کاریابی‌هایی که به قیمت مسدود شدن حساب‌های بانکی است

پرونده‌های واصله به پلیس فتا نشان‌دهنده این است که افراد به دلیل تبلیغات اغواکننده‌ای که در فضای مجازی با عنوان کاریابی و استخدام در دام کلاهبرداران افتاده و ناخواسته در چرخه پولشویی گرفتار می‌شوند و در همین راستا شاهد این موضوع هستیم بعضی از شهروندان اقدام به اجاره کارت‌های بانکی خود در زمینه خرید و فروش رمز ارزها می‌نمایند که پس از مدتی شاهد مسدود شدن حساب‌های بانکی خود توسط مراجع قضایی و یا انتظامی می‌شوند.

کاریابی‌هایی که به قیمت مسدود شدن حساب‌های بانکی است

در سال‌های اخیر در ایران و در دنیا بحث استفاده از رمز ارزها گسترش‌ یافته است. با توجه به این گستردگی باید به نکاتی توجه کنیم که در دام کلاهبرداران گرفتار نشویم.

به گزارش بانک اول پرونده‌های واصله به پلیس فتا نشان‌دهنده این است که افراد به دلیل تبلیغات اغواکننده‌ای که در فضای مجازی با عنوان کاریابی و استخدام در دام کلاهبرداران افتاده و ناخواسته در چرخه پولشویی گرفتار می‌شوند و در همین راستا شاهد این موضوع هستیم بعضی از شهروندان اقدام به اجاره کارت‌های بانکی خود در زمینه خرید و فروش رمز ارزها می‌نمایند که پس از مدتی شاه د مسدود شدن حساب‌های بانکی خود توسط مراجع قضایی و یا انتظامی می‌شوند.


این موضوع به این دلیل است که این دسته از کاربرانی که به دنبال سرمایه گذاری و یا در جستجوی کار هستند، بدون تحقیقات و بدون آموزش‌های لازم فریب تبلیغات اغواکننده فضای مجازی را خورده و سرمایه خود را و حتی در بعضی مواقع حساب‌های بانکی و اطلاعات بانکی خود را در اختیار کلاهبرداران قرار می‌دهند.

در بعضی موارد مجرمان برای پنهان ماندن اقدام به درج آگهی‌های استخدام در سایت‌های آگهی محور و یا شبکه‌های اجتماعی می‌نمایند و در این آگهی‌ها از شهروندان می‌خواهند که در صرافی‌های آنلاین برای آنها ترید یا همان خرید و فروش ارزهای دیجیتالی نمایند که در این خصوص باید گفت که این کلاهبرداران مبالغی را که از دیگران کلاهبرداری نموده‌اند به حساب این شهروندان واریز می‌نمایند و از آنها می‌خواهند که این پول را تبدیل به ارز دیجیتال و سپس در کیف دیجیتالی که آدرس آن را به او می‌دهند واریز نمایند و مبالغی را از همان پول به عنوان پورسانت به حساب خود واریز نمایند که متاسفانه شهروندان ناخواسته در چرخه پولشویی گرفتار می‌شوند.

ارسال نظر