افزایش مستمری این افراد
مستمری این افراد افزایش مییابد+ جزئیات
بنا بر اعلام سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۵ با مصوبه این کمیسیون مستمری افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و والدین شهدا در سال آینده افزایش می یابد.
به گزارش بانک اول مجتبی یوسفی با اشاره به مصوبات کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۵ گفت: یکی از مصوبات کمیسیون تلفیق بودجه مربوط به حقوق ماهیانه یا مستمری افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی از جمله کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی بود.
او توضیح داد: دولت در لایحه بودجه مستمری افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی را ۳۰ درصد و والدین شهدا را ۲۰ درصد پیشبینی کرده بود که کمیسیون تلفیق این میزان را افزایش داد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۵ افزود: کمیسیون تلفیق تصویب کرد که مستمری افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی به ۵۰ درصد و مستمری والدین معزز شهدا به ۵۰ درصد افزایش پیدا کند.
وی در پایان یادآور شد که این مصوبه در صورت تصویب در صحن علنی و تایید شورای نگهبان، اجرا خواهد شد.