فروش خودروهای وارداتی
آماده ی فروش این ۵ خودرو وارداتی جذاب باشید + زمان ثبت نام سامانه یکپارچه
در دور جدید ثبت نام خودروهای وارداتی دی ماه ۱۴۰۳ شاهد عرضه محصولات جذابی خواهیم بود.
به گزارش بانک اول مدیر طرح واردات خودرو در وزارت صمت از آغاز مرحله جدید عرضه خودروهای وارداتی خبر داد. این فرآیند از روز شنبه، ۱۵ دی ۱۴۰۳ آغاز میشود و متقاضیان باید پیش از شروع، حساب بانکی خود را بهصورت وکالتی درآورند.
جزئیات ثبتنام و شرایط حساب وکالتی
مهدی ضیغمی، مدیر طرح واردات خودرو وزارت صنعت، معدن و تجارت، در یک نشست آنلاین اعلام کرد که ثبتنام این طرح از ظهر روز شنبه، ۱۵ دی، شروع شده و تا پایان روز سهشنبه، ۲۰ دی ادامه خواهد داشت.
بر اساس شرایط طرح، متقاضیان موظفاند از روز سهشنبه، ۱۱ دی، تا دوشنبه، ۱۷ دی، یکی از حسابهای بانکی خود را در بانکهای تعیینشده در سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی بهصورت وکالتی ثبت کنند و مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان را در حساب مذکور بلوکه نمایند.
لیست خودروهای با احتمال عرضه
در این دوره از ثبت نام خودروهای وارداتی چانگان cs55 پلاس، تویوتا کمری جدید، میتسوبیشی اوتلندر و اوپل موکا و کورسا عرضه خواهد شد. تعداد خودروهای عرضه شده ۸۰۰۰ دستگاه خواهد بود و بیشترین عرضه نیز مربوط به چانگان Cs55 پلاس است.
در ادامه به معرفی این خودروها میپردازیم.
معرفی تویوتا کمری ۲۰۲۵
محبوبترین سدان در امریکا برای سال ۲۰۲۵ آماده تر میشود. تویوتا کمری نیازی به تعریف و تمجید ندارد چرا که حدود بیش از یک دهه لقب محبوبترین سدان در امریکا را یدک میکشد.
حتی خودرویی با محبوبیت کمری هم نیاز به بروزرسانی و تغییرات دارد که خدا را شکر کمری به این فرمول نه نگفته است. تویوتا کمری ۲۰۲۵ به همان خوبی هست که انتظارش میرفت حتی در بعضی موارد خیلی بهتر از قبل شده است. این نسخه شامل تغییراتی از جمله بازطراحی ظاهری، به شکل بسیار مدرن و امروزی شده است که انواع و اقسام تکنولوژیهای روز مجهز است. همچنین هیبرید بودن این سدان کمک شایانی به عملکردش نموده است.
مشخصات فنی و پیشرانه
زیر کاپوت کمری، تویوتا نسل پنجم سیستم هیبرید خود را جای داده است. پیشرانه ۲.۵ لیتری ۴ سیلندر خطی که با باتری کمکی ۲۲۵ اسب بخار نیرو تولید میکند. البته این نیروی تولیدی مخصوص دو چرخ جلوی خودرو هست. در حالت چهار چرخ حداکثر نیروی تولیدی به بیشترین حد خود یعنی ۲۳۲ اسب بخار میرسد.
سیستم هیبرید جدید تویوتا به کمک نیروی الکتریکی خود گشتاوری (۲۲۳ نیوتن.متر) تولید میکند که کمری حتی در جادههای صاف و کفی هم همچنان قدرتمند است و در جاده به عنوان یک سدان سوار شما به مشکلی بر نمیخورید.
اگر چه کمری یک سدان اسپرت نیست اما استانداردهای آن را دارد به طوری که هماهنگی کاملی بین تمام اجزای تولید و انتقال قدرت آن وجود دارد. این مسئله زمانی نمود کامل پیدا میکند که شما به امید شتاب و سرعت بیشتر پدال گاز را تا انتها فشار میدهید یا به اصطلاح تخته گاز میروید و آنموقع هست که کمری به شما نه نمیگوید.
طراحی داخلی مبتنی بر راحتی و تجمل
مدل XSE کمری به صورت استاندارد با صندلیهای چرم طبیعی، رودریهای چرم و گرم کن صندلی عرضه میشود. اما شما با پرداخت ۴ هزار دلار بیشتر (معادل ۲۴۰ میلیون تومان) سرد کن صندلی و دو ال اسی دی ۱۲.۳ اینچی و بسیاری امکانات متنوع را دریافت میکنید.
طراحی بدنه زیبا چشم نواز و هیجان انگیز
بزرگترین به روزرسانی کمری در قسمت طراحی بدنه اتفاق افتاده است. در انتهای جلو پنجره یک توری ارگونومیک زیبا قرار گرفته که وظیفه ورود هوا را برعهده دارد. طراحی این ورودی هوای افقی بسیار جذاب است. طراحی جلوی خودرو در مجموع مخلوطی از خطوط تیز و چراغهای منحنی است که بسیار زیبا و دلربا در کنار هم قرار گرفتهاند. در قسمت عقب هم همین اتفاق تکرار شده تا کمری در عین حال که یک سدان سایز متوسط خانواده به شمار میرود نیم نگاهی هم به مجردها و جوانان اسپرت پسند داشته باشد.
امنیت فاکتور جدایی ناپذیر طراحی ژاپن
همه ی کمریها با فاکتورهای امنیتی بالا عرضه میشوند از جمله دوربین تشخیص نقاط کور، دوربین تشخیص و هشدار ترافیک، کروز کنترل تطبیق پذیر نسخه ۲ (قابل فعال کردن در سرعت بالای ۳۰ کیلومتر) سیستم هشدار خروج از بین خطوط، سیستم علامتگذاری مجازی جاده و گزینههای دیگر که هرکدام به جذابیت و ایمنی خودرو میافزایند.
در نسخه ی پرمیوم که ۴ هزار دلار گرانتر است سیستم کروز کنترل با قابلیت است و شروع حرکت مجدد و دوربین ۳۶۰ درجه بالای سقف هم وجود دارد.
هر چند از نظر کارشناس ما پرداخت این ۴ هزار دلار بیشتر توجیح خوبی دارد. سیستم ایست و شروع کروز و همچنین دوربین ۳۶۰ در ارتقاع سطح ایمنی خودرو بسیار موثر است.
قیمت کمری ۲۰۲۵
هنوز مشخص نیست که قیمت کمری ۲۰۲۵ در سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی چقدر خواهد بود.
معرفی میتسوبیشی اوتلندر ۲۰۲۴ آرین موتور
بعد از یک فنجان قهوه داغ در دست، رتبه دوم مواد لازم برای آغاز صبح مردم امریکا، شاسی بلند محبوب میتسوبیشی اوتلندر است. درست است که پیشرانه چهار سیلندر ۱۸۱ اسب بخاری و جعبه دنده CVT آن تپش قلبتان را به اندازه یک اسپرسو دبل شات بالا نمیبرد اما فضای زیاد و جا برای ۷ سرنشین و امکانات رفاهی فراوان این خودرو روحتان را تازه میکند. یکی دیگر از جذابیتهای اوتلندر سواری نرم آن است. پلتفرم این خودرو با شاسی بلند نیسان مدل روگ مشترک است.
بزرگ تر هایی که در ردیف سوم این خودرو مینشینند شاید زیاد احساس راحتی نکنند اما در ردیف اول و دوم اوتلندر دریایی از جا برای قرارگیری پاها، صندلیهای چرم طبیعی ارگونومیک و بسیاری از امکانات لاکچری و رفاهی دیگر وجود دارند. در کل حس سواری این خودرو چه برای راننده و چه برای سرنشینان، حس خوبی است. اوتلندر آنقدری که باید برای رقابت با رقبایی مانند هوندا CR-V و مزدا CX-۵۰ قوی نیست اما همچنان پیشنهاد مناسبی برای خرید است. همچنین از نظر جادار بودن و فضای داخلی این خودرو غنی و کارامد است. هرچند خودرو مورد بررسی در این مقاله نسخه اتصال دوگانه درون سوز نیست. نسخه مذکور اما ۲۴۸ اسب بخار قدرت دارد و چهار چرخ فعال است که بعدا و در مقالهای جداگانه به بررسی تفاوتهای آن خواهیم پرداخت. در جدول ۱۰ شاسی بلند برتر امریکا رتبه این خودرو دهم است. شاید رتبه زیاد جالبی به نظر نیاید اما به هر حال این خودرو را در لیست ده شاسی بلند محبوب امریکایی قرار میدهد.
تغییرات مدل ۲۰۲۴ اوتلندر
میتسوبیشی تغییرات چشمگیری را در این نسخه انجام نداده است البته نسخه جزییات بالا پلاتینیوم هم به بقیه اضافه شده که فولترین نسخه این خودرو به حساب میاید. نسخه پلاتینیوم با دیزاین خاص و رنگ مشکی درخشان، سقف پانورامیک تمام نقرهای و گیجهای پشت آمپر که دور آنها با آلیاژ نقره تزیین شدهاند به بازار آمده است. دو سال برنامهریزی برای این تغییرات زمان برد اما حالا این طراحی برای تمام نسخههای میتسوبیشی به کار گرفته میشود. به نوعی شاید موفقیت این طرح میتسوبیشی را بر آن داشت تا این مهم را انجام دهد.
مشخصات فنی میتسوبیشی اوتلندر
پیشرانه نسخه استاندارد اوتلندر ۴ سیلندر خطی با حجم ۱.۵ لیتری توربو است که ۱۶۰ اسب بخار قدرت و ۲۸۰ نیوتون متر گشتاور تولید میکند. این نیرو از طریق یک جعبه دنده CVT اتوماتیک به چرخ ها منتقل میشود. خودروی عرضه شده در بازار ایران از قابلیت چهار چرخ محرک نیز بهره میبرد.
میزان بار مجاز برای یدک کشی
شاسی بلندها و خودروهای پیکاپ برای این کار مناسب تر هستند اما مطمئن باشید که میتسوبیشی هم از پس این کار به خوبی بر میاید به شرط انکه وزن یدکی بیشتر از یک تن نباشد.
مصرف سوخت اوتلندر
نسخه چهار چرخ فعال این خودرو در حالت ترکیبی شهر و بزرگ راه به ازای هر صد کیلومتر ۷ لیتر سوخت مصرف میکند. در بحث مصرف میتسوبیشی توانسته تمامی مجوزها و تاییدههای لازم EPA را دریافت کند و رکورد خوبی را از خود به جای بگذارد.
امکانات رفاهی داخل خودرو
این نسخه از اوتلندر کابین با کیفیت تری نسبت به نسخههای قبلی که از پلاستیک ساخته شده بودند را دارد. نه تنها از متریال خیلی با کیفیت تری در این نسخه استفاده شده بلکه طراحی کلی کابین هم بسیار مدرن تر شده و در مجموع پیشرفت این بخش بسیار چشمگیر است. صفحه پشت امپر و هدآپ دیسپلی برای این خودرو تعبیه شده که کیفیت بسیار بالایی هم دارد. فضای کلی کابین برای پا در ردیف اول و دوم بسیار زیاد است به طوریکه در این قسمت فقط فولکس واکن تیگوان حریف میتسوبیشی میشود. در قسمت جلوی داشبورد یک نمایشگر لمسی ۹ اینچی لمسی نصب شده که هم ظاهر زیبایی دارد و هم از کارایی بالایی برخوردار است. بسته به نسخهای که میخرید سازگاری با اپل کارپلی و اندروید نیز در آن وجود دارد اما فقط نسخه اپل کار پلی به کاربران آیون اجازه میدهد تا آیفون خود را به آن متصل کنند. از دیگر امکانات ۱۰ اسپیکر قدرتمند تعبیه شده در خودرو است که سیستم پخش با کیفیتی را در اختیار شما قرار میدهد تا در طول مسیر بتوانید نامحدود از موزیک لذت ببرید.
امکانات ایمنی و کمک راننده
در حالی که نسخه پایه میتسوبیشی اوتلندر با سیستم کمک راننده به بازار ارائه میشود نسخههای ۴ چرخ فعال فول اپشن از قابلیت هایی نظیر ترمز اتوماتیک اضطراری، سیستم هشدار خروج از بین خطوط در هین رانندگی، سیستم تشخیص نقاط کور و همچنین سیستم کروز کنترل تطبیقی بهره میبرد. باقی گزینههای متعارف ایمنی همچون کیسههای هوا و سیستم هشدار عدم برخورد هم در اوتلندر تعبیه شدهاند.
معرفی چانگان cs55 پلاس
چانگان CS۵۵ پلاس دومین کراس اوور وارداتی سایپا است که در جایگاه کراس اوورهای متوسط قرار میگیرد.
مشخصات فنی چانگان cs55 پلاس
زیر کاپوت این کراس اوور متوسط وارداتی یک پیشرانه ۱.۵ لیتر توربوشارژ با فناوری پاشش مستقیم سوخت (TGDI) قرار داد که خروجیهای ۱۸۸ اسب بخار قدرت و ۳۰۰ نیوتن متر گشتاور را ثبت میکند. قدرت از طریق جعبه دنده ۷ سرعته دو کلاچه تَر (WDCT) به چرخهای جلو منتقل میشود و مصرف ترکیبی ۵.۹ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر را در این کراس اوور داریم. سیستم تعلیق در محور جلو از نوع مک فرسون و در محور عقب از نوع مولتی لینک است و با این ترکیب سواری نسبتا نرمی در این خودرو پیشبینی میشود.
امکانات رفاهی چانگان cs55 پلاس
از جمله امکانات ایمنی و رفاهی این خودرو میتوان به ۶ کیسه هوای ده نقطه ای، سیستم کنترل پایداری و کنترل کشش، سیستم شروع حرکت در سربالایی و سرازیری، سیستم ترمز اضطراری، سیستم هشدار تصادف از جلو، شارژر بیسیم، ترمز پارک برقی، سیستم صوتی PIONEER، نمایشگر لمسی ۱۲.۳ اینچی، کلاستر دیجیتال، خروجی ۱۲ ولت، پورت USB، تهویه اتوماتیک، دوربین ۳۶۰ درجه، ترمز پارک برقی، اتوهلد، سیستم پایش باد تایرها، کروزکنترل تطبیقی، محدودکننده سرعت، استارت دکمهای، ورود خروج بدون کلید، سنسور پارک عقب، چراغ روشنایی روز، سنسور نور، سنسور باران و… اشاره کرد.
معرفی خودروهای اوپل موکا و کورسا پرشیا خودرو
در پی بالا گرفتن بحرانهای داخلی در صنعت خودرو آلمان بسیاری از برندها برای ادامه بقای خود تن به مشارکت با چینیها دادند اوپل از معدود برند هایی است که اصالت خود را حفظ و هنوز تن به تولید در چین نداده است. در این بین اما شرکت پرشیا خودرو هم نخواست که از کورس واردات خودرو با برند معتبر عقب بماند بنابراین اقدام به واردات برند اوپل کرده است. در این مقاله به بررسی دو مدل از اوپلهایی که قرار است وارد بازار ایران شوند میپردازیم.
مشخصات و طراحی ظاهری اوپل موکا
اوپل موکا بر پایه پلتفرم CMP گروه PSA توسعه یافته و میتوان آن را یک کراساوور نامید. ابعاد و اندازههای این محصول آلمانی در کلاس خودروهای متوسط شهری قرار میگیرد. اوپل دو تریم مختلف از این خودرو را تولید کرده است. اولی نسخه دو رنگ بدنه که سقف و کاپوت آن را شامل میشود و دومی که یک دست و یک رنگ است و برای بازار اروپا در نظر گرفته شده است. پرشیا خودرو نسخه دو رنگ کاپوت و سقف مشکی را برای بازار ایران در نظر گرفته که میتواند با جذابیت خود دل مشتریان بسیاری را بهدست آورد.
شاید شاخصترین قسمت جلو این کراس اوور سپر عضلانی و جلو پنجره یک دست مشکی آن باشد. البته معمولا اروپاییها مدل یک رنگ را انتخاب میکنند اما برای ایرانی هایی که حتی در سری بازیهای نید فور اسپید هم تریم دو رنگ را برای کاستوم کردن خودروهای خود انتخاب میکنند این شکل و شمایل جذاب است. چراغهای جلو در امتداد جلوپنجره تمام مشکی این خودرو، به شکلی مخفی شدهاند که به هنگام روشن شدن یک باره مخاطب را سورپرایز میکنند. سقف نیز در امتداد کاپوت و ستونها به این دوگانه سفید مشکی جلوه خاص بیشتری میبخشد.
در نمای جانبی میتوان دی انای پژو را در این خودرو یافت کرد. بالاخره نمیشود که تحت مالکیت هولدینگ استلانتیس باشید و از آن دی انای به ارث نبرده باشید. استقاده از ادوات پلاستیکی روی پروفیلهای جانبی بدنه از جمله دور قوس گلگیر و زههای خودرو نشان از رگههای پژو در تار و پود اوپل دارد.
این کراساوور با وجود همه زیباییش اقتصادی است و نمیتوان از آن رخ بسیار لاکچری را توقع کرد اما با یان حال وجود رینگهای اسپرت ۱۷ و ۱۸ اینچی روی این خودرو جذاب به نظر میرسد. در نمای عقب بر خلاف جلو که نکته قابل توجهش دو رنگ بودن بود، طراحی چراغها و گرافیک مدرن آنها جلب نظر میکند. چراغهای الای دی باریک که به زیبایی هر چه تمام تر در پشت این خودرو نصب شدهاند.
طراحی داخلی و فضای کابین اوپل موکا
اگر بخواهیم اوپل را بین خودروهای آلمانی دسته بندی کنیم هیچ گاه اوپل در بین برندهای لوکس آلمان جایی ندارد. اما نباید از انصاف گذشت و باید حتما به این مسئله اذعان داشت که اوپل امکانات نه چندان لوکس اما با کیفیت مناسبی را همواره به مشتریانش عرضه کرده است. در این میان نباید از این موضوع بگذریم که در سال ۱۳۷۲ اوپل با حضورش در ایران به نمادی برای ثروتمندان آن زمان تبدیل شد. یعنی درست است که اوپل بین برندهای لوکس آلمانی جایی ندارد اما همچنان با کیفیت بوده و هست.
در لحظه ورود به موکا میتوانید حدث بزنید چه اتفاقی میافتد، کابینی با کیفیت و ساخته شده از متریال نرم که شما را شگفت زده میکند. تمایل مانیتور وسط به سمت راننده فاکتور بعدی است که در انتظار جلب توجه شماست. داشبورد شاید ساده به نظر برسد اما با کنمی دقت بیشتر در میابید که قضیه به این سادگیها هم نیست. داشبورد پیچیدگیهای خاص خودش را دارد.
پیشتر گفتیم که این خودرو یک کراس اوور اقتصادی سایز متوسط است بنابراین قطعا نباید جای خیلی زیادی در داخل کابین موجود باشد. اما در کمال ناباوری با طراحی ارگونومیک صندلیها و به کار بردن متدهای روز طراحی اقتصادی فضای کابین کاملا مناسب و کاربردی است.
پشت فرمان نیز یک کلاستر دیجیتالی ۱۲ اینچی وجود دارد که نمایی کاملا به روز را به کابین اوپل موکا هدیه کرده است. تریم قرمز رنگ که با خطوط روی بدنه هارمونی دارد هم یکی دیگر از عواملی است که داشبورد و در کل فضای خودرو را استاندارد و کاربردی کرده است.
مشخصات فنی اوپل موکا
اوپل موکا دارای نسخههای متنوعی از پیشرانههای بنزینی دیزلی و الکتریکی عرضه میشود. پرشیا خودرو اما فقط نسخه بنزینی این خودرو را برای بازار ایران در نظر گرفته است. دلیل این حرکت خیلی مشخص نیست اما ممکن است بعدها نسخههای دیگر هم در صورت استقبال مشتریان به بازار ایران وارد شود. نسخه بنزینی از یک پیشرانه ۳ سیلندر توربوشارژ با حداکثر توان تولیدی ۱۳۰ اسب بخار و ۲۳۰ نیوتون متر گشتاور بهره میبرد. وظیفه انتقال نیروی تولید شده این پیشرانه بر عهده یک گیربکس ۸ سرعته AT است. شتاب صفر تا صد کراساوور جدید آلمانیها ۹.۲ ثانیه و حداکثر سرعت قابل دسترس برای آن ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت است.
سیستم فنر بندی از نوع تورشن بیم که در اکسل عقب به کار رفته و تکنولوژی مک فرسون در جلو باعث میشود تا تجربه سواری لذت بخشی را تجربه کنید. در هر حال درست است که سواری اوپل و سیستم تعلیق و فنربندی آن به پای برندهایی مانند آئودی نمیرسد ولی در اهدای تجربه سواری نرم به راننده و سرنشینان چیزی کم نخواهد گذاشت.
مصرف سوخت این کراساوور اقتصادی ۵.۹ لیتر برای شهر، ۴.۲ لیتر برای بزرگراه و در حالت ترکیبی شهر و بزرگراه ۴.۸ لیتر است. حجم باک این خودرو نیز ۴۴ لیتر است.
امکانات رفاهی و تجهیزات ایمنی
اوپل موکا در قسمت ارائه امکانات رفاهی هم به شکلی قابل قبول عمل کرده و تجهیزاتی از جمله سیستم کنترل پایداری الکتریکی، سیستم کنترل شروع حرکت در سربالایی، کروز کنترل، سنسور پارک و اتوهولد مجهز است.
در بخش امکانات رفاهی، میتوان به مانیتور لمسی نصب شده روی داشبورد، کلاستر دیجیتالی پشت فرمان رینگ آلومینیومی تهویه اتوماتیک گرمکن صندلیهای جلو، گرمکن فرمان، آینه حساس به نور و... اشاره کرد.
بررسی اوپل کورسا وارداتی شرکت پرشیا خودرو
در کنار موکا، پرشیا خودرو یک دیگر از مدلهای معروف اوپل را برای بازار ایران در نظر گرفته است. این مدل که نامش اوپل کورسا است در اوایل دهه هفتاد خورشیدی با نسل دوم خود وارد ایران شد و در زمان خودش خوش درخشید. حالا اما پرشیا خودرو امیدوار است تا با واردات نسل ششم اوپل کورسا بتواند دوباره نظر خریداران را به خود جلب کند.
مشخصات ظاهری و طراحی اوپل کورسا
اوپل از معدود برندهایی است که هنوز زیر دست چینیها نرفته و اصالت آلمانی خود را حفظ کرده است. حس اسپورت این هاچ بک دوست داشتنی از دیلایتهای با طرح لایتنینگ یا همان صاعقه این خودرو کاملا به بیننده القا میشود. درست است که چینیها این روزا در برخی از عرصههای صنعت خودرو در حال تاخت و تاز هستند اما طراحی اوپل و اصالت آلمانی آن به خوبی نشان میدهد که هر گردی گردو نیست.
طراحی سپر و حجم آن به عضلانی تر شدن جلوی خودرو کمک کرده و کورسا از این لحاظ کم نظیر است. در نمای کناری خطوط منحنی با هماهنگی و هارمونی جالب توجهی از درهای عقب تا زیر در گلگیر جلو کشیده شدهاند. حجم دهی در این هاچ بک به خوبی رعایت شده است تا جایی که ترکیب آن با رینگهای الومینیوم ۱۷ اینچی و تایرهای پهن ۲۰۵ رخ کناری منحصر به قردی را به ان داده است. در نمای پشتی چراغهای زیبا با گرافیک خیره کننده حجم دهی و طراحی عضلانی در صندوق عقب جز فاکتورهایی است که نام جوان پسند کاملا برازنده انهاست.
در طراحی ظاهری خودرو از پلاستیک بسیار کم استفاده شده و فقط بخشهای کوچکی از آن را با پلاستیک ساختهاند. ابعاد اوپل کورسا ۲۰۲۴ با طول ۴،۰۶۰ و عرض ۱،۷۶۵ و ارتفاع ۱،۴۳۵ و فاصله محوری ۲،۵۳۸ میلیمتر تولید میشود. این ابعاد نشان دهنده یک هاچ بک سریع و کوچک است که برای شهر کاملا مناسب و نیازهای یک خانواده ۴ نفری را به خوبی براورده خواهد کرد.
طراحی داخلی و فضای کابین اوپل کورسا
کورسا در رده خودروهای کم آپشن دسته بندی میشود و داشبورد آن از مواد پلاستیکی ساخته شده و امکانات کمی دارد. همچنین از تزیینات معمول چوب چرم یا کروم در آن خبری نیست. مدلهای سفارشی اگر وارد ایران شوند با پنل دیجیتال و همراه یک نمایشگر بزرگ لمسی خواهد بود. این خدمات و امکانات شاید برای یک شاسی بلند لوکس مهم نباشد اما برای هاچ بک کوچک اقتصادی ما شایان توجه است. دو مدل از نمایشگر روی داشبورد این خودرو قابل نصب است. اولی مدل ۷ اینچی که روی نسخه پایه کورسا نصب میشود و دومی یک مانیتور ۱۰ اینچی که به صورت سفارشی روی کورسا قابل نصب است. فرمان و کلیدها هم کیفیت معمولی دارند اما اینجا هنر طراحی به کمک هاچ بک اقتصادی آمده و با طراحی مناسبی که روی آن انجام گرفته حس ارزان بودن یا بیکیفیت بودن را نمیدهد.
کورسا فضای مناسبی دارد و برای چهار سرنشین مناسب است اما قطعا بیشتر در شهر کاربرد دارد و با فضای ۳۰۹ لیتری صندوق عقب مناسب سفرهای طولانی نیست.
مشخصات فنی اوپل کورسا
درست شبیه اوپل موکا، کورسا هم از پیشرانه بنزینی بهره میبرد. البته نسخه وارد شده به ایران توسط پرشیا خودرو به این شکل است. پیشرانه ۱.۲ لیتری سه سیلندر نصب شده روی کورسا توان تولید حداکثر ۱۰۰ اسب بخار قدرت و گشتاور ۲۰۵ نیوتون متر را دارد. این پیشرانه قادر است تا کورسا را در طی مدت کمتر از ۱۱ ثانیه از سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برساند. این پیشرانه ساخت پژو از طریق جعبه دنده ۸ سرعته اتوماتیک نیرو را به چرخهای خودرو منتقل میکند.
جالب اینجاست نسخه وارداتی پرشیا خودرو به ایران از نسخه کورسای موجود در اروپا قویتر است. به طوری که نسخه اروپایی از یک پیشرانه ۱.۲ لیتری ۷۵ اسب بخاری استفاده میکند که گشتاوری معادل ۱۱۸ نیوتون متر دارد. این مدل که ضعیفترین مدل کورسا لقب گرفته از یک جعبه دنده ۵ سرعته دستی برخوردار است. شتاب صفر تا صد خودرو کورسا نسخه اروپا، ۱۳ ثانیه است.
امکانات رفاهی و تجهیزات ایمنی کورسا
از جمله امکانات رفاهی نسخه وارداتی کورسا توسط پرشیا خودرو میتوان به رینگهای اسپورت ۱۷ اینچی، تهویه مطبوع خودکار، استارت دکمهای، سنسور نور، دیلایت الای دی، ترمز دستی برقی و گرمکن فرمان و صندلیها اشاره کرد.
امکانات ایمنی کورسا نیز شامل ترمز پارک برقی کنترل شروع حرکت در سربالایی پایداری الکترونیک ESP و شش کیسه هوای استاندارد اشاره کرد.