پنجشنبه, 6 اردیبهشت 1403 2024,April

وام 300 میلیون تومانی بانک سینا را چگونه دریافت کنیم؟

24 خرداد 1401
وام 300 میلیون تومانی بانک سینا را چگونه دریافت کنیم؟

به گزارش بانک اول بانک سینا وام تعمیرات مسکن را در قالب قرارداد جعاله با سود 18 درصد می‌پردازد. مبلغ این وام توسط کارشناس بانک تعیین می‌شود. اما بانک سینا در صورت نیاز حداکثر وام 300 میلیون تومانی را به متقاضیان پرداخت می‌کند. متقاضیان این وام باید در یکی از شعب بانک سینا سپرده قرض الحسنه داشته باشند یا تشکیل دهند. افرادی که خواهان این نوع تسهیلات هستند باید اعتبار شغلی مناسبی داشته باشند و همچنین سند ملکی معتبری ارائه دهند. لازم به ذکر است که سند ملکی باید به نام شخص متقاضی وام باشد. ضمنا 22.5 درصد از مبلغ وام نزد بانک مسدود می‌شود تا تسویه کامل اقساط صورت گیرد.

حداکثر مدت زمان بازپرداخت برای این وام 60 ماه اعلام شده است. طبق مقررات بانکی، فرد متقاضی نباید قبلا این تسهیلات را دریافت کرده باشد. نداشتن چک برگشتی و بدهی معوق هم از دیگر مقررات برای پرداخت این وام است. براساس قوانین بانکی موجود، برای وام بالای 50 میلیون تومان باید حساب مالیاتی مفصلی ارائه شود. افرادی هم که خواهان وام تعمیر مسکن با مبلغ کمتر از 20 میلیون تومان هستند باید گواهی کسر از حقوق و دو ضامن رسمی داشته باشند.

در صورتی که بانک مبلغ 300 میلیون تومان را با سود 18 درصد و بازپرداخت 60 ماه به متقاضیان پرداخت کند، مقدار قسط این تسهیلات 7 میلیون و 618 هزار و 28 تومان خواهد بود. کل سود این مبلغ وام، 157 میلیون و 81 هزار و 694 تومان و مجموع رقم وام و سود هم 439 میلیون و 660 هزار تومان است.

اخبار مرتبط
نداشتن بدهی معوق و چک برگشتی، عدم استفاده قبلی از وام کالا و خرج کردن این مبلغ در فروشگاه‌های طرف قرارداد بانک ملت از دیگر شروط استفاده از این وام محسوب می‌شود. این تسهیلات در قالب کارت اعتباری به متقاضیان واجد شرایط پرداخت شده و نرخ سود آن 23 درصد و مدت زمان بازپرداخت آن بین 12 تا 36 ماه متغیر است.
در حال حاضر بانک‌های ملت، ملی، مسکن، صادرات، بانک رفاه کارگران، سپه، تجارت، شهر، سامان، پاسارگاد، خاورمیانه، پارسیان، سینا، کارآفرین، آینده، گردشگری، اقتصاد نوین، ایران زمین، پست بانک و موسسه اعتباری ملل به عنوان بانک‌های عامل پرداخت وام ودیعه مسکن معرفی شده‌اند.
طبق ابلاغیه جدید، بانک‌های عامل، برای پرداخت این وام باید فقط یک ضامن رسمی از متقاضی بخواهند؛ اما این وام قرض‌الحسنه که به نام وام خرد و فوری هم معروف است، خیلی هم دریافتش فوری نیست!
موضوع وام با کارت یارانه از سال ۱۳۹۶ و با بخشنامه بانک مرکزی آغاز شد که در همان زمان بانک‌ها اعلام کردند منابع لازم برای پرداخت وام یارانه به مشمولان را ندارند و البته بانک مرکزی هم تکلیفی را بر دوش شبکه بانکی نگذاشت. دو سال بعد همزمان با شیوع ویروس کرونا در ایران، دولت دوازدهم وام‌های یک میلیون تومانی پرداخت کرد که اقساط آن هر ماه از حساب کارت یارانه متقاضیان کسر می‌شد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دیدگاه کاربران
ابراهیم صابری
ارسال شده در : چهارشنبه 25 خرداد 1401

این دیگه چه بازی هست آخه کارمندیاکارگربینوابخواد این وام رابگیره ازکجابیاره۷میلیون قسط بده خوب همینجوری به متمولان مملکت که تعدادشان هم زیادنیست یه فراخوان بدیدوهمونجوری بذاریدکف دستشون فقط

امیر
ارسال شده در : چهارشنبه 25 خرداد 1401

نصف ۳۰۰ میشه ۱۵۰ اونوقت شما ۱۵۷ سود میگیرید یعنی بالای ۵۰ درصد چطور میشود وام ۱۸ درصد خدایا ما را از دست این بانکهای رباه خوار نجات بده

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها