پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

کدام بانک سود بیشتری به سپرده می دهد

11 آبان 1401
کدام بانک سود بیشتری به سپرده می دهد

به گزارش بانک اول سپرده گذاری در بانک ها کم خطر ترین سرمایه گذاری محسوب می شود ٬ اما با توجه به رقابت شدید بانک ها در جذب سپرده های مردم در حال حاضر کدام بانک بیشترین سود را به سپرده ها پرداخت می کند؟

پس از چند سال نظارت و سخت گیری شدید بانک مرکزی در کنترل سطح سود سپرده های بانکی ٬ اکنون بانک ها با چراغ سبز بانک مرکزی و  به صورت کم سر و صدا  در حال افزایش سود های پرداختی به سپرده ها هستند.

 بر اساس آخرین مصوبه شورای پول و اعتبار نرخ رسمی سود بانکی به این شرح است؛

  • سپرده کوتاه‌مدت عادی (کارت‌های بانکی): ۱۰ درصد
  • سپرده کوتاه مدت ویژه سه‌ماهه: ۱۲ درصد
  • سپرده کوتاه‌مدت ویژه شش‌ماهه: ۱۴ درصد
  • سپرده بلندمدت با سررسید یک‌سال: ۱۶ درصد
  • سپرده بلندمدت با سررسید ۲ سال: ۱۸ درصد

علاوه بر این نوع سپرده گذاری ها اکثر بانک ها نسبت به  انتشار گواهی های سپرده یکساله 18 درصد و با نرخ شکست 10 درصد مبادرت می ورزند . البته می توانید از بانک ها درخواست کنید تا این گواهی های سپرده را با سررسید های کمتر مثلا بین 3 تا 9 ماه نیز در اختیار شما قرار دهند.

کدام بانک بزرگ بیشترین سود را به سپرده ها پرداخت می کند؟

با توجه به تحقیق و پرس و جوی خبرنگار بانک اول از بانک های بزرگ بانک ملت با ارایه طرحی موسوم به (( طرح مهر ملت)) به سپرده ها تا 19.5 درصد سود پرداخت می کند.

از مزیت های مهم و قابل توجه این طرح این است که در صورت بعد از گذشت یک ماه از تاریخ افتتاح این سپرده هیچ گونه شکست سودی به آن تعلق نمی گیرد .

حد اقل مبلغ لازم جهت دریافت سود سپرده 19.5 درصد برای افراد حقیقی 300 میلیون تومان و برای اشخاص حقوقی 2 میلیار تومان هست.

و حداقل مبلغ لازم جهت دریافت سود سپرده 19 درصدی از بانک ملت 80 میلیون تومان برای اشخاص حقیقی و 1.5 میلیارد تومان جهت افراد حقوقی است

اخبار مرتبط
نرخ سود سپرده‌های دوساله نزد بانک‌ها بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار ۲۲.۵ درصد است و در اسفند سال گذشته بود که بانک مرکزی اجازه انتشار اوراق گواهی سپرده خاص با نرخ ۳۰ درصد را به بانک‌ها داد تا پس از آن آرام آرام بانک‌ها به سمت نرخ‌شکنی برای جلوگیری از سپرده‌ها و سبقت از همدیگر روی آوردند.
نرخ سود سپرده‌های بانکی با مصوبه شورای پول و اعتبار 22.5 درصد تعیین شده است، اما بانک مرکزی در ماه‌های پایانی سال گذشته برای مقطع کوتاهی مجوز انتشار اوراق گواهی خاص با سود 30درصدی را داد و به‌دنبال آن سقف نرخ سود در نظام بانکی برای دوره کوتاهی به 30 درصد رسید.
براساس این آمار، نرخ بهره بین بانکی در هفته پایانی مرداد ماه به ۲۳.۶۹ درصد رسید که در قیاس با آمار نرخ بهر بین بانکی در هفته قبل از آن (۲۴ مردادماه) که به محدوده ۲۳.۶۱ درصد رسیده بود، ۰.۰۸ درصد افزایش داشته است که بالاترین سطح از نرخ بهره بین بانکی را در سال جاری نشان می‌دهد.
فرشاد محمدپور در گفت‌وگو با تسنیم درباره اقدام اخیر برخی بانک‌ها مبنی بر تبلیغات پرداخت سود ۳۰ درصدی صندوق های سرمایه گذاری، اظهار داشت: دیروز جلسه ای در بانک مرکزی درباره صندوق های سرمایه گذاری و نرخ های سود این صندوق ها که بعضا رعایت نمی شود، داشتیم. این موضوع از نظر ما تخلف است و حتما برخوردهای لازم انجام می شود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دیدگاه کاربران
Hadi
ارسال شده در : شنبه 14 آبان 1401

سلام سپرده کوتاه مدت ۵ میلیون تومان با سود ۸ درصد ماهیانه چقدر سود داره؟ با تشکر

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها