پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

این میوه‌ها را جایگزین قند نکنید

18 بهمن 1402
این میوه‌ها را جایگزین قند نکنید

به گزارش بانک اول میوه‌های خشک ازجمله مواد موجود در آجیل‌های ایرانی و آجیل‌ بسیاری از کشورهای آسیایی هستند که اغلب به  عنوان جایگزین مناسب برای مصرف قند با چای هم درنظر گرفته می‌شوند.

اما همه میوه‌های خشک را نمی‌توان به‌عنوان این جایگزین درنظر گرفت به‌ویژه درباره بیماران مبتلا به دیابت. چون شیرینی زیاد برخی از این میوه‌ها می‌تواند باعث افزایش ناگهانی سطح قند خون شود. در این مطلب به 5 میوه خشک اشاره شده که اگر مبتلا به دیابت هستید باید به هر قیمتی از خوردن آنها اجتناب کنید چون قند زیاد موجود در آنها یا شاخص گلیسمی‌شان (GI) می‌تواند منجر به افزایش ناگهانی سطح قند خون شود. GI یک شاخص رتبه‌بندی است که خانواده کربوهیدرات‌ها را براساس مقدار قند خون در مقیاس یک تا 100رتبه‌بندی می‌کند.
کشمش
کشمش سرشار از قندهای طبیعی به‌ویژه فروکتوز است و مصرف بیش از حد آن می‌تواند باعث افزایش سریع سطح قند خون شود. کشمش دارای شاخص گلیسمی بالایی است که اغلب از 64تا 100متغیر است.
خرما
خرما سرشار از قندهای طبیعی و دارای شاخص گلیسمی بالایی است که منجر به افزایش سریع سطح گلوکز خون می‌شود. شاخص گلیسمی خرما بین46تا 75متغیر است.
آناناس خشک
آناناس خشک اغلب حاوی قندهای اضافه شده است که منجر به افزایش محتوای قند و تأثیر بالقوه بر سطح قند خون می‌شود. شاخص گلیسمی آناناس خشک می‌تواند متفاوت باشد، اما تمایل به متوسط تا زیاد دارد.
انبه خشک
انبه خشک اغلب حاوی قندهای افزوده شده و کربوهیدرات بالاست که به افزایش بالقوه قند خون کمک می‌کند. شاخص گلیسمی انبه خشک می‌تواند متفاوت باشد. اما معمولا از متوسط تا زیاد است.
کرن‌بری‌های شیرین
کرن‌بری‌های شیرین شده حاوی قندهای افزوده و کربوهیدرات بالا هستند که اثرات بالقوه‌ای بر سطح گلوکز خون می‌‍‌گذارند.

اخبار مرتبط
اختلال اضطراب فراگیر، نوعی اضطراب به‌شدت آزاردهنده است که افراد بسیاری از جمله افراد کمال‌طلب را به خود گرفتار کرده است. افرادی که به این اختلال مبتلا هستند، معمولا در زندگی و کار خود بسیار موفق‌اند و دوستان خوبی هم دارند، اما بااین‌حال، دایما از خود انتقاد می‌کنند و هیچ بازخورد مثبت یا پاداشی نمی‌تواند از حس ناامنی، ترس و اضطراب آنها بکاهد.
سنگ کلیه می‌تواند یک وضعیت دردناک باشد و انتخاب‌های غذایی خاص می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به آنها یا به مدیریت سنگ‌های موجود کمک کند.
مصرف آب بهترین روش برای مصرف قرص‌ها و دارو‌ها است. آب تنها مایعی است که هیچ تداخلی با دارو‌ها ندارد و سایر مایعات مانند شیر یا اسید‌های غذایی ممکن است تاثیر مخربی بر روی دارو‌ها داشته باشند و مشکلات گوارشی ایجاد کنند؛ بنابراین توصیه می‌شود همه قرص‌ها و دارو‌ها با آب مصرف شوند، بهترین حالت این است که آب ملایم همراه با قرص‌ها و دارو‌ها مصرف شود. آب نه تنها به جذب بهتر دارو‌ها کمک می‌کند بلکه برای سلامتی عمومی بدن نیز مفید است.
مینیمالیسم ذهنی، کلید رسیدن به آرامش درونی است. با تمرین این تکنیک‌ها و ایجاد تغییرات کوچک در سبک زندگی خود، می‌توانید به آرامش بیشتری دست پیدا کنید. به یاد داشته باشید، این یک سفر است و مهمترین چیز، شروع کردن است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها