آغاز ثبتنام «وام ازدواج» ۶۰ میلیونی فرزندان بازنشستگان
آغاز ثبت نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری/ همهچیز درباره تسهیلات ۶۰ میلیون تومانی
نهمین دوره ثبتنام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری از امروز (۲۲ تیرماه) در حالی آغاز شد که مبلغ این وام ۶۰ میلیون تومان و با کارمزد ۵ درصد و در اقساط ۶۰ ماهه به واجدان شرایط پرداخت خواهد شد.

وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری ایندفعه از این حیث اهمیت پیدا میکند که مبلغ تسهیلات به 60 میلیون تومان میرسد و رقم وام درقیاس با مرحله هشتم تقریبا دوبرابر شده است.
به گزارش بانک اول برای ثبتنام آنلاین این تسهیلات، ارسال اسکن اصل صفحه اول شناسنامه بازنشسته، صفحه مشخصات فرزندان، اصل عقدنامه و شناسنامه زوجین (صفحه اول و مشخصات) الزامی است. ثبتنام صرفا از طریق درگاه خدمات الکترونیک صندوق بازنشستگی کشوری و به صورت اینترنتی انجام خواهد شد و پرداخت این وام پس از بررسی و تأیید مدارک و تخصیص اعتبار از سوی بانک عامل انجام خواهد شد.
شرایط پرداخت وام ازدواج بازنشستگان کشوری تفاوت خاصی نسبت به مراحل قبلی ندارد اما از امسال تسهیلات به افرادی پرداخت میشود که عقدنامه آنها به بعد از اول فروردین 1403 تعلق داشته باشد. از همه مهمتر اینکه مبلغ اقساط بدون سود و فقط با کارمزد پنج درصد محاسبه میشود و به این ترتیب ماهانه حدود یک میلیون تومان از رقم فیش حقوقی بازنشستهها کسر خواهد شد.
ضوابط و شرایط دریافت وام
مبلغ وام ۶۰ میلیون تومان است و فقط به حساب متقاضی در بانک صادرات که در سیستم احکام درج شده و از این حساب حقوق بازنشستگی/ وظیفه دریافت میکند، واریز خواهد شد.
پرداخت اقساط وام ۶۰ ماهه با کارمزد سالیانه ۵ درصد.
تاریخ عقدنامه از ابتدای فروردین ۱۴۰۳ به بعد باشد.
ارائه تسهیلات صرفاً به ازدواج اولیه فرزند (عروس/داماد) بازنشستگان و فرزند وظیفهبگیر(همسر) تعلق میگیرد.
در صورتی که پدر و مادر هر دو مشترک صندوق باشند، صرفاً یک فقره تسهیلات به فرزندان ایشان پرداخت میشود.
در صورتی که پدر و مادر هر دو مشترک صندوق بوده و دارای دو فرزند متقاضی وام ازدواج باشند، هر فرزند از یک دفترکل امکان استفاده از تسهیلات دارد.
بازنشستگان و موظفین (همسر) که در دورههای قبلی نسبت به اخذ تسهیلات مزبور اقدام کردهاند، امکان ثبتنام و بهرهمندی از تسهیلات جاری را برای سایر فرزندان خود نخواهند داشت.
متقاضیانی که از تاریخ صدور حکم بازنشستگی آنها کمتر از یک سال گذشته، مجاز به ثبتنام نیستند.
متقاضیانی که حکم ترمیم سال جاری برای آنان صادر نشده است، مجاز به ثبتنام نیستند.
در صورتی که از یک دفترکل وظیفهبگیری بیش از یک همسر حقوق دریافت کنند، فقط یکی از وراث وظیفهبگیر (همسر) و با رضایت وظیفهبگیر دیگر (همسر دیگر) میتواند از تسهیلات وام استفاده کند. لذا سایر ورثه (همسر دیگر) میبایست پس از ورود به لینک «سامانه تعهد وراث» و تکمیل آن، رضایت خود را از دریافت وام توسط متقاضی(همسر) اعلام کند.
تنها در صورت تکمیل و تایید مشخصات در سامانه تعهد وراث، درخواست ثبتنامکننده در لیست متقاضیان وام قرار خواهد گرفت.
«بازنشسته» متقاضی که علاوه بر حقوق بازنشستگی خود از حقوق وظیفهبگیری(همسر) نیز استفاده میکند، صرفا یک فقره تسهیلات و تنها از یکی از دفترکلها (ترجیحاً از «دفتر کل بازنشستگی» خود) به فرزند ایشان پرداخت میشود.
اسکن اصل مدارک (شناسنامه و کارت ملی بازنشسته – عروس و داماد)
اسکن اصل صفحه اول شناسنامه و صفحه ای که مشخصات همسر وفرزندان قید شده باشد، الزامی است.
اسکن اصل عقدنامه و صفحاتی که مشخصات زوجین (عروس وداماد) قید شده باشد، الزامی است.
ذکر شماره دفترکل، شماره ملی، شماره حساب بانک صادرات ایران و شماره تلفن همراه (بازنشسته/وظیفه بگیر همسر) الزامی است.
ثبتنام در سامانه، حقی را برای پرداخت وام به متقاضی ایجاد نخواهد کرد.
وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری؛ رقم تسهیلات مشخص شد
مبلغ وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری برخلاف رقمی که بانک مرکزی به اسم وام ازدواج به متقاضیان پرداخت میکند، امسال افزایش پیدا کرده است.
فرزندان بازنشستگان کشوری که سال گذشته میتوانستند از تسهیلات 35 میلیون تومانی استفاده کنند، امسال امکان استفاده از تسهیلات 60 میلیون تومانی را دارند و بههمین خاطر رسانهها از افزایش تقریبا دو برابری رقم تسهیلات ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری صحبت میکنند.
وام ازدواج بانک مرکزی که شرایط و ضوابط جداگانهای دارد، امسال شامل تسهیلات 300 و 350 میلیونی تومانی میشود که از این حیث تفاوتی با سال گذشته ندارد.
وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری؛ شرایط پرداخت اعلام شد
وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری از یکشنبه 22 تیر وارد مرحله اجرایی میشود. مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از آغاز نهمین دوره ثبتنام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان در تاریخ ۲۲ تیرماه خبر داد و اولین شرط بهرهمندی از تسهیلات 60 میلیون تومانی را تاریخ عقدنامه میداند.
وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری به متقاضیانی تعلق میگیرد که تاریخ عقدنامه آنها به بعد از ابتدای فروردین 1403 تعلق داشته باشد.
وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری فقط به متقاضیانی تعلق میگیرد که تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشوری باشند. مدارک لازم برای دریافت وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری که از مسیر ثبتنام آنلاین عبور میکند، ارسال اسکن اصل صفحه اول شناسنامه پدر یا مادر بازنشسته، صفحه مشخصات فرزندان و اصل عقدنامه و شناسنامه عروس و داماد اعلام شده است.
وام ازدواج فرزندان بازنشستهها در دسته تسهیلات قرضالحسنه قرار میگیرد و بدون سود و فقط با احتساب کارمزد پرداخت میشود. همین شرط تکلیف رقم اقساط وام ازواج فرزندان بازنشستگان کشوری را مشخص مشخص میکند.
وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری؛ رقم اقساط مشخص شد
اقساط وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری باید ظرف 60 ماه یا به عبارت بهتر در پنج سال پرداخت شود. کارمزد پنج درصدی یکی از شروط اقساط است اما خبری از سودهای معمولی نیست.
اقساط وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری به این ترتیب دقیقا ماهی یک میلیون و 90 هزار و 909 تومان خواهد بود. با این حال در ماههای ابتدایی از بازپرداخت اقساط، رقم قسط وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری متفاوت خواهد بود. ماه اول از سال اول، سه میلیون تومان. پ
ماه اول از سال دوم و سوم بهترتیب دو میلیون و 400 هزار تومان و یک میلیون و 800 هزار تومان. این عدد در ماه اول از سال چهارم به یک میلیون و 200 هزار تومان میرسد و در ماه اول از سال پنجم که سال آخر بازپرداخت اقساط است، به 600 هزار تومان تقلیل پیدا میکند.
اقساط وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری به این ترتیب بعد پنج سال به 69 میلیون تومان میرسد که 9 میلیون تومان از این رقم، حکم کارمزد وام را دارد.