جمعه, 27 مهر 1403 2024,October

ویتامینی که مصرف آن باعث تهوع می‌شود

07 خرداد 1403
ویتامینی که مصرف آن باعث تهوع می‌شود

بسیاری از افراد از ویتامین‌ها به‌عنوان مکمل غذایی استفاده می‌کنند. در حالی که بهتر است تمام ویتامین‌ها و مواد معدنی لازم برای بدن خود را از طریق غذاهای کامل دریافت کنند.

به گزارش بانک اول به نقل از هلث نیوز، مصرف ویتامین‌ها برای افرادی که باید مکمل رژیم غذایی داشته باشند مفید اما برخی از ویتامین‌ها ممکن است عوارض جانبی ناخوشایندی ایجاد کنند. به‌عنوان‌مثال، ویتامین C باعث می‌شود بسیاری از افراد بعد از مصرف آن احساس ناراحتی کنند و علت این است زمانی که اسید اسکوربیک به تنهایی یا در دوزهای بالا مصرف شود به خوبی توسط بدن جذب نمی‌شود.

ترفند برای کاهش یا از بین بردن حالت تهوع پس از مصرف ویتامین C، یافتن مکملی با کیفیت بالاست که حاوی لیپیدهای فعال زیستی و بیوفلاونوئیدها باشد. این محصولات مانند بافرها عمل می‌کنند تا به بدن شما کمک کنند ویتامین C مکمل را بدون آسیب رساندن به روده، راحت‌تر جذب کند.

همچنین می‌توانید از مصرف این مکمل با معده خالی خودداری کنید، عملی که می‌تواند با بسیاری از ویتامین‌های دیگر نیز باعث تهوع شود. اگر اول صبح به سختی مکمل مصرف می‌کنید، ویتامین‌هایتان را با ناهار یا شام صرف کنید.

ویتامین C بیشتر به دلیل فواید آن بر سیستم ایمنی شناخته شده است اما این، قسمت کلیدی ویتامین و تنها بخشی از فواید آن است. ویتامین C که به نام اسید ال اسکوربیک نیز شناخته می‌شود، یک ویتامین محلول در آب است به این معنی که با ادرار مقادیر اضافی این ویتامین از بدن ما خارج می‌شود.

ویتامین C  برای تشکیل رگ‌های خونی، غضروف، ماهیچه‌ها و کلاژن در استخوان ضروری است. همچنین یک آنتی‌اکسیدان است که از سلول‌های ما در برابر رادیکال‌های آزاد مضر محافظت می‌کند.

ویتامین C در بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات یافت می‌شود و توصیه شده است که بزرگسالان بیش از ۲۰۰۰ میلی‌گرم در روز مکمل ویتامین C مصرف نکنند و محدودیت حدود ۵۰۰ میلی‌گرم ایمن و موثر است. عوارض جانبی جدی آن نادر است اما مصرف بیش از حد این ویتامین ممکن است باعث تهوع و مشکلات گوارشی شود.

اخبار مرتبط
فصل سرما کم‌کم از راه می‌رسد و بیماری‌های خاص خودش را هم با خود می‌آورد؛ مانند سرماخوردگی و بیماری‌های ویروسی و... . جدا از داروهایی که برای رفع این بیماری‌ها مصرف می‌کنیم، آیا می‌دانید که طب ایرانی برای این منظور چه تجویزهایی دارد؟
خیلی از افراد وقتی متوجه تغییراتی در خود می‌شوند و حس می‌کنند دچار یک اختلال روانی شده‌اند، اجازه می‌دهند زمان بگذرد تا شاید حال روحی‌شان با گذر زمان بهتر شود. اما شریفی به عنوان روانشناس می‌گوید: اگر مشکل روانی حادشده را تحمل کنید، ممکن است پیشروی کند و بخش‌های بیشتری از روان و زندگی‌تان را تحت تاثیر قرار دهد. اختلالات روانی هم مثل بیماری‌های جسمی است. نمی‌شود بگویید زمان بگذرد، خوب می‌شوم.
آنفلوآنزا یک عفونت تنفسی جدی‌تر و گاهی کشنده است که توسط ویروس آنفلوآنزا ایجاد می‌شود. سرماخوردگی توسط ویروس‌های مختلفی مانند «راینوویروس» ها، «آدنوویروس»‌ها و «کروناویروس»‌های معمول سرماخوردگی ایجاد می‌شود و به ندرت تهدیدکننده است.
کمردرد علت اصلی ناتوانی در جهان است و بیش از ۶۰۰ میلیون نفر با این عارضه زندگی می‌کنند، اما پژوهشگران می‌گویند با توجه کردن به سه عامل خطرساز می‌توان بار بیماری کمردرد را در سطح جوامع تا حدود ۴۰ درصد کاهش داد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها