یمه تعطیل شدن کسب و کارهای کوچک در بستر فضای مجازی
وضعیت معاملات آنلاین طلا در شرایط فعلی اعلام شد
دبیر اتحادیه کسب و کارهای مجازی گفت: در شرایط فعلی کشور و قطعی اینترنت، معاملات از جمله خرید و فروش طلا در سکوهای برخط انجام می شود و هیچ مشکلی نداریم.
به گزارش بانک اول رضا الفت نسب اظهار داشت: در جنگ ۱۲ روزه مشکلاتی برای سکوهای طلا ایجاد شده بود و بخش پرداخت و واریز بسته شده بود اکنون با هماهنگی بانک مرکزی این مشکلات وجود ندارد.
وی افزود: اکنون معاملات انجام می شود حتی چند مورد درخواست برداشت فیزیکی طلا داشتیم که با هماهنگی صورت گرفت.
دبیر اتحادیه کسب و کارهای مجازی ادامه داد: پیش از به وجود آمدن شرایط جنگی قرار بود در حوزه سکوهای برخط طلا با نهادهای مربوطه جلساتی برگزار کنیم که این جلسه به تعویق افتاده است.
الفت نسب عنوان کرد: بازارها بایستی باز شود تا این کسب وکارها فعال شوند چراکه بیشتر کالاها را از بازار تامین می کنند.