چهارشنبه, 26 اردیبهشت 1403 2024,May

افزایش پرداخت بیمه تکمیلی در کرونا+جزییات

24 خرداد 1401
 افزایش پرداخت بیمه تکمیلی در کرونا+جزییات

به گزارش بانک اول در کنار بیمه‌های پایه که مردم از آن بابت هزینه‌های درمان استفاده می‌کنند بخشی از هزینه درمان از طریق بیمه تکمیلی توسط شرکت‌های بیمه طرف قرارداد پرداخت می‌شود.

اینکه در جریان شیوع ویروس کرونا و افزایش هزینه های درمانی و دارویی به ویژه در سال جاری، روند پرداخت هزینه در شرکت‌های بیمه چه تغییری کرده و بابت هزینه‌های کرونا چه میزان پرداخت شده، موضوعی است که از بیمه مرکزی مورد پیگیری قرار گرفت و با ارائه گزارشی به ایسنا، این روند اعلام شد.

طبق توضیح بیمه مرکزی آنچه بابت پرداخت هزینه درمان از سوی شرکت‌های بیمه پرداخت شده به صورت تفکیک شده نیست و مجموع هزینه های کرونا و غیرکرونایی را دربر می‌گیرد، چرا که این آمار در بیمه مرکزی و شرکت‌های بیمه نیز تفکیک نشده که بابت درمان افراد کرونایی چه میزان پرداخت شده است.

 

پرداخت بیش از ۱۰ هزار میلیاردی در حدود ۱۷ ماه

بر اساس این گزارش، اطلاعات مبالغ پرداختی شرکت‌های بیمه به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی طرف قرارداد از آغاز شیوع کرونا نشان می‌دهد که از ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ تا نیمه مرداد امسال بالغ بر ۱۰ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان توسط شرکت‌های بیمه به مراجع درمانی پرداخت شده که این مبلغ البته بابت خدمات ارائه شده توسط مراکز درمانی طرف قرارداد شرکت‌های بیمه به کلیه بیمه شدگان درمان تکمیلی بابت دریافت خدمات درمانی اعم از بیماران کرونایی و غیر کرونایی است.

افزایش ۳۲ درصدی در سال قبل از کرونا

بررسی روند پرداخت هزینه های درمان به ویژه اینکه از زمان شیوع کرونا چه تغییراتی داشته است، آمار دریافتی از بیمه مرکزی در حدود سه سال گذشته نشان می‌دهد که خسارت پرداختی در بیمه درمان بابت بیمه تکمیلی در سال ۱۳۹۷ حدود ۹۵۹۵ میلیارد تومان بوده که نسبت به سال ۱۳۹۶، ۳۲.۴ درصد افزایش داشت.

پرداخت ۹۹۹۲ میلیاردی بیمه تکمیلی در سال ۹۸

در سال ۱۳۹۸ که باز هم هنوز خبری از کرونا نبوده و فقط ماه پایانی درگیری این بیماری شروع شده است، حدود ۹۹۹۲ میلیارد تومان از سوی شرکت های بیمه بابت بیمه تکمیلی پرداخت شده که نسبت به سال قبل از آن ۴.۱ درصد افزایش دارد

 

هزینه‌ها سنگین شد

اما در سال ۱۳۹۹ که جریان بیماری کرونا شدت می‌گیرد پرداختی خسارت بیمه ها بابت درمان افزایش بیشتری داشته و به ۱۱ هزار و ۸۱۷ میلیارد تومان رسیده است که در مقایسه با سال ۱۳۹۸ حدود ۱۸.۳ درصد افزایش دارد.

هزینه ۴ ماه امسال اندازه نصف هزینه پارسال

همچین بررسی وضعیت پرداخت بیمه های تکمیلی در سال جاری نیز از این حکایت دارد که از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا پایان تیر ماه ۵۴۰۸ میلیارد تومان پرداخت صورت گرفته که این رقم در مقایسه با همین مدت در سال گذشته ۶۹.۱ درصد افزایش دارد.

بر این اساس، گرچه این پرداختی ها در سه سال اخیر دقیقا مشخص نمی کند که چه میزان بابت هزینه‌های کرونا بوده و تاثیر آن در افزایش پرداخت هزینه بیمه تکمیلی دقیقا چقدر است، ولی بیانگر تاثیر کرونا در افزایش هزینه‌های درمان و رشد هزینه بیمه تکمیلی است، در عین حال آنچه در سال جاری اتفاق افتاده حاکی از آن است که در چهار ماه اول امسال تقریبا نصف مجموع هزینه سال گذشته پرداخت هزینه های درمان صورت گرفته که اگر این روند در سال جاری ادامه داشته باشد به طور حتم هزینه پرداخت بیش از سال گذشته خواهد بود.

در مورد آمار ارائه شده، لازم به توضیح است که آمار سال ۱۳۹۹ بر اساس ارقام خوداظهاری شرکت‌های بیمه بوده و تا قبل از برگزاری مجامع عمومی کلیه شرکت‌های بیمه و تصویب صورت‌های آماری آنها برای این سال جنبه مقدماتی دارد. همچنین آمار سال ۱۳۹۸ بر اساس آمار خوداظهاری شرکت های بیمه تجدید نظر شده است.

ایسنا

اخبار مرتبط
در اولین مرحله باید فرد بیمه‌شده تحت درمان‌های پزشکی قرار بگیرد و مراحل درمانی را طی کند. حالا اگر بهبودی او حاصل نشد، پزشک، فرد را به کمیسیون پزشکی ارجاع می‌دهد.
بیمه تامین اجتماعی یک نظام تامین اجتماعی است که به منظور حفظ و تامین حقوق اجتماعی و اقتصادی افراد در برابر ریسک‌های مختلف به صورت تامین مالی فعالیت می‌کند. بیمه تامین اجتماعی در بسیاری از کشورها وجود داشته و در بسیاری از جوامع مورد استفاده قرار گرفته است. هدف اصلی بیمه تامین اجتماعی، ایجاد تعادل میان حقوق و تعهدات اجتماعی و اقتصادی فرد است.
سازمان تأمین اجتماعی یکی از سازمان‌هایی است که افرادی را که در حین کار دچار آسیب شده‌اند تحت پوشش خود قرار می‌دهد. لازم است گفته شود در صورتی که فردی که دارای بیمه تأمین اجتماعی است در حین کار دچار آسیب و شکستگی یا نقص عضو شود، می‌تواند از بیمه تأمین اجتماعی به صورت ماهیانه مستمری دریافت کند
مادران غیرشاغل روستایی و عشایر که فرزند سوم یا بیشترشان متولد سال ۱۳۹۶ به بعد باشد، تا پایان اردیبهشت می‌توانند با مراجعه به سایت roostaa.ir ثبت‌نام کنند. مادران غیرشاغل روستایی و عشایر که فرزند سوم یا بیشترشان متولد سال ۱۳۹۶ به بعد باشد، تا پایان اردیبهشت می‌توانند با مراجعه به سایت roostaa.ir ثبت‌نام کنند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها