شنبه, 3 آذر 1403 2024,November

حق بیمه ساختمان های مسکونی از طریق قبوض برق دریافت می‌شود

24 خرداد 1401
حق بیمه ساختمان های مسکونی از طریق قبوض برق دریافت می‌شود

به گزارش بانک اول  عبدالامیر یاقوتی، مدیرکل دفتر مدیریت انرژی و برنامه ریزی امور مشتریان شرکت توانیر در خصوص "دریافت حق بیمه ساختمان های مسکونی از طریق قبوض برق"، گفت: دستورالعمل این قانون از تیرماه به توانیر ابلاغ شد که براساس آن باید سهم مشترکان از این قانون از طریق قبوض برق دریافت خواهد شد.

یاقوتی با اشاره به  اینکه "در حال حاضر 30 میلیون مشترک خانگی برق در کشور وجود دارد"، تصریح کرد: از این میان حدود 5 میلیون مشترکانی هستند که مشمول این قانون نمی شوند  و دولت سهم آنها را به صندوق پرداخت می کند.

وی ادامه داد: از آنجایی که باید تغییرات و تعریف محاسبات اعداد حاصل از این قانون در سامانه های قبوض اعمال می شد، دریافت این ارقام از صورت حساب های صادر شده در ماه‌های مهر و آبان آغاز و براین اساس تاکنون مبلغ 4 هزار تومان از مشترکان دریافت شده است.

مدیرکل دفتر مدیریت انرژی و برنامه ریزی امور مشتریان شرکت توانیر تصریح کرد: مبلغ 6 هزار تومان باقی مانده از مجموع 10 هزار تومان تعریف شده در قانون که به عنوان حق بیمه مالکان ساختمان به شمار می رود، در صورتحساب های بعدی مشترکان اعمال خواهد شد.

همچنین، عباس مرادپور، رئیس هیات عامل صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان با اشاره به این که صنعت برق در این قانون به عنوان دریافت کننده (وصول کننده) مبالغ بیمه اجباری ساختمان های مسکونی  انتخاب شده است، گفت: براساس این قانون، سالانه 10 هزار تومان به عنوان حق بیمه ساختمان های مسکونی دریافت خواهد شد.

وی افزود: طبق مصوبه قانون، سه گروه مددجویان کمیته امداد، بهزیستی و نیازمندان، معاف از پرداخت حق بیمه هستند و دولت حق بیمه آنها را پرداخت می کند.

مرادپور تصریح کرد: دولت موظف است 90 درصد از اعتبار مورد نیاز صندوق بیمه ساختمان های مسکونی را تامین و 10 درصد را از طریق بستر قبوض برق از مردم دریافت نماید.

رئیس هیات عامل صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان خاطرنشان کرد: قانون بیمه اجباری ساختمان های مسکونی توسط مجلس به تصویب رسیده است که براساس آن سالانه 10 هزار تومان از هر منزل مسکونی  به عنوان حق بیمه ذکر شده در این قانون از طریق قبوض برق دریافت و به  حسابی که در این زمینه تعریف شده است، واریز می شود./تسنیم

اخبار مرتبط
یکی از حمایت‌‌های سازمان تامین اجتماعی، پرداخت مقرری بیمه بیکاری به بیمه‌شدگانی است که بدون میل و اراده، بیکار شده و آماده به کار هستند. هدف از پرداخت مقرری بیمه بیکاری، جبران بخشی از زیان‌‌های وارده به کارگران بابت بیکاری غیرارادای و ناخواسته است.
قرارداد کار معین مطابق قانون کار کشور است؛ بنابراین در این نوع از قرارداد نیز باید کارفرما نسبت به بیمه کردن تمامی پرسنل که در پروژه مشغول به کار هستند اقدام کند،
به گفته رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی کشور، بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی از اول آذر ماه 1403 آغاز می‌شود.
صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اختیاری سازمان تأمین اجتماعی، بر اساس حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار در سال ۱۴۰۳ سهم حق‌بیمه پرداختی توسط بیمه‌شده با نرخ ۱۲ درصد ماهانه معادل ۸۸۸ هزار و ۶۰۰ تومان، نرخ ۱۴ درصد ماهانه معادل یک میلیون و ۳۷ هزار تومان و نرخ ۱۸ درصد ماهانه معادل یک میلیون و ۳۳۳ هزار تومان است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها