پنجشنبه, 13 اردیبهشت 1403 2024,May

بانک ها به 100 میلیون تومان سپرده چقدر سود می دهند؟

24 خرداد 1401
بانک ها به 100 میلیون تومان سپرده چقدر سود می دهند؟

به گزارش بانک اول براساس آخرین مصوبه شورای پول و اعتبار نرخ‌های سود بین ۱۰ تا ۱۸ درصد است. سود سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه مدت عادی ۱۰ درصد، سپرده سرمایه‌ کوتاه‌مدت ویژه سه ماهه ۱۲ درصد، سود سپرده سرمایه کوتاه مدت ویژه شش ماهه ۱۴ درصد، سود سپرده با سررسید یک سال ۱۶ درصد و سود سپرده سرمایه‌ با سررسید دو سال ۱۸ درصد اعلام شد.

برخی از بانک‌های خصوصی با توجه به افزایش میزان مطالبات خود از مجموعه‌های دولتی و افزایش تورم ناگریز برای جذب سرمایه‌های بیشتر میزان سود خود را افزایش داده‌اند.

بیشترین سود متعلق به کدام بانک‌هاست؟

بانک‌ها برای سرمایه‌گذاری در محدوده ۱۰۰ میلیون تومان شرایط ویژه دارند

آینده: متقاضی سرمایه‌گذاری در این بانک با سرمایه ۱۰۰ میلیون تومان ماهانه یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان سود دریافت می‌کند. نرخ سود ماهانه ۲۱ درصد محاسبه می‌شود. همچنین برای سرمایه‌گذاری بیش از یک میلیارد تومان با مدت زمانی دوسال این میزان سود تا حدود ۲۳ درصد می‌رسد. در پایان سال نیز می‌توان ۲۱ میلیون تومان سود می‌توان دریافت کرد.

گردشگری: سود سپرده در این بانک ۲۰٫۵ درصد است. سود ۱۰۰ میلیون ماهانه یک میلیون و ۶۸۴ هزار تومان بوده. حداقل مدت زمان سپرده‌گذاری یک سال است.

ملت: سود سپرده در این بانک ۱۸ درصد است. میزان سود پرداختی برای متقاضی ماهانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است.

اقتصاد نوین: این بانک با نرخ سود ۱۹ درصد ماهانه یک میلیون و ۵۶۱ هزارتومان به متقاضی پرداخت می‌شود.

سرمایه: با سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیون تومان در سال با نرخ سود ۱۸٫۵ درصد می‌توان ماهانه  یک میلیون و ۵۲۰ هزارتومان دریافت کرد.

مهر اقتصاد: سود سپرده در این بانک ۱۸٫۴ درصد است و ماهانه می‌توان یک میلیون و ۵۱۲ هزار تومان سود دریافت کرد.

مسکن: ماهانه ۱۸ درصد سود به متقاضیان سپرده‌گذاری می‌دهد و پایان هر ماه یک میلیون و ۴۷۹ هزار تومان سود به فرد تعلق می‌گیرد.

تجارت: سود ماهانه بانک تجارت ۱۷٫۴ درصد است و ماهانه یک میلیون و۴۳۰ هزارتومان به سپرده گذار پرداخت می‌شود.

کشاورزی: نرخ سود معقولی دارد و برای سپرده یک ساله ماهانه ۱۷ درصد سود پرداخت می‌کند. سود ماهانه نیز یک میلیون و ۴۰۰ هزارتومان است.

صادرات: کمترین سود بانکی برای سپرده یک ساله ۱۶ درصد است و با سرمایه‌گذاری در این بانک ماهانه یک میلیون و ۳۱۵ هزارتومان به متقاضی پرداخت می‌شود.

اخبار مرتبط
گرفتن بهره پول جایز نیست. مرحوم حضرت آیت الله العظمی بهجت (ره): سود سپرده ربا و حرام است؛ مگر با معامله شرعیه در قبال سود معین.
این نرخ در هفته پایانی اسفندماه سال 1402 به 23.66 درصد رسیده بود که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از آبان ماه به بعد محسوب می شود؛ بیشترین رکورد این نرخ در هفته نخست مهر 1402 ثبت شده است؛ نرخ بهره بین‌بانکی در پایان هفته منتهی به 5 مهر ماه سال 1402 با رکوردشکنی 10 سال به 23.80 درصد افزایش یافته بود.البته بعد از آن روند کاهشی نرخ سود بین بانکی آغاز شد و در هفته نخست آبان ماه به 23.71 درصد کاهش یافت و بعد ان آن وارد کانال‌های پایین‌تر شد.
حداکثر نرخ سود بانکی در سال ۱۴۰۲ هم ۲۲.۵ درصد باقی ماند؛ هرچند مقرر شد بانک‌ها برای تامین سرمایه در گردش طرح‌های با بازدهی، با انتشار اوراق سپرده گواهی خاص، سودهای ۳۰ درصدی هم ارائه دهند. سال ۱۴۰۱ بود که بانک مرکزی سقف نرخ سود سپرده بانکی را ۲۲.۵ درصد و سود تسهیلات را حداکثر ۲۳ درصد اعلام کرد و نرخ‌های بالاتر از آن تخلف اعلام شد. همچنین همان زمان مسئولان اقتصادی و بانکی کشور تاکید کردند که تصمیمی برای تغییر در نرخ سود بانکی ندارند.
نرخ سود معمولاً به توجه به شرایط بازار و تصمیمات بانک‌ها مشخص می‌شود. به همین دلیل، تعیین نرخ سود سپرده اهمیت زیادی در اقتصاد یک کشور دارد. همچنین بانک‌ها برای تامین سرمایه در گردش طرح‌های با بازدهی، با انتشار اوراق سپرده گواهی خاص، سودهای ۳۰ درصدی هم ارائه دهند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها