تکلیف وام ازدواج و فرزندآوری یکسره شد
بانک مرکزی خط بطلان کشید/ تکلیف وام ازدواج و فرزندآوری یکسره شد
روابط عمومی بانک مرکزی با صدور اطلاعیهای اعلام کرد تسهیلات قرضالحسنه ازدواج و فرزندآوری حذف نشده و بر اساس قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، روند پرداخت این وامها در سال آینده نیز توسط شبکه بانکی ادامه خواهد داشت و همچنان در اولویت پرداخت قرار دارد.
به گزارش بانک اول ، به استناد مواد ۱۰ و ۶۸ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، روند پرداخت تسهیلات قرضالحسنه ازدواج و فرزند در سال آینده توسط شبکه بانکی تداوم خواهد یافت
ضمن اینکه همانند سنوات قبل پرداخت تسهیلات قرضالحسنه یادشده در اولویت پرداخت شبکه بانکی بوده و بر اساس قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و سایر قوانین مربوطه، هر ساله متناسب با توان تسهیلاتدهی قرضالحسنه شبکه بانکی سقف کلی تسهیلات قرضالحسنه ازدواج و فرزندآوری افزایش خواهد یافت.