پنجشنبه, 13 اردیبهشت 1403 2024,May

نحوه پر کردن فاصله حق بیمه

24 خرداد 1401
 نحوه پر کردن فاصله حق بیمه

به گزارش بانک اول، علی دهقان‌کیا رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران، درباره نحوه پر کردن فاصله حق بیمه، اظهار کرد: اگر کارگر اشتغال به کار داشته، ولی کارفرما آن را پرداخت نکرده است در این شرایط طبق ماده ١۴٨ قانون تامین اجتماعی، کارفرما موظف به پرداخت حق بیمه خواهد بود و کارگر می‌تواند با مراجعه به هیئت‌های تشخیص و حل اختلاف و ادارات کار، بیمه خود را مطالبه کند.

رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران، ادامه داد: اگر کارگر قرارداد کارش به اتمام برسد و کارفرما نیازی به کار آن نداشته باشد لذا بیمه‌ای هم برای وی رد نمی‌شود در نتیجه کارگر هم نمی‌تواند هیچ ادعایی بابت سال‌هایی که شاغل نبوده، داشته باشد همچنین قانونی هم برای امکان خرید فاصله حق بیمه تعریف نشده تا زمانی که کارگر اشتغال بکار پیدا کند و برای وی بیمه رد شود./باشگاه خبرنگاران

اخبار مرتبط
رئیس جمهور همچنین «قانون ارجاع اختلاف بین شرکت مادر تخصصی مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) و شرکت کنت ترکیه به داوری» را که در جلسه علنی ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ به تأیید شورای نگهبان رسید، برای اجرا به وزارت نیرو و نهاد ریاست جمهوری (معاونت حقوقی رئیس جمهور) و وزارت امور خارجه ابلاغ کرد.
بیمه مرکزی البته تأکید کرده بود که بدهی جریمه‌های راهنمایی و رانندگی ربطی به بیمه‌ها ندارد و فقط بدهی عوارض آزادراهی و بزرگراهی در صدور بیمه‌نامه شخص ثالث بررسی می‌شود.
افرادی که دوره خدمت خود را تمام کرده‌اند، می‌توانند میزان دوره‌ای که به خدمت سربازی مشغول بوده‌اند را به سنوات سابقه بیمه خود اضافه کنند.
دانشجویان در تمام مقاطع دانشگاهی می‌توانند با پرداخت حق بیمه به صورت ماهیانه تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار بگیرند و از خدمات درمانی و بازنشستگی استفاده کنند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها