جمعه, 10 فروردین 1403 2024,March

بانک مرکزی: بخشنامه‌ای برای افزایش هزینه پیامک بانک‌ها ندادیم

28 شهریور 1401
بانک مرکزی: بخشنامه‌ای برای افزایش هزینه پیامک بانک‌ها ندادیم

به گزارش بانک اول برخی از  بانک‌ها به مشتریان خود اعلام کردند که «از ابتدای سال ۱۴۰۱ با توجه به بخشنامه بانک مرکزی و با عنایت به تعرفه جدید اپراتورهای تلفن همراه، کارمزد پیامک بر اساس تعداد پیامک واریز و برداشت نزد این بانک محاسبه و هر شش ماه یکبار به ازای هر پیامک ۹۰۰ ریال اخذ می‌شود».

در این زمینه، بانک مرکزی اعلام کرد: پیرو انتشار برخی گزارش‌ها درخصوص بخشنامه ‎بانک مرکزی به بانک‌ها مبنی بر افزایش هزینه ارسال پیامک‌ به مشتریان، به اطلاع می‌رساند بانک مرکزی هیچگونه بخشنامه‌ای در این خصوص نداشته است. لازم به ذکر است آخرین بخشنامه بانک مرکزی در این خصوص، آذر ۱۳۹۹ صادر شده و همچنان معتبر و لازم الاجراست.

طبق این گزارش، سال گذشته نیز برخی از بانک‌های خصوصی از جمله بانک شهر به‌صورت درون سازمانی نسبت به افزایش هزینه پیامک به ۳۰ هزار تومان اقدام کردند که مسئولان بانک‌های خصوصی و دولتی در آن زمان اعلام کردند که هیچ تصمیمی برای افزایش هزینه بانک‌ها گرفته نشده است.

اما مدتی بعد، مسئولان بانک‌های خصوصی از افزایش هزینه پیامک بانک‌ها خبر دادند و درباره جزئیات آن گفتند که هزینه سرویس پیامکی بانک‌های خصوصی برای هر حساب بانکی متعلق به اشخاص حقیقی و حقوقی به ترتیب به ۲۰ و ۱۰۰ هزار تومان افزایش پیدا کرد که بانک‌ها ملزم به دریافت این مبلغ هستند و باید آن را در دو یا یک نوبت به شرط اطلاع به مشتری و اعلام رضایت او دریافت کنند که تنها در صورت رضایت مشتری حق کسر این هزینه از حساب مشتری را دارند.

در این بین، مسئولان بانک‌های دولتی اعلام کردند که هزینه سرویس پیامک‌ها تغییری نکرده و همان ۱۵ هزار تومان است اما برخی از بانک‌های دولتی به مشتریان خود از افزایش هزینه پیامک بانک به ۲۰ هزار تومان خبر دادند./ایسنا

اخبار مرتبط
به هر حال پیش‌بینی دولت بر فروش بیشتر از این میزان استوار است و همین مساله اولین احتمال عدم تحقق را پررنگ می‎سازد. به عبارت دیگر من معتقدم که این مساله خود مشکلی اساسی برای وقوع کسری بودجه تلقی می‌شود.
در این مصوبه علاوه بر ضریب حقوق شاغلان و بازنشستگان، مبالغ حداقل حقوق و مزایای مستمر، حداقل حکم کارگزینی و سقف خالص پرداختی متوسط ماهانه کارمندان نیز مشخص شده است.
رییس پلیس فتا تهران تأکید کرد: افراد باید پس از مواجهه با این گونه پیام‌ها، حتی از طرف اعضای خانواده‌ی خود، قبل از اقدام به واریز وجه از طریق تماس تلفنی صحت آن پیام را بررسی کنند؛ چرا که ممکن است شبکه‌ی اجتماعی ارسال‌کننده‌ی پیام هک شده باشد و او این پیام را نفرستاده باشد.
معاون بهره برداری و فروش سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی ادامه داد: کالا‌های اساسی شامل لوازم خانگی برقی، لوازم آشپزخانه، کالای دیجیتال، وسایل سرمایشی، گرمایشی و ... است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات