پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

موافقت هیئت دولت با نقل و انتقال سوابق بیمه‌ای یا بازنشستگی

27 دی 1402
موافقت هیئت دولت با نقل و انتقال سوابق بیمه‌ای یا بازنشستگی

سخنگوی دولت از مصوبه هیئت وزیران برای نقل و انتقال سوابق بیمه‌ای یا بازنشستگی بین صندوق‌های مختلف بازنشستگی با هدف امکان تجمیع سوابق بیمه‌ای، انتقال سوابق و امکان دریافت مستمری جمع خبر داد.

به گزارش  بانک اول،علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت امروز (چهارشنبه ۲۷ دی ماه) در حاشیه هیأت دولت گفت: در ابتدای جلسه هیئت دولت رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گزارشی از اقدامات این بنیاد به‌ویژه در سفر‌های راهیان نور ارائه کرد که نشانگر استقبال بسیار مناسب جوانان و نوجوانان دانش‌آموز و دانشجوی کشور است. ارتقای زیرساخت‌ها در این زمینه باتوجه به حجم استقبال و اشتیاق به سفر‌های زیارتی در این مناطق وجود دارد که رئیس‌جمهور دستورات لازم را برای تقویت همکاری‌ها و توسعه زیرساخت‌ها اعلام کردند.

وی افزود: امروز هیئت وزیران تصویب کرد مبالغی به منظور حفظ نباتات گیاهی و حمایت از آن‌ها برابر آفت‌هایی که در حوزه‌های مختلف به‌ویژه در تولید خرما در استان‌های بوشهر، فارس، سیستان و بلوچستان، خوزستان، هرمزگان و کرمان با آن مواجه هستند، اختصاص پیدا کند.

دبیر هیئت دولت تاکید کرد: همچنین در خصوص نقل و انتقال سوابق بیمه‌ای یا بازنشستگی بین صندوق‌های مختلف بازنشستگی که امکان تجمیع سوابق بیمه‌ای را فراهم و نقل و انتقال سوابق را تسهیل می‌کند و امکان دریافت مستمری جمع هم وجود داشته باشد، در دولت مصوب شد.

وی در پاسخ به پرسشی درباره شیوه مدیریت بازار در دولت، اظهار کرد: دولت از همان روز‌های اول پیگیر ایجاد تمرکز در مدیریت بازار بود. یک‌بار تحت عنوان موافقت با طرح تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس اظهار نظر کردیم، یک‌بار با مشورت مجلس قرار شد سازمان تنظیم بازرگانی داخلی تشکیل شود و دولت در این زمینه لایحه‌ای برای این امر به مجلس فرستاد. متاسفانه، اما در هیچکدام از این‌ها مجلس تصمیم‌گیری نهایی نکرد تا بتوان نظارت متمرکز و موثرتری بر بازار داشت.

بهادری جهرمی افزود: در نهایت تصمیم‌گیری دولت بر آن شد که سازمان حمایت از مصرف‌کننده و تولیدکننده با تقویت ساختار و تشکیلات مناسب، به صورت متمرکز متولی نظارت بر بازار و جلوگیری از افزایش قیمت‌ها باشد و متولی تنظیم‌گری بازار و بازرگانی داخلی در کشور باشد. همه استان‌ها و بخش‌ها نیز موظف به همکاری با این سازمان شدند.

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره افزایش حقوق، اظهار کرد: باید سعی کنیم در سقف منابع موجود، هزینه‌ها را پیش‌بینی کنیم، اگر منبعی واقعی پیش‌بینی می‌شود، می‌توان هزینه آن را افزایش داد. اگر جز این باشد خلق هزینه اضافه یعنی خلق تورم برای مردم. مردم خواسته‌شان نبود تورم است و خواهش ما این است بودجه‌ای تراز ببندیم.

وی ادامه داد: تاکید دولت بر افزایش میانگین ۱۸ یا ۲۰ درصد حقوق است؛ این پرداخت حقوق عادلانه است. یعنی کسی که حداقل‌بگیر است یا حقوق پایین دارد دولت امکان افزایش ۳۰ درصدی حقوق برای او باشد چراکه دریافتی کمتر دارد و این افزایش برای او ۳ میلیون تومان است. اما کسی که حقوق ۵۰ میلیونی می‌گیرد دلیلی ندارد که ۲۰ درصد افزایش حقوق داشته باشد. او با ۱۰ درصد افزایش حقوق، ۵ میلیون تومان دریافتی بیشتر دارد.

بهادری جهرمی در پایان خاطرنشان کرد: از مجلس خواهش می‌کنم کمک و همراهی کنند که پیشنهاد دولت برای افزایش میانگین حقوق در لایحه بودجه تصویب شود تا شرمنده حداقل‌بگیر‌ها نباشیم و بتوانیم به سمت عدالت در پرداخت‌ها حرکت کنیم.

اخبار مرتبط
یکی از حمایت‌‌های سازمان تامین اجتماعی، پرداخت مقرری بیمه بیکاری به بیمه‌شدگانی است که بدون میل و اراده، بیکار شده و آماده به کار هستند. هدف از پرداخت مقرری بیمه بیکاری، جبران بخشی از زیان‌‌های وارده به کارگران بابت بیکاری غیرارادای و ناخواسته است.
قرارداد کار معین مطابق قانون کار کشور است؛ بنابراین در این نوع از قرارداد نیز باید کارفرما نسبت به بیمه کردن تمامی پرسنل که در پروژه مشغول به کار هستند اقدام کند،
به گفته رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی کشور، بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی از اول آذر ماه 1403 آغاز می‌شود.
صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اختیاری سازمان تأمین اجتماعی، بر اساس حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار در سال ۱۴۰۳ سهم حق‌بیمه پرداختی توسط بیمه‌شده با نرخ ۱۲ درصد ماهانه معادل ۸۸۸ هزار و ۶۰۰ تومان، نرخ ۱۴ درصد ماهانه معادل یک میلیون و ۳۷ هزار تومان و نرخ ۱۸ درصد ماهانه معادل یک میلیون و ۳۳۳ هزار تومان است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها