شنبه, 3 آذر 1403 2024,November

روشهای مشاهده «سوابق بیمه» با کدملی + مراحل و جزئیات

24 خرداد 1401
روشهای مشاهده «سوابق بیمه» با کدملی + مراحل و جزئیات

به گزارش بانک اول، حق بیمه ای که به تامین اجتماعی پرداخت می شود (در صورتی که بیمه شده اجباری باشد)، بخشی سهم کارمند و بخشی سهم کارفرما است که بایستی به صورت ماهانه و منظم توسط کارفرما پرداخت شود.

 

حق بیمه از حقوق کارمندان کسر می شود و توسط کارفرما به بیمه تامین اجتماعی پرداخت می شود. برای اطمینان از اینکه حق بیمه شما به طور منظم از سوی کارفرما پرداخت می شود باید سوابق بیمه خود را چک کنید چرا که در صورت عدم پرداخت حق بیمه و یا ایجاد وقفه در پرداخت حق بیمه، در زمان بازنشستگی برای بیمه شده مشکلاتی به وجود می آید.

 

روش های مختلفی برای مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی ارائه شده تا کارمندان بتوانند به راحتی از سوابق بیمه خود مطلع شوند. سایت تامین اجتماعی، اپلیکیشن تامین اجتماعی من، کد دستوری #۴* و مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری ها، ۴ روش مشاهده سوابق بیمه هستند که توسط سازمان تامین اجتماعی ارائه شده اند.

 

با این حال با توجه به شیوع بیماری کرونا و جلوگیری از ازدحام جمعیت در شعب و کارگزاری های بیمه، مراجعه حضوری به این مراکز توصیه نمی شود و بهتر است از روش های غیرحضوری مشاهده سوابق بیمه استفاده کنید.

 

در ادامه روشهای غیر حضوری مشاهده سریع سوابق بیمه با کد ملی را می خوانید. با ما همراه باشید.

 

مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی در سایت تامین اجتماعی

برای مشاهده سابقه بیمه در ابتدا باید در سامانه تامین اجتماعی ثبت نام کنید. پس از تایید ثبت نام در سامانه تامین اجتماعی می توانید از روشهای مختلف سوابق بیمه خود را استعلام کنید. برای مشاهده سوابق بیمه مراحل زیر را باید طی کنید:

 

. مراجعه به سامانه بیمه تامین اجتماعی به آدرس es.tamin.ir

. ورود به سامانه با درج کد ملی و گذر واژه

. انتخاب گزینه کلیه سوابق از بخش بیمه شدگان

 

مشاهده سوابق بیمه در برنامه تامین اجتماعی من

برنامه تامین اجتماعی من که تنها نسخه اندروید آن موجود است، توسط سازمان تامین اجتماعی توسعه یافته و یکی دیگر از روشهای مشاهده سوابق بیمه است. برای دانلود این برنامه می توانید به سایت سازمان تامین اجتماعی به آدرس tamin.ir مراجعه کنید و آخرین نسخه این برنامه را دانلود کنید و یا به کافه بازار مراجعه و «تامین اجتماعی من» را جستجو کنید.

 

دقت کنید در هنگام ورود به برنامه باید شماره تلفن همراهی را که با آن در سایت تامین اجتماعی ثبت نام نموده اید، وارد کنید. پس از ورود، به بخش بیمه شدگان بروید و با وارد کردن کد ملی و گذرواژه می توانید سوابق بیمه خود را مشاهده کنید.

 

مشاهده «سوابق بیمه» با کدملی + مراحل و جزئیات

 

مشاهده سوابق بیمه با کد دستوری ۴#*

کد دستوری یا USSD یکی از روشهای ارائه خدمت استعلام سوابق بیمه است که توسط سازمان تامین اجتماعی ارائه شده است. به یاد داشته باشید که پیش از بررسی و مشاهده سوابق بیمه با کد USSD باید در سایت تامین اجتماعی ثبت نام کنید.

 

برای استفاده از این روش باید کد #۴* را شماره گیری نمایید. سپس عدد ۳ که مربوط به تامین اجتماعی است را انتخاب کنید. در مرحله بعد عدد ۲ که استعلام ها است، را بزنید. در مرحله بعد عدد ۱ ، آخرین سابقه را وارد کنید. در مرحله آخر از شما کد ملی را می خواهد. با وارد کردن کد ملی آخرین سابقه بیمه شما نمایش داده می شود.

 

چند نکته در خصوص مشاهده سوابق بیمه

۱-برای ثبت نام در سامانه تامین اجتماعی باید شماره تلفن همراه به نام فرد بیمه شده باشد. در صورتی که خطی به نام خود ندارید باید به صورت حضوری به شعب تامین اجتماعی مراجعه کنید.

 

۲- پس از انجام مراحل ثبت نام، اطلاعات شما صحت سنجی می شود و نتیجه آن طی ۴۸ ساعت و به صورت پیامکی برای شما ارسال می شود. چنانچه در اطلاعات ثبت نامی مشکلی باشد باید به شعبه یا کارگزای مراجعه کنید.

 

۳- گذرواژه را در جایی حفظ کنید تا در مراجعات بعدی دچار مشکل نشوید.  

 

۴- اگر در سوابق بیمه خود وقفه ای مشاهده کردید با کارفرما در میان بگذارید و در صورت عدم پذیرش از سوی کارفرما به بیمه مراجعه کنید.

 

۵- سوابق بیمه اغلب با تاخیر ۱ ماهه در سامانه درج می شود. بنابراین آخرین سابقه شما در سامانه باید برای دو ماه پیش باشد.

 

۶- در صورت بروز مشکل در فرآیند ثبت نام و یا در مشاهده سوابق بیمه خود می توانید با واحد ارتباط با مشتری سازمان تامین اجتماعی از طریق سایت crm.tamin.ir و یا شماره تلفن ۱۴۲۰ تماس حاصل نمایید.

اخبار مرتبط
یکی از حمایت‌‌های سازمان تامین اجتماعی، پرداخت مقرری بیمه بیکاری به بیمه‌شدگانی است که بدون میل و اراده، بیکار شده و آماده به کار هستند. هدف از پرداخت مقرری بیمه بیکاری، جبران بخشی از زیان‌‌های وارده به کارگران بابت بیکاری غیرارادای و ناخواسته است.
قرارداد کار معین مطابق قانون کار کشور است؛ بنابراین در این نوع از قرارداد نیز باید کارفرما نسبت به بیمه کردن تمامی پرسنل که در پروژه مشغول به کار هستند اقدام کند،
به گفته رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی کشور، بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی از اول آذر ماه 1403 آغاز می‌شود.
صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اختیاری سازمان تأمین اجتماعی، بر اساس حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار در سال ۱۴۰۳ سهم حق‌بیمه پرداختی توسط بیمه‌شده با نرخ ۱۲ درصد ماهانه معادل ۸۸۸ هزار و ۶۰۰ تومان، نرخ ۱۴ درصد ماهانه معادل یک میلیون و ۳۷ هزار تومان و نرخ ۱۸ درصد ماهانه معادل یک میلیون و ۳۳۳ هزار تومان است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها