یکشنبه, 15 مهر 1403 2024,October

ارائه خدمت حساب وکالتی در بانک ملت به متقاضیان خرید خودروهای وارداتی

18 تیر 1403
ارائه خدمت حساب وکالتی در بانک ملت به متقاضیان خرید خودروهای وارداتی

با آغاز دور جدید ثبت نام خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه وزارت صمت، متقاضیان می توانند از طریق خدمت حساب وکالتی بانک ملت، به صورت حضوری و غیرحضوری نسبت به انجام فرآیند ثبت نام اقدام کنند.

به گزارش  بانک اول  ثبت نام متقاضیان برای خرید خودروهای وارداتی در مرحله جدید از طریق سامانه یکپارچه از روز ۱۹ تیرماه امسال آغاز خواهد شد.

بر اساس این گزارش، متقاضیان می توانند از روز ۱۸ تیرماه ۱۴۰۳ نسبت به تامین وجه و فعال سازی"خدمت حساب های وکالتی" از طریق شعب بانک ملت و سامانه پیشخوان ملت اقدام کنند.

بر این اساس، امکان فعال سازی حضوری از طریق شعب بانک ملت و همچنین فعال سازی غیرحضوری از طریق منوی معرفی حساب وکالتی در سامانه پیشخوان الکترونیک بانک ملت به آدرس pishkhan.bankmellat.ir و انتخاب گزینه سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان – خودروهای وارداتی قابل انجام خواهد بود.

در این دوره فعال سازی حساب وکالتی منوط به تامین وجه به میزان ۵۰۰ میلیون تومان است که همزمان با فعال سازی خدمت، در حساب وکالتی وی مسدود خواهد شد.

این گزارش حاکی است، امکان انصراف متقاضیان از شرکت در فرآیند خرید خودرو نیز صرفا در شعب بانک ملت فراهم خواهد بود.

متقاضیان خرید خودروهای وارداتی در مرحله جدید می توانند از طریق شعب بانک و پیشخوان الکترونیک بانک ملت اقدام کنند.

اخبار مرتبط
:در حال حاضر باتوجه به تعداد زیاد جایگاه های سوخت در طول مسیر اقدامات خاصی انجام نمی شود ولی ظرفیت جایگاه های مذکور با اولویت رفع نواقص سامانه در دستور کار است.
«آرمین خوشوقتی» کارشناس ارشد حقوق و روابط کار، در این رابطه با تاکید بر محوریت رای اخیر هیات عمومی دیوان عدالت اداری به ایلنا می‌گوید: در خصوص معافیت‌های مالیاتیِ حقوق کارگران مشمول قانون کار، بارها هیات عمومی دیوان عدالت اداری رای صادر کرده و هر بار مزایای به تبع شاغل را از شمول مالیات خارج کرده است اما متاسفانه سازمان امور مالیاتی با جابجا کردن نقطه‌ها و گیومه‌ها دائماً تلاش دارد از این بخش از حقوق کارگران زحمتکش مالیات کسر کند.
این ابلاغیه پیرو نامه 29 خرداد ماه درخصوص از دستور کار خارج نمودن بررسی و رسیدگی به تراکنشهای بانکی موارد مندرج در نامه مذکور است.
برای اولین بار در سال ۱۴۰۳ تعداد مراکز آموزشی-رفاهی به ۴۲۴ مرکز رسید که ظرفیت این مراکز در بخش اسکان ۳۷۶۱ اتاق و ۲۱۶۲ سوئیت با ظرفیت ۱۷۹۶۲ تخت و در حوزه پشتیبانی از برنامه‌های همکاران ۱۳۸ رستوران با گنجایش ۲۵۲۲۲ صندلی ۱۴۰ تالار پذیرایی با گنجایش ۵۱۲۰۳ صندلی است و در سال ۱۴۰۲ رشد ۶ درصدی داشته و شامل باشگاه فرهنگیان، خانه‌معلم، مراکز اسکان بیماران صعب‌العلاج، باشگاه پیشکسوتان و ... است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها