عرضه بنزین سوپر
عرضه بنزین سوپر از 8 آذرماه در جایگاه های سوخت برای این افراد /
عرضه بنزین سوپر امروز 2 آذرماه راس ساعت 12 انجام شد و هشتم آذرماه این محموله در بندر امام خمینی (ره) تحویل توزیعکنندگان و جایگاهداران خواهد شد.
به گزارش بانک اول عرضه بنزین سوپر امروز 2 آذرماه راس ساعت 12 انجام شد و هشتم آذرماه این محموله در بندر امام خمینی (ره) تحویل توزیعکنندگان و جایگاهداران خواهد شد.
حجم عرضه ۳۰۰ هزار لیتر و قیمت پایه هر لیتر ۶۵ هزار و ۸۰۰ تومان اعلام شده بود.
افرادی می توانند بنزین عرضه شده را از روی تابلوی بورس انرژی خریداری کنند که دارای مجوز توزیع بنزین ویژه باشند.
حداقل خرید در این عرضه نیز ۱۰ هزار لیتر است. بعداز عرضه بنزین توسط شرکتهای دارنده مجوز واردات بنزین ویژه در بورس انرژی، شرکتهای دارای مجوز توزیع، بنزین را به جایگاهداران فروخته و جایگاهداران نیز اقدام به توزیع بنزین ویژه خواهند کرد.
لازم به ذکر است لیست جایگاهداران پس از عرضه، توسط شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران اعلام خواهد شد.