آخرین فرصت استفاده از کالابرگ ماه‌های دی، بهمن، اسفند و فروردین

اعلام آخرین مهلت استفاده از کالابرگ‌های استفاده نشده دی تا فروردین

جزئیات آخرین فرصت استفاده از کالابرگ ماه‌های دی، بهمن، اسفند و فروردین اعلام شد.

اعلام آخرین مهلت استفاده از کالابرگ‌های استفاده نشده دی تا فروردین
به گزارش بانک اول طرح کالابرگ الکترونیکی، از دی ماه سال ۱۴۰۴ و بعد از حذف ارز ترجیحی آغاز شد و در حال حاضر پنجمین مرحله از آن نیز به پایان رسیده است.

در ابتدای آغاز طرح و طبق اعلام دولت، اعتبار لازم برای اجرای این طرح به مدت چهار ماه تامین و قرار بر این شد که مبلغ یک میلیون تومان به ازای هر نفر ماهانه به حساب سرپرست خانوار واریز شود. این طرح در اردیبهشت ماه نیز ادامه پیدا کرد و مبلغ آن هیچ تغییری نکرد.

بر اساس اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، قرار بر این شد که اعتبار کالابرگ در اردیبهشت ماه بر اساس رقم انتهایی کد ملی شارژ شود و تا به امروز تمام یارانه‌بگیران اعتبار اردیبهشت ماه را دریافت کرده‌اند. مسئولان وزارت رفاه اعلام کردند که این نوع زمان‌بندی موجب کاهش ازدحام در فروشگاه‌ها و مدیریت بهتر روند استفاده از اعتبار می‌شود.

آخرین فرصت استفاده از کالابرگ ماه‌های دی، بهمن، اسفند و فروردین

طبق اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مهلت استفاده از اعتبار مربوط به سه ماه آخر سال ۱۴۰۴ یعنی ماه‌های دی، بهمن، اسفند که تا قبل از این قرار بود تا پایان فروردین ۱۴۰۵ به پایان برسد، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ تعیین شده است. اعتبار مربوط به فروردین ماه ۱۴۰۵ نیز تا پایان اردیبهشت سال جاری اعتبار قابل استفاده است. اعتبار اردیبهشت ماه نیز تا پایان خرداد قابل استفاده است.

کالابرگ‌های استفاده نشده

این طرح تغییرات بسیاری هم در روند ارائه اعتبار و هم در کالاها و اقلام اساسی داشته و در حال حاضر امکان خرید ۱۱ قلم کالای اساسی مانند انواع گوشت (گوشت قرمز، مرغ، بوقلمون، ماهی و میگو)، تخم‌مرغ، انواع لبنیات، برنج، روغن، قند و شکر، حبوبات و ماکارونی و همچنین میوه و سبزیجات نیز فراهم شده است. هنگام خرید این کالاها هیچ محدودیتی در انتخاب برند و حتی مقدار وجود ندارد و اگر مبلغ خرید از میزان اعتبار بیشتر شود، هزینه مابه‌التفاوت را خریدار برعهده خریدار است.

تمام این اقلام را می‌توان هم به صورت حضوری از فروشگاه‌های طرف قرارداد و هم به صورت آنلاین از فروشگاه‌های آنلاین مانند اسنپ‌مارکت تهیه کرد. خرید با کالا برگ از اسنپ‌مارکت این امکان را به شما می‌دهد که بدون ماندن در صف و گذراندن زمان طولانی در فروشگاه‌ها، خرید خود را خیلی سریع و راحت انجام دهید. برای استعلام کالابرگ در زمان خرید نیز می‌توانید از پیام‌رسان «بله» و کد دستوری #۱۴۶۳*۵۰۰* استفاده کنید.

طرح‌های جدید کالابرگ در سال جدید

از دیگر طرح‌های دولت در راستای گسترش طرح کالابرگ الکترونیکی می‌توان به طرح‌های زیر اشاره کرد که همگی برای تامین کالری روزانه است.

یارانه غیرنقدی کودکان دارای سوءتغذیه

در این طرح، اعتبار خرید سبد غذایی رایگان در بستر طرح کالابرگ الکترونیکی به بیش از ۱۸۸ هزار کودک زیر ۵ سال مبتلا به سوءتغذیه تعلق می‌گیرد. این اعتبار ماهانه در حساب سرپرستان خانوار شارژ می‌شود.

مبلغ اعتبار برای ۱۵۹ هزار و ۶۳۵ کودک دارای سوءتغذیه در خانوارهای دهک‌های اول تا پنجم ۱.۳ میلیون تومان و مبلغ ۲۹ هزار و ۲۸۵ کودک دارای سوءتغذیه در خانوارهای دهک‌های ششم و هفتم ۸۰۰ هزار تومان است. در این طرح، خانوارها علاوه بر اقلام اساسی تعریف‌شده، می‌توانند مغزیجات را نیز تهیه کنند.

طرح یسنا و یارانه غیرنقدی دولت به مادران

این طرح برای حمایت از مادران دهک‌های اول تا هفتم درآمدی و به مدت دو سال است. مبلغ یارانه برای دهک‌های اول تا سوم ۶۵۰ هزار تومان و برای دهک‌های چهارم و پنجم ۵۰۰ هزار تومان تعیین شده است و طبق اعلام رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اولویت اصلی این طرح خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی است. در این طرح، خانوارها علاوه بر اقلام اساسی تعریف‌شده، می‌توانند پوشک و شیرخشک را نیز تهیه کنند.

کالابرگ ویژه متولدین ۱۴۰۵

در این طرح، مادرانی که فرزندان آنها از تاریخ ۱/۱/۱۴۰۵ به دنیا می‌آیند، تا پایان ۲ سالگی فرزند مشمول دریافت کالابرگ هستند. بر اساس این طرح، اعتبار خرید سبد غذایی، پوشک بچه و در صورت نیاز شیر خشک برای ۶۳ هزار و ۳۰۵ کودک متولد شده از تاریخ یک فروردین ۱۴۰۵تا۳۱ فروردین ۱۴۰۵ برای ۶۱ هزار و ۹۹۵ مادر مشمول شارژ شده است که مبلغ آن ماهانه ۲ میلیون تومان (غیرنقدی) است. مهلت خرید شارژ فروردین ماه این طرح نیز پایان خرداد در نظر گرفته شده است.

 

ارسال نظر