زمان واریز کالابرگ پنجم در آبان ۱۴۰۴

زمان واریز کالابرگ پنجم در آبان ۱۴۰۴ مشخص شد/اقلام مرحله پنجم

زمان احتمالی واریز کالابرگ پنجم رسما اعلام شد.

زمان واریز کالابرگ پنجم در آبان ۱۴۰۴ مشخص شد/اقلام مرحله پنجم

به گزارش بانک اول رئیس مجلس شورای اسلامی، محمدباقر قالیباف، در جلسه شورای هماهنگی مجلس تأکید کرد که مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیکی از نیمه آبان ۱۴۰۴ اجرایی خواهد شد و در گام نخست فقط دهک‌های اول تا سوم مشمول دریافت اعتبار خواهند بود.

مبلغ کالابرگ دهک‌های اول تا سوم

دهک‌های یکم تا سوم جامعه در مرحله پنجم اعتبار ۵۰۰ هزار تومانی دریافت خواهند کرد تا بتوانند کالاهای اساسی خود را با قیمت ثابت خریداری کنند و از نوسانات بازار آسیب نبینند.

مبلغ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم

در صورت تأمین بودجه، طرح کالابرگ به دهک‌های چهارم تا هفتم نیز تعمیم داده می‌شود و سقف اعتبار این گروه ۳۵۰ هزار تومان خواهد بود. دهک‌های هشتم تا دهم فعلاً از فهرست مشمولان حذف شده‌اند.

اقلام مرحله پنجم کالابرگ

سبد کالای مرحله پنجم نسبت به دوره‌های قبل گسترده‌تر شده و شامل کالاهای اساسی مورد نیاز خانوارها است. در این مرحله، خانوارها می‌توانند با اعتبار خود کالاهای زیر را خریداری کنند:

 

•    برنج

•    روغن

•    ماکارونی

•    گوشت مرغ

•    تخم‌مرغ

•    لبنیات

•    گوشت بوقلمون

•    بلدرچین

•    ماهی

•    میگو

تمامی کالاها با یارانه دولتی و قیمت ثابت در اختیار خانوارها قرار می‌گیرند تا اثر نوسانات بازار بر سبد معیشت کاهش یابد.

 

ارسال نظر