واریز سود سنواتی سهام عدالت
سود سهام عدالت ۱.۵ میلیون نفر واریز شد
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار از واریز سود سهام عدالت ۱.۵ میلیون نفر خبر داد.
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار از واریز سود سهام عدالت ۱.۵ میلیون نفر خبر داد.
به گزارش بانک اول سود معوق سهام عدالت یک میلیون و ۵۰۰ هزار سهامدار که به دلیل نقص اطلاعات بانکی از دریافت سود جا مانده بودند، چهارشنبه هفته گذشته به حساب آنان واریز شد.
مدیر نظارت سازمان بورس از واریز سود معوق سهام عدالت یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر خبر داد؛ افرادی که به دلیل نقص اطلاعات بانکی یا ثبتنکردن شماره حساب، در مراحل قبلی موفق به دریافت سود خود نشده بودند.بر اساس اعلام این مقام مسئول، پرداخت سود جاماندگان چهارشنبه هفته گذشته انجام شده است.
میزان سود پرداختی برای دارندگان برگه سهام عدالت ۴۹۲ و ۵۳۲ هزار تومانی حدود ۱۱ میلیون و ۷۰۰ تا ۱۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است و این رقم برای دارندگان سهام یک میلیون تومانی تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی به حدود ۲۳ میلیون تومان میرسد.
این پرداخت مربوط به سهامدارانی است که پیشتر به دلیل مشکلات اطلاعات حساب بانکی از دریافت سود محروم مانده بودند.ولیالله جعفری، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس، توضیح داد که اطلاعات بانکی بخش عمده این سهامداران با پیگیری از مراجع مربوط، از جمله بانک مرکزی، تکمیل شده و سود انباشته سالهای گذشته به همراه عواید آن به حسابشان انتقال یافته است.
به گفته وی، مبلغ دریافتی سهامداران یکسان نیست و به ارزش سبد سهام عدالت هر فرد بستگی دارد. این پرداخت نیز صرفاً مربوط به سهامداران در قید حیات بوده است.این واریزی مربوط به سودهای معوق سالهای گذشته است و نباید با سود عملکرد سال ۱۴۰۴ که زمان پرداخت آن هنوز قطعی نشده، اشتباه گرفته شود.