شنبه, 6 مرداد 1403 2024,July

مقایسه سود سپرده ۸ بانک / سود ۲۳ درصدی یک بانک بزرگ

30 مرداد 1401
مقایسه سود سپرده ۸ بانک / سود ۲۳ درصدی یک بانک بزرگ

مقایسه سود سپرده 8 بانک

بانک سامان

بانک سامان در قالب دو نوع سپرده بلندمدت یک ساله و دو ساله به مشتریان خود سود پرداخت می‌کند. سود سپرده یک ساله ۱۶درصد و سود سپرده دو ساله، ۱۸درصد است.

بانک مسکن

سپرده ممتاز ۶ماهه بانک مسکن با حداقل مبلغ سپرده‌گذاری ۵۰ میلیون تومان، ۱۵درصد سود پرداخت می‌کند. البته این سپرده به ازای هر ۲۰میلیون تومان، یک برگه اوراق به سپرده‌گذار اعطا می‌کند که با احتساب این اوراق، بازدهی سپرده به بالای ۲۲درصد می‌رسد.

حساب گواهی سپرده بانک مسکن نیز ۶ماهه و با سود ۱۸درصد است. همچنین سپرده بلندمدت دوساله بانک مسکن نیز، سود ۱۸درصد پرداخت می‌کند.

بانک ملت

حساب گواهی سپرده یک ساله بانک ملت، سودی ۱۸درصدی را به صورت علی‌الحساب به سپرده‌گذار اعطا می‌کند. با این وجود سود این سپرده بسته به عملکرد سوددهی بانک می‌تواند افزایش یابد. برای مثال در سال ۱۴۰۰ بانک ملت به سپرده‌گذاران خود ۲۲.۵درصد و در سال ۱۳۹۹ معادل ۲۳درصد سود پرداخت کرد.

بانک ملی

بانک ملی در قالب سپرده‌های دو ساله خود، سودی ۱۸درصدی را پرداخت می‌کند. حداقل مبلغ این سپرده ۵۰ میلیون است و سپرده‌گذار می‌تواند پس از سه ماه، بدون جریمه از حساب خود برداشت کند.

به علاوه متقاضیان افتتاح سپرده با مبلغ کمتر از از ۵۰ میلیون تومان، می‌توانند از سپرده یک ساله بانک ملی با سود ۱۶درصد استفاده کنند.

بانک کارآفرین

سپرده‌های بالای ۱۰۰میلیون تومان بانک کارآفرین، سودی ۲۰درصدی را برای سپرده‌گذار در نظر می‌گیرند و برداشت از آنها پس از سه ماه، بدون جریمه است. سپرده‌های زیر ۱۰۰ میلیون تومان نیز ۱۸درصد سود دریافت می‌کنند.

بانک کشاورزی

سپرده‌ دو ساله بانک کشاورزی، ۱۸درصد سود پرداخت می‌کند و سپرده‌گذار می‌تواند پس از ۱۵ماه، بدون شکست سود از حساب خود برداشت کند. همچنین سپرده‌های بالای ۵۰۰ میلیون تومان، نرخ سود ۱۹درصدی دریافت می‌کنند.

پست بانک

پست بانک ایران به سپرده‌های یک ساله خود، با نرخ‌های ۱۵درصد، ۱۶درصد و ۱۷درصد سود پرداخت می‌کند. برداشت از این سپرده‌ها قبل از یک سال با جریمه همراه خواهد بود.

موسسه اعتباری ملل

سپرده بلندمدت موسسه اعتباری ملل با سود ۲۰درصدی همراه است و برداشت از آن پس از یک ماه از افتتاح سپرده، جریمه‌ای برای سپرده‌گذار نخواهد داشت.

اخبار مرتبط
نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به ۲۰ تیرماه با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۶۲ درصد رسید. نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به ۱۳ تیرماه با کاهش سه صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۶۳ درصد رسیده بود.
این نرخ در هفته منتهی به 23 خردادماه نیز رکورد 23.63 درصدی را ثبت کرده بود. همچنین در هفته منتهی به 16 خردادماه این نرخ با افزایش سه صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.64 درصد رسیده بود. نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 9 خرداد ماه با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.61 درصد رسیده بود؛ نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به 2 خرداد نیز با افزایش محسوس نسبت به هفته پایانی اردیبهشت ماه به 23.62 درصد رسیده بود.
بانک مرکزی به بانک‌ها برای اصلاح نرخ سود تذکر داده و بر این موضوع تاکید کرده است، تصریح کرد: بانک مرکزی در جلسه‌ای با هیات مدیره بانک ها و روسای کمیته تطبیق، موارد را صراحتاً اعلام و خواستار ارائه برنامه های اصلاحی هر بانک ظرف مدت مشخصی شد؛ که بر این اساس، هر بانک موظف است در صورت افزایش نرخ سپرده ها، نسبت به اصلاح آن اقدام کرده و از این پس به هیچ عنوان سپرده جدیدی با سود بالا افتتاح نشود.
اشتباهی که اکثر مراجعه کنندگان در بانک دچار می شوند اینگونه است که عدد ۱۰ میلیون را در ۱۸ درصد ضرب نموده و آن را تقسیم بر ۱۰ می کنند و تصور می کنند ماهانه ۱۸۰ هزار تومان سود پول آنها می شود که این روش کاملا غلط است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات