پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

قالیبافان برای بیمه تامین اجتماعی نیازبه تمدیدمدرک حرفه‌ای ندارند

24 خرداد 1401
قالیبافان برای بیمه تامین اجتماعی نیازبه تمدیدمدرک حرفه‌ای ندارند

به گزارش بانک اول فرح‌ناز رافع با ارائه توضیحاتی در خصوص تصمیم هیأت دولت در جلسه عصر دیروز درباره موافقت با اصلاح آئین‌نامه اجرایی قانون بیمه‌های اجتماعی قالی‌بافان، بافندگان فرش و شاغلان صنایع‌دستی شناسه‌دار، گفت: این موضوع از مدت‌ها پیش در دستور کار این وزارتخانه قرار داشت و پس از یک سال تلاش به نتیجه رسید.

رئیس مرکز ملی فرش ایران بیان‌داشت: آئین‌نامه مذکور در سال 1388 به تصویب مجلس رسید و دولت وقت آن را ابلاغ کرد؛ در این آئین‌نامه تاکید شده بود صنعتگرانی که توسط مرکز ملی فرش برای انجام آزمون مهارت معرفی می‌شوند و دارای مجوز فعالیت هستند، از سوی سازمان فنی و حرفه‌ای که امین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است مهارت‌سنجی می‌شوند.

رافع گفت: این موضوع از مدت‌ها قبل در دستور کار مرکز ملی فرش ایران قرار داشت و برای رفع این مشکل و با توجه به مطالب مطروحه در شعار امسال، در هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب‌وکار دنبال شد و به نتیجه رسید.

وی توضیح‌داد: هیأت وزیران در جلسه سه روز قبل به پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی و به موجب مصوبه هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب‌وکار، با اصلاح آئین‌نامه اجرایی قانون بیمه‌های اجتماعی قالیبافان، بافندگان فرش و شاغلان صنایع‌دستی شناسه‌دار موافقت کرد و براساس اصلاحیه مذکور، شرط تمدید مدرک کارت مهارت فنی از فهرست مدارک درخواستی سازمان تأمین اجتماعی حذف شد.

رئیس مرکز ملی فرش ایران اظهار داشت: با توجه به بند (الف) مصوبات چهل و هفتمین هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب و کار، از این پس استمرار بهره‌مندی بیمه برای قالی‌بافان تحت پوشش قانون بیمه‌های تأمین اجتماعی، قالیبافان، بافندگان فرش و شاغلان صنایع دستی شناسه‌دار منوط به تمدید کارت مهارت صادره از سوی سازمان فنی و حرفه ای کشور نیست و مدرک مذکور از فهرست مدارک درخواستی سازمان تأمین اجتماعی حذف شده است.

وی یادآور شد: در سال‌های گذشته بیمه‌شدگان برای تمدید بیمه خود باید سالیانه مدرک مهارت فنی حرفه ای خود را به‌روز ارائه می‌کردند.

اخبار مرتبط
یکی از حمایت‌‌های سازمان تامین اجتماعی، پرداخت مقرری بیمه بیکاری به بیمه‌شدگانی است که بدون میل و اراده، بیکار شده و آماده به کار هستند. هدف از پرداخت مقرری بیمه بیکاری، جبران بخشی از زیان‌‌های وارده به کارگران بابت بیکاری غیرارادای و ناخواسته است.
قرارداد کار معین مطابق قانون کار کشور است؛ بنابراین در این نوع از قرارداد نیز باید کارفرما نسبت به بیمه کردن تمامی پرسنل که در پروژه مشغول به کار هستند اقدام کند،
به گفته رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی کشور، بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی از اول آذر ماه 1403 آغاز می‌شود.
صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اختیاری سازمان تأمین اجتماعی، بر اساس حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار در سال ۱۴۰۳ سهم حق‌بیمه پرداختی توسط بیمه‌شده با نرخ ۱۲ درصد ماهانه معادل ۸۸۸ هزار و ۶۰۰ تومان، نرخ ۱۴ درصد ماهانه معادل یک میلیون و ۳۷ هزار تومان و نرخ ۱۸ درصد ماهانه معادل یک میلیون و ۳۳۳ هزار تومان است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها