پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

غذاهای مناسب برای هر گروه سنی

28 شهریور 1403
غذاهای مناسب برای هر گروه سنی

تا 30سالگی نیازی نیست که افراد تغییر خاصی در رژیم غذایی خود داشته باشند، اما این تغییر در سنین بالاتر ضرورت دارد؛ چون فعالیت افراد کاهش پیدا می‌کند و عمدتا افراد در صورت رعایت نکردن رژیم غذایی از 35سالگی به بعد دچار اضافه‌وزن خواهند شد.

به گزارش بانک اول هر دهه از زندگی انسان‌ها نیازهای تغذیه‌ای منحصربه‌فردی دارد و تعیین رژیم غذایی براساس آنها می‌تواند منجر به حفظ سلامت بیشتر در افراد شود.


تغییر رژیم از چه سنی مهم است؟


خدیجه رحمانی، متخصص تغذیه درباره نقش تغذیه در دوره‌های مختلف زندگی  می‌گوید: تا 30سالگی نیازی نیست که افراد تغییر خاصی در رژیم غذایی خود داشته باشند، اما این تغییر در سنین بالاتر ضرورت دارد؛ چون فعالیت افراد کاهش پیدا می‌کند و عمدتا افراد در صورت رعایت نکردن رژیم غذایی از 35سالگی به بعد دچار اضافه‌وزن خواهند شد.
او تأکید می‌کند: بهترین توصیه برای این گروه‌های سنی، استفاده از سبزی و میوه‌ به میزان 5واحد در روز است. لبنیات کم‌چرب هم برای همه سنین باید 2 تا 3 واحد در روز مصرف شود.
رحمانی کاهش مصرف گوشت در سنین بالای 40سالگی را هم ضروری عنوان می‌کند و می‌گوید: در سنین بالا به‌دلیل وجود چربی‌های اشباع‌شده، مصرف کمتر گوشت قرمز بهتر است، اما افراد دارای بیماری‌های قلبی– عروقی باید مصرف گوشت را قطع کنند. حتی گوشت لخم که ظاهری بدون چربی دارد هم حاوی 4درصد چربی است. مناسب‌ترین جایگزین غذایی گوشت سفید است. به‌ویژه بر مصرف ماهی تأکید زیادی می‌شود، چون افراد بالای 40سال  اسیدهای چرب امگا3 را که بدن قادر به ساختن آن نیست، باید از طریق تغذیه تأمین کنند. بهتر است حداقل 2‌بار در هفته از ماهی استفاده شود.

اخبار مرتبط
اختلال اضطراب فراگیر، نوعی اضطراب به‌شدت آزاردهنده است که افراد بسیاری از جمله افراد کمال‌طلب را به خود گرفتار کرده است. افرادی که به این اختلال مبتلا هستند، معمولا در زندگی و کار خود بسیار موفق‌اند و دوستان خوبی هم دارند، اما بااین‌حال، دایما از خود انتقاد می‌کنند و هیچ بازخورد مثبت یا پاداشی نمی‌تواند از حس ناامنی، ترس و اضطراب آنها بکاهد.
سنگ کلیه می‌تواند یک وضعیت دردناک باشد و انتخاب‌های غذایی خاص می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به آنها یا به مدیریت سنگ‌های موجود کمک کند.
مصرف آب بهترین روش برای مصرف قرص‌ها و دارو‌ها است. آب تنها مایعی است که هیچ تداخلی با دارو‌ها ندارد و سایر مایعات مانند شیر یا اسید‌های غذایی ممکن است تاثیر مخربی بر روی دارو‌ها داشته باشند و مشکلات گوارشی ایجاد کنند؛ بنابراین توصیه می‌شود همه قرص‌ها و دارو‌ها با آب مصرف شوند، بهترین حالت این است که آب ملایم همراه با قرص‌ها و دارو‌ها مصرف شود. آب نه تنها به جذب بهتر دارو‌ها کمک می‌کند بلکه برای سلامتی عمومی بدن نیز مفید است.
مینیمالیسم ذهنی، کلید رسیدن به آرامش درونی است. با تمرین این تکنیک‌ها و ایجاد تغییرات کوچک در سبک زندگی خود، می‌توانید به آرامش بیشتری دست پیدا کنید. به یاد داشته باشید، این یک سفر است و مهمترین چیز، شروع کردن است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها