بانک‌های تهران تعطیل شد

بانک‌های تهران تعطیل شدند ؛ فعال بودن شعب کشیک

شورای هماهنگی بانک‌ها از تعطیلی بانک‌ها در روز شنبه یکم شهریور ماه خبر داد

بانک‌های  تهران  تعطیل  شدند ؛ فعال بودن شعب کشیک

طبق اعلام شورای هماهنگی بانک‌ها، شنبه (اول شهریورماه) بانک‌های استان تهران تعطیل هستند، با این حال، شعب کشیک بانک‌ها در این استان از ساعت 8 الی 12 دایر است.

 

به گزارش بانک اول ، شورای هماهنگی بانک‌ها طی اطلاعیه ای اعلام کرد که روز شنبه، بانک‌های استان تهران تعطیل هستند، اما شعب کشیک بانک‌ها دایر است. در این اطلاعیه‌ آمده است:

«حسب اطلاعیه استانداری استان تهران مبنی بر تعطیلی کلیه دستگاه‌های اجرایی این استان در روز شنبه (یکم شهریورماه ۱۴۰۴) به منظور مدیریت مصرف انرژی در پیک بار شبکه، بانک‌های عضو این شورا در استان تهران، در تاریخ مذکور، تعطیل هستند. 

در عین حال، شعب کشیک بانک‌ها که اسامی آنها در وبسایت اطلاع رسانی هر بانک اعلام می‌شود، به همراه واحدهای فنی و پشتیبان ستادی، از ساعت ٨ الی ۱۲ به منظور خدمت رسانی به امور ضروری مشتریان دایر است. 

همچنین، نحوه فعالیت بانک‌ها در سایر استان‌ها بنا به تصمیم استانداری‌های متبوع است. 

از مشتریان بانک ها انتظار می‌رود، حتی المقدور از خدمات غیر حضوری و برخط بانک‌ها استفاده کنن.»

 

ارسال نظر