاغیه جدید، بانک‌های عامل، برای پرداخت این وام باید فقط یک ضامن رسمی از متقاضی بخواهند؛ اما این وام قرض‌الحسنه که به نام وام خرد و فوری هم معروف است، خیلی هم دریافتش فوری نیست!
موضوع وام با کارت یارانه از سال ۱۳۹۶ و با بخشنامه بانک مرکزی آغاز شد که در همان زمان بانک‌ها اعلام کردند منابع لازم برای پرداخت وام یارانه به مشمولان را ندارند و البته بانک مرکزی هم تکلیفی را بر دوش شبکه بانکی نگذاشت. دو سال بعد همزمان با شیوع ویروس کرونا در ایران، دولت دوازدهم وام‌های یک میلیون تومانی پرداخت کرد که اقساط آن هر ماه از حساب کارت یارانه متقاضیان کسر می‌شد.
بانک رفاه کارگران به منظور تداوم سیاست های حمایتی خود از جامعه مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی، کارکنان شرکت ها و سازمان های متعامل با بانک، در قالب “طرح امید رفاه”تسهیلات پرداخت می کند. تسهیلات طرح امید رفاه به مستمری بگیران ارجمند سازمان تامین اجتماعی که حقوق خود را از بانک رفاه دریافت می کنند و کارکنان محترم بازنشسته بانک رفاه، در قالب عقد قرض الحسنه به میزان بیست میلیون تا یکصد میلیون ریال با نرخ کارمزد سالانه ۴ درصد پرداخت می شود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها