مدیرکل امور فنی صندوق بازنشستگی کشوری

احکام بازنشستگان سال ۱۴۰۵ اصلاح شد/ اثر فوق‌العاده خاص در حقوق بازنشستگان

مدیرکل امور فنی صندوق بازنشستگی کشوری، از ابلاغ دستورالعملی برای اعمال فوق‌العاده خاص سال ۱۴۰۵ در احکام بازنشستگی خبر داد.

احکام بازنشستگان سال ۱۴۰۵ اصلاح شد/ اثر فوق‌العاده خاص در حقوق بازنشستگان

مدیرکل امور فنی صندوق بازنشستگی کشوری، از ابلاغ دستورالعملی برای اعمال فوق‌العاده خاص سال ۱۴۰۵ در احکام بازنشستگی خبر داد.

 

 

به گزارش  بانک اول  محمد سلیمانی گفت: در راستای اجرای صحیح مقررات و ایجاد وحدت رویه در محاسبه حقوق بازنشستگان، ستون «فوق‌العاده خاص ۱۴۰۵» با مبلغ ثابت ۳۰ میلیون و ۵۹۷ هزار و ۶۰۰ ریال از تاریخ اول فروردین‌ ۱۴۰۵ برای تمامی نظام‌های پرداخت در سامانه احکام صندوق تعریف شده است.

وی افزود: بر اساس این ابلاغیه، صرفاً برای تمامی بازنشستگان سال ۱۴۰۵، چنانچه تأثیر فوق‌العاده خاص در محاسبه معدل حقوق بازنشستگی کمتر از ۲۷ میلیون و ۵۴۰ هزار ریال باشد، مابه‌التفاوت آن تا سقف تعیین‌شده به حقوق بازنشستگی افراد اضافه خواهد شد.

سلیمانی تصریح کرد: در اجرای این دستورالعمل، واحدهای ذی‌ربط موظف شدند احکام بازنشستگی مشمولان را بر مبنای این ضوابط اصلاح و صادر کنند تا حقوق بازنشستگان مطابق مقررات و با رعایت حداقل میزان تأثیر فوق‌العاده خاص محاسبه و پرداخت شود.

مدیرکل امور فنی صندوق بازنشستگی کشوری تأکید کرد: هدف از این اقدام، اجرای دقیق قوانین، یکسان‌سازی فرآیند محاسبات در تمامی نظام‌های پرداخت و صیانت از حقوق بازنشستگان سال ۱۴۰۵ است.

 

ارسال نظر