یکشنبه, 23 اردیبهشت 1403 2024,May

در صورت سرقت خودرو بیمه بدنه خسارت پرداخت می کند؟

24 خرداد 1401
در صورت سرقت خودرو بیمه بدنه خسارت  پرداخت می کند؟

به گزارش بانک اول یکی از مهم‌ترین و محبوب‌ترین پوشش‌های بیمه بدنه خودرو، پوشش سرقت خودرو است.

پوشش سرقت اتومبیل یکی از پوشش‌های بیمه بدنه

خسارات مختلفی نظیر آتش سوزی، انفجار و صاعقه جزء پوشش‌های اصلی بیمه بدنه هستند. سرقت کلی خودرو نیز جزء پوشش‌های اصلی بیمه بدنه محسوب می‌شود.

اگر راننده برای خودروی خود بیمه  تهیه کرده باشد و خدای نکرده، اتومبیل به سرقت رود، شرکت بیمه خسارت خودرو را تا سقف تعهدات بیمه‌نامه به بیمه‌گزار پرداخت می‌کند.

شرایط پرداخت خسارت پوشش سرقت بیمه بدنه خودرو

اگر خودروی شما یا وسایل آن دزدیده شود، شما باید دو بار در بازه زمانی ۴۵ روزه در نشریات کثیرالانتشار، خودروی خود را آگهی کنید.

اگر خودرویتان یافت نشد، این خودرو به نام شرکت بیمه منتقل می‌شود. شرکت بیمه در اکثر موارد سقف خسارت پرداختی  ۸۰ درصد ارزش خودرو  را تقبل خواهد کرد.

پوشش سرقت جزئی خودرو

اگر لوازم خودرو به‌صورت جزئی نظیر رینگ، لاستیک یا سیستم صوتی بدون جابه‌جایی خود وسیله نقلیه دزدیده شوند، سرقت جزئی نامیده می‌شود.

پوشش سرقت جزیی جزء پوشش‌های الحاقی یا تکمیلی بیمه بدنه محسوب می‌شود. به بیان دیگر، بیمه‌گزار در صورت انتخاب این پوشش، با پرداخت حق بیمه بیشتر مجاز به برخورداری از این پوشش الحاقی سرقت جزیی است.

در چنین مواقعی شرکت بیمه با رویت گزارش نیروی انتظامی پلیس، خسارت سرقت جزئی وسیله نقلیه را پرداخت خواهد کرد. با توجه به افزایش میزان سرقت‌ها، انتخاب پوشش سرقت جزئی در بین سایر پوشش‌های بیمه بدنه امری منطقی خواهد بود.

اخبار مرتبط
سازمان تأمین اجتماعی یکی از سازمان‌هایی است که افرادی را که در حین کار دچار آسیب شده‌اند تحت پوشش خود قرار می‌دهد. لازم است گفته شود در صورتی که فردی که دارای بیمه تأمین اجتماعی است در حین کار دچار آسیب و شکستگی یا نقص عضو شود، می‌تواند از بیمه تأمین اجتماعی به صورت ماهیانه مستمری دریافت کند
مادران غیرشاغل روستایی و عشایر که فرزند سوم یا بیشترشان متولد سال ۱۳۹۶ به بعد باشد، تا پایان اردیبهشت می‌توانند با مراجعه به سایت roostaa.ir ثبت‌نام کنند. مادران غیرشاغل روستایی و عشایر که فرزند سوم یا بیشترشان متولد سال ۱۳۹۶ به بعد باشد، تا پایان اردیبهشت می‌توانند با مراجعه به سایت roostaa.ir ثبت‌نام کنند.
رئیس جمهور همچنین «قانون ارجاع اختلاف بین شرکت مادر تخصصی مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) و شرکت کنت ترکیه به داوری» را که در جلسه علنی ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ به تأیید شورای نگهبان رسید، برای اجرا به وزارت نیرو و نهاد ریاست جمهوری (معاونت حقوقی رئیس جمهور) و وزارت امور خارجه ابلاغ کرد.
بیمه مرکزی البته تأکید کرده بود که بدهی جریمه‌های راهنمایی و رانندگی ربطی به بیمه‌ها ندارد و فقط بدهی عوارض آزادراهی و بزرگراهی در صدور بیمه‌نامه شخص ثالث بررسی می‌شود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها