ورود مشاوران املاک به سامانه املاک و مستغلات در آینده نزدیک

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی افزود: در برخی از موارد مالکان یک واحد مسکونی چند نفر هستند ، با توجه به آنکه به صورت مداوم و هفتگی این سامانه به روز رسانی می شود بنابراین برای تمامی بخش ها از جمله وجود چند مالک هم برنامه ریزی کرده ایم.

ورود مشاوران املاک به سامانه املاک و مستغلات در آینده نزدیک

به گزارش بانک اول هادی عباسی‌اصل معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی گفت : تا کنون بیش از ۴۲ هزار قرارداد با کد رهگیری اجاره رایگان بین موجران و مستاجران در سامانه املاک و مستغلات به امضا رسیده که همین امر نقش بسیار موثری در بهبود وضعیت بازار اجاره مسکن داشته است.

به گفته وی طبق برنامه ریزی که صورت گرفته مشاوران املاک را وارد سامانه املاک و مستغلات می‌کنیم افزود: با اجرایی شدن این سامانه، زمانی که مالک و مستاجر یکدیگر را پیدا کرده باشند از طریق این سامانه بدون پرداخت مبلغی اقدام به انعقاد قرارداد می کنند.

عباسی اصل افزود: با راه اندازی این سامانه و ورود مشاوران املاک به این سامانه به صورت قطع نرم افزار ها در قالب ورود واسطه اقدام به انعقاد قرارداد می کنند.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی افزود: در برخی از موارد مالکان یک واحد مسکونی چند نفر هستند ، با توجه به آنکه به صورت مداوم و هفتگی این سامانه به روز رسانی می شود بنابراین برای تمامی بخش ها از جمله وجود چند مالک هم برنامه ریزی کرده ایم./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر