پرداخت سود روزشمار به سپرده‌ها

الزامی شدن پرداخت سود روزشمار به سپرده‌های قدیمی + جزئیات

دیوان عدالت اداری اعلام کرد مصوبه ی بانک مرکزی درباره ی ممنوعیت پرداخت سود روزشمار به سپرده‌هایی که قبل از مصوبه شورای پول و اعتبار در سال۱۳۹۷ و بر اساس ضوابط شرعی منعقد شده‌اند، خلاف شرع است.

الزامی شدن پرداخت سود روزشمار به سپرده‌های قدیمی + جزئیات

به گزارش بانک اول، یعنی بانک‌ها موظفند طبق قرارداد قبلی، سود روزشمار رو به این سپرده‌ها پرداخت کنند.

این رای از تاریخ تصویب معتبر است و باید توسط مراجع قضایی و اداری رعایت شود.

 

سخنگوی قوه قضائیه در نشست مشترک سخنگوی قوه قضائیه و رئیس کل دادگستری تهران اعلام کرد که هیات عمومی دیوان عدالت اداری رای جدیدی درباره پرداخت سود روزشمار به سپرده‌ها صادر کرده است.

وی افزود: بنابراین، دیوان عدالت اداری، طبق قانون، موظف بود که این مصوبه را بررسی کند.

پرداخت سود روزشمار به سپرده‌های قدیمی الزامی شد - بنکر | Banker

در نتیجه، بر اساس لزوم تبعیت هیات عمومی دیوان عدالت اداری از نظر فقهای شورای نگهبان درخصوص جنبه‌های شرعی مقررات اجرایی، اطلاق مصوبه مورد شکایت در حد مقرر در نظریه مذکور خلاف شرع دانسته شد.

جهانگیر ادامه داد: این رای از تاریخ تصویب معتبر است و بر اساس ماده۹۳ قانون دیوان عدالت اداری، در رسیدگی‌ها و تصمیم‌گیری‌های مراجع قضایی و اداری ملاک عمل خواهد بود.

 

ارسال نظر