جزییات تغییر نحوه کار ادارات و بانک‌ها امروز شنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۵

تغییر نحوه کار ادارات و بانک‌ها از امروز شنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۵ / این کارمندان دورکار شدند

جزییات تغییر نحوه کار ادارات و بانک‌ها فردا شنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۵ را در این گزارش بخوانید.

تغییر نحوه کار ادارات و بانک‌ها از امروز شنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۵ / این کارمندان دورکار شدند

به گزارش بانک اول ، موج شدید گرما و افزایش مصرف برق، بار دیگر ساختار کاری ادارات را در استان‌های مختلف تحت‌تاثیر قرار داد؛ به‌طوری که هرمزگان فعالیت دستگاه‌های اجرایی را با ۵۰ درصد ظرفیت اعلام کرد و کرمانشاه نیز ساعت کاری ادارات را تا اطلاع ثانوی کاهش داد.

 

این تصمیم‌ها در شرایطی اتخاذ شده که مدیریت مصرف انرژی به یکی از اصلی‌ترین چالش‌های روزهای اخیر تبدیل شده است.

تغییر نحوه فعالیت ادارات هرمزگان

محمدرضا پاکروان، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری هرمزگان، اعلام کرد که روز شنبه ۲۷ تیرماه ۱۴۰۵ همه دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها، سازمان‌ها، شهرداری‌ها، بیمه‌ها و بخش اداری بیمارستان‌های استان با ۵۰ درصد ظرفیت نیروی انسانی فعال خواهند بود.

به گفته او، این تصمیم با بررسی‌های کارشناسی و بر اساس مصوبه ستاد مدیریت بحران استان و با موافقت استاندار هرمزگان اتخاذ شده است.

پاکروان همچنین تاکید کرد که اولویت دورکاری با بانوان شاغل خواهد بود. با این حال، مراکز خدمات‌رسان، درمانی، امدادی، عملیاتی و انتظامی از این محدودیت مستثنی هستند و طبق روال معمول به ارائه خدمات ادامه می‌دهند.

تغییر ساعت کاری ادارات در ایران؛ «بجای اینکه ساعت را بکشن جلو، کارمندان را  کشیدن عقب» - BBC News فارسی

کرمانشاه؛ ادارات تا ظهر فعال‌اند

همزمان با هرمزگان، در کرمانشاه نیز ساعت کاری ادارات تغییر کرد. بر اساس تصمیم کارگروه مدیریت مصرف بهینه انرژی استان، از شنبه ۲۷ تیرماه تا اطلاع ثانوی، ساعت فعالیت ادارات دولتی، بانک‌ها، بیمه‌ها و نهادهای عمومی غیردولتی از ۷ صبح تا ۱۲ ظهر تعیین شده است.

جلیل بالایی، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمانشاه، با اعلام این خبر گفت این تصمیم برای مدیریت مصرف انرژی و کاهش فشار بر شبکه برق استان اجرا می‌شود.

بر اساس مصوبه جدید، دستگاه‌های خدمات‌رسان تعطیل‌ناپذیر از جمله مراکز درمانی، امدادی و انتظامی از این قاعده مستثنی هستند. همچنین ادارات موظف شده‌اند پیش از ساعت ۷ صبح و پس از ساعت ۱۲ ظهر، سیستم‌های سرمایشی و روشنایی غیرضروری را خاموش کنند.

تکرار یک تصمیم سراسری

این تغییرات در حالی اعمال می‌شود که پیش‌تر نیز رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور اعلام کرده بود ساعت کاری ادارات از ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ تا ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ از ۷ صبح تا ۱۳ برقرار خواهد بود و کسری ساعات موظفی کارکنان از طریق دورکاری جبران می‌شود.

با این حال، شدت گرفتن گرما در هفته‌های اخیر باعث شده برخی استان‌ها فراتر از مصوبه قبلی، محدودیت‌های تازه‌تری را اعمال کنند؛ نشانه‌ای از اینکه فشار بر شبکه برق در برخی مناطق از سطح هشدار عبور کرده است.

احتمال گسترش محدودیت‌ها در استان‌های گرمسیر

کارشناسان می‌گویند با ادامه روند افزایش دما، احتمال دارد استان‌های جنوبی و گرمسیر دیگر نیز به جمع استان‌هایی بپیوندند که ناچار به کاهش ساعت کاری یا اعمال دورکاری شده‌اند.

 

ارسال نظر