پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

بانک ها به 100 میلیون تومان سپرده چقدر سود می دهند؟

24 خرداد 1401
بانک ها به 100 میلیون تومان سپرده چقدر سود می دهند؟

به گزارش بانک اول براساس آخرین مصوبه شورای پول و اعتبار نرخ‌های سود بین ۱۰ تا ۱۸ درصد است. سود سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه مدت عادی ۱۰ درصد، سپرده سرمایه‌ کوتاه‌مدت ویژه سه ماهه ۱۲ درصد، سود سپرده سرمایه کوتاه مدت ویژه شش ماهه ۱۴ درصد، سود سپرده با سررسید یک سال ۱۶ درصد و سود سپرده سرمایه‌ با سررسید دو سال ۱۸ درصد اعلام شد.

برخی از بانک‌های خصوصی با توجه به افزایش میزان مطالبات خود از مجموعه‌های دولتی و افزایش تورم ناگریز برای جذب سرمایه‌های بیشتر میزان سود خود را افزایش داده‌اند.

بیشترین سود متعلق به کدام بانک‌هاست؟

بانک‌ها برای سرمایه‌گذاری در محدوده ۱۰۰ میلیون تومان شرایط ویژه دارند

آینده: متقاضی سرمایه‌گذاری در این بانک با سرمایه ۱۰۰ میلیون تومان ماهانه یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان سود دریافت می‌کند. نرخ سود ماهانه ۲۱ درصد محاسبه می‌شود. همچنین برای سرمایه‌گذاری بیش از یک میلیارد تومان با مدت زمانی دوسال این میزان سود تا حدود ۲۳ درصد می‌رسد. در پایان سال نیز می‌توان ۲۱ میلیون تومان سود می‌توان دریافت کرد.

گردشگری: سود سپرده در این بانک ۲۰٫۵ درصد است. سود ۱۰۰ میلیون ماهانه یک میلیون و ۶۸۴ هزار تومان بوده. حداقل مدت زمان سپرده‌گذاری یک سال است.

ملت: سود سپرده در این بانک ۱۸ درصد است. میزان سود پرداختی برای متقاضی ماهانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است.

اقتصاد نوین: این بانک با نرخ سود ۱۹ درصد ماهانه یک میلیون و ۵۶۱ هزارتومان به متقاضی پرداخت می‌شود.

سرمایه: با سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیون تومان در سال با نرخ سود ۱۸٫۵ درصد می‌توان ماهانه  یک میلیون و ۵۲۰ هزارتومان دریافت کرد.

مهر اقتصاد: سود سپرده در این بانک ۱۸٫۴ درصد است و ماهانه می‌توان یک میلیون و ۵۱۲ هزار تومان سود دریافت کرد.

مسکن: ماهانه ۱۸ درصد سود به متقاضیان سپرده‌گذاری می‌دهد و پایان هر ماه یک میلیون و ۴۷۹ هزار تومان سود به فرد تعلق می‌گیرد.

تجارت: سود ماهانه بانک تجارت ۱۷٫۴ درصد است و ماهانه یک میلیون و۴۳۰ هزارتومان به سپرده گذار پرداخت می‌شود.

کشاورزی: نرخ سود معقولی دارد و برای سپرده یک ساله ماهانه ۱۷ درصد سود پرداخت می‌کند. سود ماهانه نیز یک میلیون و ۴۰۰ هزارتومان است.

صادرات: کمترین سود بانکی برای سپرده یک ساله ۱۶ درصد است و با سرمایه‌گذاری در این بانک ماهانه یک میلیون و ۳۱۵ هزارتومان به متقاضی پرداخت می‌شود.

اخبار مرتبط
نرخ سپرده قانونی در بیشتر سال‌ها ثابت بوده و حدود ۱۳ درصد بوده است. این نشان‌دهنده سیاست‌های پایدار بانک مرکزی در این دوره است. در سال‌های اخیر، نرخ سپرده قانونی به 10 تا 13 درصد کاهش یافته است. این کاهش به منظور حمایت از بانک‌ها و افزایش توان وام‌دهی آن‌ها در شرایط اقتصادی خاص انجام شده است.
نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 16 آبان ماه بدون تغییر نسبت به هفته قبل از آن 23.72 درصد اعلام شد. نرخ بهره بین بانکی بعد از 2 هفته افزایشی در هفته منتهی به 9 آبان ماه با کاهش 0.04 درصدی همراه شد و به 23.72 درصد رسید. این نرخ در هفته منتهی به 2 آبان ماه به بالاترین سطح خود در سال جاری رسید. نرخ بهره بین بانکی در این هفته با افزایش 0.04 درصدی به 23.76 درصد رسید.
نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 25 مهر ماه با افزایش 0.04 درصدی همراه شده و به 23.72 درصد رسیده بود. در هفته منتهی به 18 مهر ماه این نرخ با کاهش 0.05درصدی نسبت به هفته قبل به 23.68درصد شده بود.نرخ بهره بین‌بانکی بعد از 2 هفته افزایشی، در هفته منتهی به 11 مهر با کاهش 0.01درصدی نسبت به هفته قبل به 23.73 درصد شد.
عبدالناصر همتی افزود: نگاه فعلی قابل تحمل نیست و نظر وزارت اقتصاد و بانک مرکزی این است که به تدریج نرخ سود بانکی را پایین بیاوریم. او تاکید کرد: سود بانکی باید کاهش پیدا کند و نگاه فعلی قابل تحمل نیست. به گفته وی، اگر در بلند مدت سود بانکی بالا باشد، به‌طور قطع در تورم تاثیر خواهد گذاشت.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دیدگاه کاربران
اصغر میرزایی
ارسال شده در : یکشنبه 19 فروردین 1403

سود بانکها نسبت به تورم سالانه افزایش داشته باشد

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها