کاهش مهریه منتفی شد

کاهش مهریه از 110 به 14 سکه منتفی است

معاون زنان رئیس جمهور در حاشیه جلسه هیات دولت، گفت: «طرح اصلاح قوانین محکومیت‌های مالی» است و نسخه اولیه‌ای که کاهش مهریه از ۱۱۰ سکه به ۱۴ سکه را پیش‌بینی می‌کرد، با مخالفت دولت و معاونت زنان روبه‌رو شده است.

کاهش مهریه از 110 به 14 سکه منتفی است

به گزارش بانک اول زهرا بهروز آذر معاون زنان رئیس جمهور در حاشیه جلسه هیات دولت، گفت: طرحی که اکنون در مجلس مطرح است «طرح اصلاح قوانین محکومیت‌های مالی» است و نسخه اولیه‌ای که کاهش مهریه از ۱۱۰ سکه به ۱۴ سکه را پیش‌بینی می‌کرد، با مخالفت دولت و معاونت زنان روبه‌رو شده است.

او افزود: دولت سریعاً مخالفت خود را اعلام کرده و پس از برگزاری جلسات متعدد با نمایندگان مجلس، آنها استدلال‌های دولت را پذیرفته‌اند و بحث تغییر مهریه به ۱۴ سکه اکنون کاملاً منتفی است و در طرح فعلی وجود ندارد.

معاون زنان رئیس جمهور، گفت: در این قانون، برای محکومین مالی، یکی از اشکال حبس به‌صورت نظارت الکترونیکی و پابند پذیرفته شده و مهریه نیز به‌عنوان یکی از مصادیق محکومیت‌های مالی در همین چارچوب دیده شده است.

معاون زنان رئیس جمهور گفت:‌این رویکرد قابل قبول است، چون زنان چه در زندگی مشترک و چه در فرایند طلاق به‌دنبال استیفای حق مهریه خود هستند و «حاضر نیستند شریک زندگی‌شان را به زندان بیندازند» و در این طرح «حق مالی زنان محفوظ است و فقط شکل اجرای محکومیت از زندان به پابند تغییر کرده است».

 

ارسال نظر