بانک مرکزی به بانک ها اخطار داد

بانک مرکزی در بخشنامه جدید خود به بانک‌ها بر رعایت ضوابط مرتبط با ضامن در پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری تأکید کرده است. بر اساس این مکاتبات، اخذ ضامن باید مطابق با مفاد قانونی انجام گیرد و فرآیند پرداخت تسهیلات یادشده باید تسهیل و تسریع شود.

بانک مرکزی به بانک ها اخطار داد

بانک مرکزی به بانک‌ها درخصوص پرداخت وام‌های ازدواج و فرزندآوری هشدار داده است .

به گزارش بانک اول بانک مرکزی به بانک‌ها درخصوص پرداخت وام‌های ازدواج و فرزندآوری هشدار داده است که هرگونه تأخیر در پرداخت این تسهیلات یا درخواست ضمانت فراتر از حد تعیین‌شده در قانون، برگزارکننده تخلف محسوب شده و قابل پیگیری در مراجع ذی‌صلاح است.

بانک مرکزی در بخشنامه جدید خود به بانک‌ها بر رعایت ضوابط مرتبط با ضامن در پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری تأکید کرده است.

بر اساس این مکاتبات، اخذ ضامن باید مطابق با مفاد قانونی انجام گیرد و فرآیند پرداخت تسهیلات یادشده باید تسهیل و تسریع شود.

همچنین، بر اساس جز ۶ بند ث تبصره ۱۳ قانون بودجه سال جاری، مسئولیت حسن اجرای این بند بر عهده موسسات اعتباری و تمامی مدیران و کارکنان مرتبط می‌باشد.

عدم رعایت هر یک از بندهای این تبصره، از جمله تأخیر در پرداخت یا درخواست ضمانت افزون بر ضوابط قانونی، تخلف تلقی شده و پیگیری آن در مراجع ذی‌صلاح انجام خواهد شد.

بنابراین، ضروری است که بانک نسبت به انجام بازرسی‌های دوره‌ای و موردی از شعب خود اقدام کرده و برخورد قاطع با رؤسای شعب متخلف را در دستور کار قرار دهد.

این موضوع باید به‌سرعت به واحدهای اجرایی مربوطه ابلاغ و تأکید گردد./تسنیم

ارسال نظر