قیمت روز خودروهای ایران خودرو و سایپا

قیمت خودروهای سایپا و ایران خودرو شنبه ۲ خرداد ۱۴۰۵/ کاهش چشمگیر قیمت ها

قیمت خودرو امروز ۳ خرداد ۱۴۰۵ حدود ۲ تا ۳ درصد کاهش یافت. برخی مدل‌های وارداتی تا ۱۰۰ میلیون تومان ارزان شدند. بازار از هیجانات عبور کرده و وارد فاز تعدیل شده است.تحلیلگران اما هشدار می‌دهند که این روند نزولی لزوماً پایدار نیست.

قیمت خودروهای سایپا و ایران خودرو شنبه ۲ خرداد ۱۴۰۵/ کاهش چشمگیر قیمت ها

به گزارش بانک اول ، اولین روز خرداد ۱۴۰۵ برای خریداران خودرو خبر خوشی داشت: قیمت خودرو در بازار آزاد حدود ۲ تا ۳ درصد پایین آمد. البته این افت برای بعضی از مدل‌های وارداتی خیلی چشمگیرتر بود و در مواردی تا مرز ۱۰۰ میلیون تومان کاهش دیده می‌شود. به نظر می‌رسد بازار خودرو بالاخره از آن هیجانات خرید و جهش‌های هفته‌های اخیر فاصله گرفته و وارد فاز تازه‌ای شده است؛ فازی که در آن تعدیل قیمت حرف اول را می‌زند.

دو عامل اصلی پشت این کاهش قیمت قرار دارد. اول، ثبات نسبی نرخ دلار در روزهای اخیر که عملاً موتور محرک جهش‌های قبلی را خاموش کرده است. دوم، فروکش کردن تقاضای هیجانی. آن دسته از خریدارانی که از ترس گرانی بیشتر وارد معامله می‌شدند، حالا ترجیح می‌دهند چند روزی صبر کنند تا تکلیف بازار روشن‌تر شود.

 

نتیجه این شده که در آستانه خرداد ماه، قیمت‌ها در سطوح جدیدی بازتنظیم شده و معاملات کمی روان‌تر از قبل انجام می‌شود.

قیمت محصولات ایران خودرو

خودرو قیمت بازار (تومان) قیمت نمایندگی (تومان)
وانت آریسان ۱,۶۳۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۳۰۰,۰۰۰,۰۰۰
سورن پلاس (TU5P) به زودی ۱,۳۶۹,۹۰۰,۰۰۰
سورن پلاس (XU7P) ۱,۶۹۴,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۲۰۲,۵۰۰,۰۰۰
سورن پلاس دوگانه‌سوز (کپسول کوچک) ۱,۹۶۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۲۶۲,۰۰۰,۰۰۰
سورن پلاس دوگانه‌سوز (کپسول بزرگ) ۱,۹۸۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۳۱۱,۰۰۰,۰۰۰
دنا پلاس MT6 (رینگ فولادی) ۲,۲۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۴۱۶,۱۰۰,۰۰۰
دنا پلاس MT6 ۲,۲۳۲,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۴۵۳,۲۰۰,۰۰۰
دنا پلاس اتوماتیک ۲,۷۴۸,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۸۱۵,۰۰۰,۰۰۰
پژو ۲۰۷ موتور TU3 ۱,۷۵۳,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۱۲۳,۳۰۰,۰۰۰
پژو ۲۰۷ دنده‌ای (هیدرولیک) ۱,۹۷۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۲۰۹,۲۰۰,۰۰۰
پژو ۲۰۷ دنده‌ای پانوراما (رینگ فولادی) ۲,۱۹۱,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۲۵۳,۰۰۰,۰۰۰
پژو ۲۰۷ دنده‌ای پانوراما ۲,۲۲۵,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۲۸۹,۷۰۰,۰۰۰
پژو ۲۰۷ اتوماتیک ۲,۵۲۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۴۷۰,۴۰۰,۰۰۰
پژو ۲۰۷ اتوماتیک پانوراما ۲,۷۵۵,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۵۱۵,۱۰۰,۰۰۰
راناپلاس ۱,۷۰۵,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۲۴۱,۹۰۰,۰۰۰
تارا دستی V1 ۲,۱۱۵,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۴۴۷,۵۰۰,۰۰۰
تارا اتوماتیک V4 ۲,۵۵۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۷۷۰,۱۰۰,۰۰۰
تارا اتوماتیک (توربو) ۲,۸۶۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۹۴۷,۶۰۰,۰۰۰
هایما اس ۵ ( S5 ) پرو ۴,۰۳۰,۰۰۰,۰۰۰ توقف فروش
هایما اس ۷ ( S7 ) پرو ۴,۳۲۰,۰۰۰,۰۰۰ ۳,۰۶۵,۵۰۰,۰۰۰
هایما ۸ اس ( 8S ) ۴,۷۶۰,۰۰۰,۰۰۰ ۳,۳۷۷,۰۰۰,۰۰۰
هایما 7X ۴,۴۳۰,۰۰۰,۰۰۰ ۳,۷۱۰,۰۰۰,۰۰۰
پیکاپ فوتون (اتوماتیک) ۶,۴۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ۴,۹۶۰,۰۰۰,۰۰۰
ری را ۳,۵۵۰,۰۰۰,۰۰۰ ۲,۱۳۱,۹۰۰,۰۰۰

 

قیمت محصولات سایپا

خودرو قیمت بازار (تومان) قیمت نمایندگی (تومان)
سهند S ۱,۴۳۵,۰۰۰,۰۰۰ ۸۳۸,۵۸۸,۰۰۰
سهند E اتوماتیک ۱,۸۰۵,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۰۸۰,۹۲۷,۰۰۰
اطلس S ۱,۳۴۰,۰۰۰,۰۰۰ ۸۰۳,۵۸۵,۰۰۰
اطلس GL ۱,۴۱۸,۰۰۰,۰۰۰ ۸۴۳,۲۹۵,۰۰۰
اطلس G ۱,۵۰۵,۰۰۰,۰۰۰ ۸۸۹,۲۸۸,۰۰۰
اطلس اتوماتیک ۱,۹۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۱۹۹,۴۰۰,۰۰۰
ساینا S ۱,۳۲۵,۰۰۰,۰۰۰ ۷۲۲,۸۵۴,۰۰۰
ساینا دوگانه سوز ۱,۳۴۹,۰۰۰,۰۰۰ ۸۰۸,۵۱۵,۰۰۰
ساینا اتوماتیک ۱,۶۹۰,۰۰۰,۰۰۰ توقف تولید
کوییک RS ۱,۳۱۰,۰۰۰,۰۰۰ ۷۷۹,۲۰۰,۰۰۰
کوییک S ۱,۳۲۰,۰۰۰,۰۰۰ ۷۳۲,۷۸۰,۰۰۰
کوییک GX ۱,۳۳۰,۰۰۰,۰۰۰ ۸۲۹,۴۰۰,۰۰۰
کوییک GXR (رینگ فولادی) ۱,۳۵۰,۰۰۰,۰۰۰ ۷۹۷,۸۳۱,۰۰۰
کوییک GXR ۱,۳۸۰,۰۰۰,۰۰۰ ۸۲۵,۹۱۱,۰۰۰
شاهین GL ۲,۱۷۵,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۱۱۹,۳۰۰,۰۰۰
شاهین G (سانروف) ۲,۳۳۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۱۴۴,۹۰۰,۰۰۰
شاهین اتوماتیک G ۲,۵۲۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۲۶۷,۶۰۰,۰۰۰
شاهین اتوماتیک پلاس ۲,۷۷۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۵۶۱,۱۰۰,۰۰۰
پارس نوآ ۲,۴۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۲۵۶,۴۰۰,۰۰۰
سایپا ۱۵۱ GX ۱,۱۳۶,۰۰۰,۰۰۰ توقف فروش
سایپا ۱۵۱ GX (پاششی) ۱,۱۴۷,۰۰۰,۰۰۰ ۸۴۰,۳۳۰,۰۰۰
زامیاد اکستند EX ۲,۲۳۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۷۹۹,۰۰۰,۰۰۰
زامیاد اکستند EX (دوگانه‌سوز) ۲,۰۴۶,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۸۹۹,۰۰۰,۰۰۰
کارون ۲,۸۲۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۵۵۰,۷۰۰,۰۰۰
چانگان EADO برقی ۲,۹۲۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۵۵۲,۹۰۰,۰۰۰
چانگان CS35 (مونتاژ) ۴,۶۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ۳,۳۰۴,۰۰۰,۰۰۰
چانگان CS55 ۶,۲۲۰,۰۰۰,۰۰۰ ۲,۳۴۳,۹۰۰,۰۰۰
چانگان CS55 (مونتاژ) ۵,۸۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ۳,۷۹۲,۰۰۰,۰۰۰
روئوه ERX5 ۵,۲۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ۲,۱۶۴,۰۰۰,۰۰۰
سیتروئن C3-XR ۳,۹۶۰,۰۰۰,۰۰۰ ۱,۶۶۸,۰۰۰,۰۰۰

 

تحلیلگران اما هشدار می‌دهند که این روند نزولی لزوماً پایدار نیست. همه چیز به دو متغیر کلیدی بستگی دارد: وضعیت سیاسی کشور و سیگنال‌های اقتصادی که از راه می‌رسد. بر این اساس، دو سناریو محتمل به نظر می‌رسد.

سناریوی اول

اگر شرایط سیاسی دقیقاً به همان روال فعلی ادامه پیدا کند -نه خبر خوب و نه خبر بد- بازار ابتدا وارد فاز رکود می‌شود. خریدار و فروشنده دست به عصا رفتار می‌کنند و حجم معاملات پایین می‌آید. اما اگر در این رکود، عرضه خودرو در بازار کاهش پیدا کند، دوباره نوسان قیمتی برمی‌گردد و احتمالاً قیمت‌ها بالا می‌رود.

سناریوی دوم

روی خوشبینانه‌تر سکه، اگر سیگنال‌های مثبت سیاسی به بازار برسد -مثلاً پیشرفت در مذاکرات یا بهبود روابط بین‌المللی- و همزمان روند واردات خودرو هم تسهیل شود، آن وقت ریزش قیمت‌ها می‌تواند عمیق‌تر و پایدارتر از چیزی باشد که امروز می‌بینیم. در آن سناریو، کاهش‌های ۱۰۰ میلیونی فعلی شاید فقط شروع کار باشد.

بازار خودرو نفس راحتی کشید؟

واقعیت این است که بازار خودرو در سه هفته پایانی اردیبهشت ماه یک سقف نسبی را لمس کرده بود و بسیاری از مدل‌ها دیگر خریدار واقعی نداشتند. کاهش ۲ تا ۳ درصدی امروز را باید نوعی نفس راحت شدن برای بازار دانست؛ اما نه بیشتر.

تا زمانی که دلار در کریدور ۱۷۷ تا ۱۸۲ هزار تومانی نوسان می‌زند و خبر سیاسی غافلگیرکننده‌ای مخابره نمی‌شود، قیمت خودرو احتمالاً در همین محدوده‌های جدید با نوسانات محدود ادامه می‌دهد.

اولین روز خرداد ماه نشان داد که بازار خودرو تمایل شدیدی به خروج از هیجانات دارد. اما پایداری این روند نزولی نیازمند تداوم ثبات دلار و آرامش سیاسی است. در غیر این صورت، ممکن است دوباره شاهد برگشت تقاضا و جهش‌های قیمتی باشیم. خریداران واقعی بهتر است این روزها چشم به اخبار سیاسی هم داشته باشند، نه فقط تابلو قیمت بنگاه‌ها.

 

ارسال نظر