پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

کدام کشور بیشترین تعداد ثروتمندان را دارد؟

28 شهریور 1403
کدام کشور بیشترین تعداد ثروتمندان را دارد؟

تعداد صدمیلیونرها، در سراسر جهان افزایش یافته و رشد سریع آنان در ایالات‌متحده و چین ثبت شده است.

به گزارش  بانک اول بر اساس داده‌های شرکت مشاوره سرمایه‌گذاری هنلی و شرکا در ایالات‌متحده، تعداد صدمیلیونرها - افراد با ثروت ۱۰۰ میلیون دلار یا بیشتر - در دهه گذشته ۵۴ درصد افزایش یافته و به بیش از ۲۹هزار و ۳۰۰ نفر در سراسر جهان رسیده است.

بر اساس این گزارش ایالات‌متحده و چین بیشترین افزایش را در این دسته از ابرثروتمندان جهان ثبت کردند.

چین در ۱۰ سال گذشته رشد خیره‌کننده ۱۰۸ درصدی در میلیونرها ثبت کرده، در حالی که ایالات‌متحده رشد ۸۱ درصدی را تجربه کرده است. در مقابل، اروپا نسبت به مدت مشابه ۲۶ درصد افزایش داشته است.

فهرست «۵۰ شهر برتر برای صدمیلیونرها» هنلی و شرکا نشان می‌دهد که نخبگان جهانی در کجا متمرکز شده اند و به کجا می‌روند.

ایالات‌متحده با  تعداد ۷۴۴ صدمیلیونر در نیویورک، ۶۷۵ در سانفرانسیسکو و سیلیکون ولی و ۴۹۶ در لس آنجلس پیشتاز این گروه است.

این گزارش خاطرنشان کرد ایالات‌متحده بیش از ۳۰ درصد از ثروت قابل سرمایه‌گذاری سیال جهان را در اختیار دارد که مجموع دارایی‌های آن بالغ بر ۶۷ تریلیون دلار است، با این حال، این رقم ممکن است بر اساس نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری آینده آمریکا تغییر کند.

افزایش مالیات پیشنهادی برای صد میلیونرها که توسط معاون رئیس‌جمهور، کامالا هریس حمایت می‌شود، می‌تواند ثروتمندان را به دنبال اقامت در جاهای دیگر تشویق کند.

افزایش سریع ثروتمندان در آسیا به ویژه در شهرهایی مانند پکن که در حال حاضر میزبان ۳۴۷ صدمیلیونر شده، قابل توجه است و پس از آن سنگاپور با تعداد ۳۳۶، شانگهای با ۳۲۲ و هنگ کنگ با ۳۲۰ صدمیلیونر قرار دارند.

در اروپا که زمانی مرکز مالی جهانی بود، لندن با ۳۷۰ صدمیلیونر در رتبه چهارم جهانی باقی مانده است، اگرچه این منطقه در مقایسه با همتایان خود در آسیا و ایالات‌متحده رشد کندتری داشته است.

این گزارش پیش‌بینی کرد شهرهایی مانند هانگژو، شنژن و تایپه در آسیا همچنین دبی و ابوظبی در امارات متحده عربی شاهد رشد انفجاری در جمعیت صدمیلیونی خود در ۱۶ سال آینده خواهند بود.

در همین حال، انتظار می‌رود شهرهایی مانند شیکاگو، مسکو، زوریخ و مادرید با رشد کمتر از ۵۰ درصد در دهه آینده، رشد متوسط‌تری را تجربه کنند.

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها