شنبه, 15 اردیبهشت 1403 2024,May

آخرین جزئیات درباره طرح مشوق بیمه ای

07 مهر 1401
آخرین جزئیات درباره طرح مشوق بیمه ای

به گزارش بانک اول وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در چند سال اخیر در حمایت از کارفرمایان به ویژه صاحبان کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا و ایجاد اشتغال به منظور ترغیب و تشویق کارفرمایان کارگاه‌های تولیدی و خدماتی به استفاده از نیروی کار جدید، طرح مشوق بیمه ای را به اجرا درآورده است.

به موجب این طرح، کارفرمایان کارگاه‌ها و موسسات مشمول در صورت بکارگیری نیروی کار جدید به مدت2سال از مشوق های بیمه‌ای بهره مند می شوند. مشوق بیمه، وجهی معادل حق بیمه سهم کارفرما به علاوه ۳ درصد سهم بیمه بیکاری است که درچارچوب دستورالعمل طرح، ماهانه به حساب کارفرما واریز می‌شود؛ درواقع ۲۳ درصد حداقل دستمزد تعیین شده از سوی شورای عالی کار بابت مشوق بیمه‌ای در نظر گرفته شده که توسط دولت به حساب کارفرما واریز شده و وزارت کار وظیفه نظارت بر آن را برعهده دارد.

بیمه-کارفرما

بر اساس تازه ترین نتایج اجرای طرح مشوق بیمه کارفرمایی،تاکنون ۱۹ هزار و ۱۸۲ نفر از متقاضیان کار واجد شرایط در طرح مشوق بیمه ای ثبت نام کرده که ۱۲ هزار و ۱۸۳ نفر موفق به عقد قرارداد کار شده و ۶۳۵۸ کارفرما نیز از مزایای طرح مشوق بیمه ای برخوردار شده اند.

 

در بین استان‌ها، خوزستان بیشترین و استان مرکزی کمترین تعداد قرارداد منعقده و جذب شدگان جوینده کار را به خود اختصاص داده اند.

کارفرمایان جهت برخورداری از مزایای این طرح نیازمند داشتن مجوز فعالیت از مراجع رسمی کشور و داشتن کد بیمه کارگاهی هستند. کارجویان نیز با داشتن مدرک تحصیلی لیسانس و بالاتر، حداکثر سن ۳۸ سال و داشتن سابقه حداکثر ۳۶ ماه بیمه تامین اجتماعی می توانند در این طرح ثبت نام کنند.

تمامی کارجویان و کارفرمایان درصورت تمایل می توانند به نشانی  http://moshavegh.mcls.gov.ir مراجعه و ضمن ثبت نام از مزایای این طرح بهرمند شوند./ایسنا

اخبار مرتبط
رئیس جمهور همچنین «قانون ارجاع اختلاف بین شرکت مادر تخصصی مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) و شرکت کنت ترکیه به داوری» را که در جلسه علنی ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ به تأیید شورای نگهبان رسید، برای اجرا به وزارت نیرو و نهاد ریاست جمهوری (معاونت حقوقی رئیس جمهور) و وزارت امور خارجه ابلاغ کرد.
بیمه مرکزی البته تأکید کرده بود که بدهی جریمه‌های راهنمایی و رانندگی ربطی به بیمه‌ها ندارد و فقط بدهی عوارض آزادراهی و بزرگراهی در صدور بیمه‌نامه شخص ثالث بررسی می‌شود.
افرادی که دوره خدمت خود را تمام کرده‌اند، می‌توانند میزان دوره‌ای که به خدمت سربازی مشغول بوده‌اند را به سنوات سابقه بیمه خود اضافه کنند.
دانشجویان در تمام مقاطع دانشگاهی می‌توانند با پرداخت حق بیمه به صورت ماهیانه تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار بگیرند و از خدمات درمانی و بازنشستگی استفاده کنند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز: