جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

آغاز تحویل اموال مسروقه مشتریان بانک ملی

30 مرداد 1401
آغاز تحویل اموال مسروقه مشتریان بانک ملی

به گزارش بانک اول پس از گذشت حدود 3 ماه از سرقت صندوق‌های اجاره‌ای شعبه دانشگاه بانک ملی، امروز این بانک در اطلاعیه‌ای اعلام کرد:  مطابق دستور بازپرس، بانک ملی ایران در نخستین مرحله به مرور در حال تحویل مصنوعات طلا  به صاحبان آن  است.

لازم به ذکر است، اموال مذکور توسط صاحبان آن ها طی روز های گذشته در اداره امور شعب مرکزی بانک ملی ایران در تهران مورد شناسایی قرار گرفت و احراز مالکیت شد.

 در تعطیلات خردادماه امسال  سارقان با ورود به شعبه بانک ملی رو به روی دانشگاه تهران، 168 صندوق امانت و بخشی از تجهیزات اتاق سرور و مرکز مانیتورینگ این شعبه را به سرقت بردند که بلافاصله و بعد از گذشت چند روز سارقان توسط نیروی انتظامی دستگر و اموال مسروقه نیز کشف و ضبط شد.

 بعد از دستگیری سارقان شعبه دانشگاه بانک ملی و بازگرداندن اکثر اموال مسروقی، نحوه شناسایی اموال مسروقه و جبران خسارات مشتریان صندوق های امانات بانک ملی در دستور کار این بانک قرار گرفت.

تفکیک اموال مسروقه و تعیین مالکیت مشخص هر یک از آنها ضرورتی اجتناب ناپذیر بود و اجرای دقیق این موضوع، مستلزم  اقدامات اساسی توسط مرجع قضایی، پلیس آگاهی، صنف طلا و جواهر و بانک ملی ایران است.

اخبار مرتبط
رئیس شورای هماهنگی بانک‌ها گفت: بناست تمام بانک‌ها در جهت پیگیری منابع منجمد در برخی از بانک‌ها ملزم شده در جهت آزادسازیی این منابع و خروج و واگذاری بنگاه‌ها، اقدام کنند تا شاهد تامین مالی مناسب‌تری از سوی نظام بانکی کشور باشیم
بانک ملی ایران با نزدیک به یک قرن تجربه و سابقه درخشان، به عنوان یکی از بزرگترین و معتبرترین بانک‌های کشور، همواره پیشگام در ارائه خدمات بانکی نوین بوده و متناسب با نیاز‌های مشتریان، نقش بسزایی در توسعه اقتصادی و اجتماعی ایران ایفا کرده است. این بانک همچون ستونی استوار در نظام مالی کشور، به ارائه خدمات نوین و بین‌المللی پرداخته و همواره نقش بی‌بدیلی در پیشرفت و توسعه پایدار اقتصادی ایران داشته است.
به موجب مصوبه هیأت وزیران حداقل سرمایه مورد نیاز برای تأسیس و فعالیت؛ بانک غیردولتی معادل ٢٠٠ هزار میلیارد ریال، مؤسسه اعتباری غیربانکی معادل ١٥٠ هزار میلیارد ریال و بانک قرض‌الحسنه معادل ٥٠ هزار میلیارد ریال تعیین شد.
متاسفانه ورشکستگی بانک ها معمولا از ورشکستگی هر بنگاه اقتصادی دیگر آسیب بیشتری به اقتصاد می زند، چرا که دیگر بنگاه های اقتصادی معمولا خود وابسته به بانک ها هستند. ورشکستگی یک بانک به دلیل ارتباط بانک های مختلف با یکدیگر و به دلیل تاثیر آن بر روی رفتار بازار در ارتباط با اعتماد به بانک های دیگر، می تواند یک سقوط اقتصادی را منجر شود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات