ادامه ی اختلال خدمات اینترنتی و غیرحضوری ۴ بانک‌ها

اختلال در موبایل‌بانک و اینترنت‌بانک ۴ بانک ادامه دارد

در حالی روز گذشته اعلام شده بود که اختلال در خدمات بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات برطرف شده که بررسی‌ها نشان می‌دهد اختلال خدمات اینترنتی و غیرحضوری این بانک‌ها همچنان ادامه دارد.

اختلال در موبایل‌بانک و اینترنت‌بانک ۴ بانک ادامه دارد

به گزارش بانک اول بررسی‌ها و گزارش کاربران نشان می‌دهد در حال حاضر همچنان اختلال خدمات غیر حضوری و اینترنتی این بانک‌ها برقرار است.

این در حالی است که این بانک‌ها در اطلاعیه‌های جداگانه نیز از رفع اختلال تمامی خدمات کارتی از جمله سامانه‌های اینترنتی و موبایل بانک خبر داده بودند.

بانک تجارت و بانک صادرات حتی زودتر از دو بانک دیگر و صبح روز گذشته اعلام کردند در کمتر از ۲۴ ساعت خدمات کارتی غیرحضوری آن‌ها فعال شده است.

اختلال موبایل‌بانک و اینترنت‌بانک ۴ بانک بزرگ کشور همچنان ادامه دارد - ترنجی

دو روز پیش شورای هماهنگی بانک‌ها اعلام کرده بود که اختلال ایجاد شده در سامانه‌های این ۴ بانک و اختلال در خدمات مبتنی بر کارت از جمله پایانه‌های فروشگاهی و خودپردازها به دلیل حمله سایبری محدود بوده اما هیچ نشت اطلاعاتی رخ نداده است.

در حال حاضر تنها خدمات مبتنی بر کارت در پایانه‌های فروشگاهی و دستگاه‌های خودپرداز این بانک‌ها فعال است.

 

ارسال نظر