شنبه, 3 آذر 1403 2024,November

اجرای نسخه نویسی الکترونیک در همه استان‌ها

24 خرداد 1401
 اجرای نسخه نویسی الکترونیک در همه استان‌ها

به گزارش بانک اول دکتر مهدی ناصحی افزود: آزمایشگاه‌ها و مراکز تصویربرداری هم در تمام کشور به سامانه متصل شده اند و هر بیمه شده‌ای بدون نیاز به دفترچه می‌تواند با مراجعه به مراکز فقط با ارائه کد ملی از خدمات بیمه سلامت استفاده کنند.
دکتر ناصحی افزود: اکنون بیمار می‌تواند بدون دفترچه به پزشک مراجعه کند و حتی اگر پزشک به سامانه متصل نبود، می‌تواند دارو را در سربرگ خود نسخه کند و بیمار با کد ملی به داروخانه مراجعه می‌کند تا دارو‌ها را با تعرفه بیمه‌ای دریافت کند.
وی گفت: در استان‌های اصفهان، کردستان، کهگیلویه و بویراحمد، یزد و کرمان استقبال بیشتری از نسخه الکترونیک شده است و پزشکان این استان‌ها کمترین استفاده را از نسخه کاغذی دارند.
مدیر عامل بیمه سلامت افزود: قطعا این طرح در آغاز کار مشکلاتی نظیر قطعی سیستم یا کندی در نسخه پیچی توسط داروخانه‌ها خواهد داشت، اما این مشکلات با پیشرفت کار حل می‌شود.
وی گفت: نسخه الکترونیک در کنترل منابع، صرفه جویی مصرف دارو و پرهیز از تداخلات دارویی می‌تواند بسیار موثر باشد.

اخبار مرتبط
یکی از حمایت‌‌های سازمان تامین اجتماعی، پرداخت مقرری بیمه بیکاری به بیمه‌شدگانی است که بدون میل و اراده، بیکار شده و آماده به کار هستند. هدف از پرداخت مقرری بیمه بیکاری، جبران بخشی از زیان‌‌های وارده به کارگران بابت بیکاری غیرارادای و ناخواسته است.
قرارداد کار معین مطابق قانون کار کشور است؛ بنابراین در این نوع از قرارداد نیز باید کارفرما نسبت به بیمه کردن تمامی پرسنل که در پروژه مشغول به کار هستند اقدام کند،
به گفته رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی کشور، بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی از اول آذر ماه 1403 آغاز می‌شود.
صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اختیاری سازمان تأمین اجتماعی، بر اساس حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار در سال ۱۴۰۳ سهم حق‌بیمه پرداختی توسط بیمه‌شده با نرخ ۱۲ درصد ماهانه معادل ۸۸۸ هزار و ۶۰۰ تومان، نرخ ۱۴ درصد ماهانه معادل یک میلیون و ۳۷ هزار تومان و نرخ ۱۸ درصد ماهانه معادل یک میلیون و ۳۳۳ هزار تومان است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها