شنبه, 14 مهر 1403 2024,October

واردات با کدام رمزارزها مجاز است؟

30 مرداد 1401
واردات با کدام رمزارزها مجاز است؟

به گزارش بانک اول محمد لاهوتی، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران اظهار کرد: بر اساس آنچه که از سوی رئیس سازمان توسعه تجارت اعلام شده موضوع استفاده از رمزارزها در تجارت ایران فعلا به شکل محدود برای واردات مجاز شده و یک ثبت سفارش نیز به این وسیله انجام شده است. البته باید در نظر داشت که بانک مرکزی شرایط خاصی را در این حوزه در نظر گرفته است. یعنی تنها امکان تجارت با رمزارزهایی وجود دارد که مجوز استخراج آنها صادر شده و منشا ارز از سوی ارائه کننده اعلام و قابل تایید باشد.

او  با بیان اینکه فعلا در رابطه با صادرات با استفاده از رمزارزها برنامه‌ای نهایی نشده، بیان کرد: می‌توان انتظار داشت که در صورت موفقیت آمیز بودن گام‌های ابتدایی که از سوی سازمان توسعه تجارت برداشته شده، در آینده امکان رفع تعهد ارزی صادرکنندگان با استفاده از رمزارزها نیز فراهم شود.

رئیس کنفدراسیون صادرات ایران با اشاره به شرایط خاص اقتصاد کشور تحت تاثیر تحریم‌ها، گفت: در چنین شرایطی، قطعا استفاده از هر ابزار و فرصتی که بتواند به گسترش تجارت خارجی، افزایش ارزآوری و تامین نیازهای وارداتی کشور کمک کند، باید مورد استقبال قرار بگیرد و اگر بتوان برای رمزارزها نیز بستر اجرایی و قانونی لازم را در نظر گرفت تا به تجارت کشور کمک کند اتفاق مثبتی خواهد بود.

لاهوتی با بیان اینکه تاکنون کمتر دولتی حاضر شده به شکل رسمی به استفاده از رمزارز در تجارت مجوز بدهد، تاکید کرد: اینکه دولت ما در این حوزه پیش قدم شده و استفاده از این ابزار را نیز در دستور کار قرار داده، قطعا می‌تواند آینده تجاری کشور کمک کند. با توجه به اینکه ما در استفاده از روش‌های بانکی در فضای تجاری محدودیت‌هایی داریم، هر شیوه‌ای که این محدودیت‌ها را دور بزند، مفید خواهد بود.

وی خاطر نشان کرد: با وجود آنکه هنوز جزئیات دقیقی از سوی سازمان توسعه تجارت درباره این ثبت سفارش منتشر نشده، اما با روشن شدن شرایط و تعیین یک مسیر مشخص می‌توان انتظار داشت که رمزارزها در آینده تجاری ایران نقش آفرینی بیشتری داشته باشند و اثرات مثبت خود را نمایان کنند.

ایسنا

اخبار مرتبط
سابقه کوتاه بیت‌کوین، برخلاف تاریخ متوسط ‌و طولانی طلا و اوراق قرضه خزانه‌داری، تمایز مهم دیگری بود که از آن یاد شد. بیت‌کوین از این جهت که دارایی غیرمتمرکز مشابه ذخایر پولی طلاست، با ارز ایالات‌متحده متفاوت است. همچنین این سخنان بر نوسانات بیت‌کوین و روابط با سایر دارایی‌ها، به ویژه طلا و سهام متمرکز بود. از آنجایی که بیت‌کوین و بازار سهام همبستگی تاریخی کمی دارند، بیت‌کوین، تنوع‌دهنده مطلوب سبد سهام است.
برایان کوینلاوین (Brian Quinlavin) از سنتیمنت در ۲ اکتبر اعلام کرد که افزایش استفاده از پنج کلمه اصلی مرتبط با “ترس”، می‌تواند نشانه‌ای از وحشت فعالان بازار باشد. این کلمات، که اغلب به عنوان کلمات “FUD” (مخفف ترس، عدم‌اطمینان و تردید) شناخته می‌شوند، به معامله‌گران کمک می‌کنند تا زمان احتمالی بازگشت قیمت‌ها را پیش‌بینی کنند.
پس از حمله موشکی ایران به اسرائیل در تاریخ یکم اکتبر، قیمت بیت‌کوین در کمتر از ۲۴ ساعت حدود ۴ هزار دلار سقوط کرد و به کمی بالاتر از ۶۰ هزار دلار رسید. با وجود بهبودی جزئی و بازگشت قیمت به محدوده ۶۱ هزار دلار، این ارز دیجیتال همچنان طی ۲۴ ساعت گذشته ۳.۵ درصد از ارزش خود را از دست داده است.
بازار رمز ارزها بسیار رقابتی است و بدون نوآوری و مزیت رقابتی مشخص نمی‌توان به جایگاهی مناسب در این بازار دست یافت. بر همین اساس همستر نتوانست چیزی تازه و متمایز یا قابلیتی منحصر به فرد به بازار رمز ارزها اضافه کند و این بیشتر از هر چیز به مبهم بودن آینده آن دامن می‌زند

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز: