پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

شیوع ویروس جدید و خطرناک جندیپور در هند

02 مرداد 1403
شیوع ویروس جدید و خطرناک جندیپور در هند

این ویروس که از طریق پشه و پشه خاکی منتقل می‌شود، علائمی مانند تب، استفراغ، تغییر وضعیت روانی، تشنج، اسهال، مشکلات عصبی و علائم مننژیت را در افراد مبتلا ایجاد می‌کند.

به گزارش بانک اول این ویروس که از طریق پشه و پشه خاکی منتقل می‌شود، علائمی مانند تب، استفراغ، تغییر وضعیت روانی، تشنج، اسهال، مشکلات عصبی و علائم مننژیت را در افراد مبتلا ایجاد می‌کند.

موارد ابتلا و مرگ و میر:

تاکنون بیش از ۵۰ مورد ابتلا به ویروس جندیپور در ایالت گجرات هند گزارش شده است.

۲۰ نفر از افراد مبتلا به این ویروس جان خود را از دست داده‌اند.

سه مورد ابتلا به این ویروس در ایالت‌های دیگر هند نیز گزارش شده است.

علائم بیماری:

تب

استفراغ

تغییر وضعیت روانی

تشنج

اسهال

مشکلات عصبی

علائم مننژیت

نحوه انتقال:

ویروس جندیپور از طریق نیش پشه و پشه خاکی منتقل می‌شود.

گروه‌های در معرض خطر:

کودکان

افراد مسن

افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف

اقدامات پیشگیرانه:

دوری از مناطق آلوده

استفاده از پشه بند

پوشیدن لباس‌های بلند و آستین بلند

استفاده از دافع حشرات

شستشوی مرتب دست‌ها

مراجعه به پزشک در صورت مشاهده علائم مشکوک

سابقه شیوع:

این اولین بار نیست که ویروس جندیپور در هند شیوع پیدا می‌کند.

در سال‌های ۲۰۰۳ و ۲۰۰۴ نیز این ویروس در بخش‌هایی از مرکز هند، از جمله مهاراشترا، گجرات و آندرا پرادش شیوع پیدا کرد و باعث مرگ بیش از ۳۰۰ کودک شد.

نکات مهم:

ویروس جندیپور یک ویروس خطرناک است که می‌تواند منجر به مرگ شود.

اقدامات پیشگیرانه مانند دوری از مناطق آلوده، استفاده از پشه بند و مراجعه به پزشک در صورت مشاهده علائم مشکوک، می‌تواند به جلوگیری از شیوع این ویروس کمک کند.

اگر به هند سفر می‌کنید، قبل از سفر از وضعیت سلامتی و توصیه‌های بهداشتی مربوط به این کشور مطلع شوید.

اخبار مرتبط
اختلال اضطراب فراگیر، نوعی اضطراب به‌شدت آزاردهنده است که افراد بسیاری از جمله افراد کمال‌طلب را به خود گرفتار کرده است. افرادی که به این اختلال مبتلا هستند، معمولا در زندگی و کار خود بسیار موفق‌اند و دوستان خوبی هم دارند، اما بااین‌حال، دایما از خود انتقاد می‌کنند و هیچ بازخورد مثبت یا پاداشی نمی‌تواند از حس ناامنی، ترس و اضطراب آنها بکاهد.
سنگ کلیه می‌تواند یک وضعیت دردناک باشد و انتخاب‌های غذایی خاص می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به آنها یا به مدیریت سنگ‌های موجود کمک کند.
مصرف آب بهترین روش برای مصرف قرص‌ها و دارو‌ها است. آب تنها مایعی است که هیچ تداخلی با دارو‌ها ندارد و سایر مایعات مانند شیر یا اسید‌های غذایی ممکن است تاثیر مخربی بر روی دارو‌ها داشته باشند و مشکلات گوارشی ایجاد کنند؛ بنابراین توصیه می‌شود همه قرص‌ها و دارو‌ها با آب مصرف شوند، بهترین حالت این است که آب ملایم همراه با قرص‌ها و دارو‌ها مصرف شود. آب نه تنها به جذب بهتر دارو‌ها کمک می‌کند بلکه برای سلامتی عمومی بدن نیز مفید است.
مینیمالیسم ذهنی، کلید رسیدن به آرامش درونی است. با تمرین این تکنیک‌ها و ایجاد تغییرات کوچک در سبک زندگی خود، می‌توانید به آرامش بیشتری دست پیدا کنید. به یاد داشته باشید، این یک سفر است و مهمترین چیز، شروع کردن است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات