شنبه, 7 مهر 1403 2024,September

اسامی تعدادی از فرآورده‌های غذایی غیر مجاز اعلام شد

07 مهر 1403
اسامی تعدادی از فرآورده‌های غذایی غیر مجاز اعلام شد

سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای اسامی تعدادی از فرآورده‌های غذایی غیر مجاز را اعلام کرد.

به گزارش بانک اول  در این اطلاعیه‌ای آمده است: فرآورده غذایی بادام زمینی قاقالیس، کنجد سفید شاهدانه نوبرانه، قاووت چهل گیاه گیاهستان، خرمای کبکاب دیماس، خرمای کبکاب خشت، خرمای مضافتی دیماس را به دلیل نداشتن مجوزهای بهداشتی غیرمجاز معرفی کرد.

در این اطلاعیه همچنین محصولاتی همچون فرآورده نان بسته بندی شده با نام تجاری انان، لوکوم با طعم میوه و تزیین نارگیل توتوبال،
چهارلوز حاج خلیفه رضا تاج نیا، پودر موسیر ژابیس از سوی اداره کل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو  غیرمجاز شمرده می شوند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلان اینکه این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیر مجاز در سطح عرضه صورت می گیرد؛ از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع کنند تا نسبت به جمع‌آوری آنها اقدام لازم را به عمل آورند.

در پایان، شماره تلفن ۶۶۴۶۲۰۲۶روابط عمومی سازمان جهت دریافت مشخصات مکان‌های عرضه فرآورده‌های غیرمجاز اعلام شده است.

ایسنا

اخبار مرتبط
تا حالا شنیده بودید که بعضی غذاها، نوشیدنی‌ها و درکل خوراکی‌ها آن قدر برای سلامت مضرند که می‌توانند باعث بالا رفتن، اتفاقی شوند و فشار چشم، یکی از عوامل مهم در بروز بیماری‌هایی مثل گلوکوم یا آب سیاه محسوب می‌شود؟! فشار چشم یک بیماری است که می‌تواند به عصب بینایی آسیب بزند و در نهایت موجب کاهش دید یا از دست رفتن بینایی شود.
محققان چینی در میان موش‌هایی که علائم آلزایمر داشتند، متوجه بروز کمتر سرطان روده بزرگ نسبت به حالت عادی شدند. با این حال، زمانی که به این موش‌ها پیوند مدفوع از یک موش سالم زده شد، میزان شیوع سرطان در روده بزرگ و رکتوم آنها به حالت عادی بازگشت. یافته‌ها نشان می‌دهند که علائم آلزایمر ارتباط نزدیکی با ساختار روده دارد.
میوه ها بخش مهمی از یک رژیم غذایی سالم هستند؛ اما قند طبیعی موجود در بعضی میوه ها ممکن است برای برخی افراد مناسب نباشد.
یک ماه قبل از یک حمله قلبی، بدن شما با این ۸ سیگنال اخطار خواهد داد؛ بنابراین، پیشگیری بهتر از درمان است. این قاعده ساده برای هر بیماری در نظر گرفته می‌شود و زمانی که علائم به‌درستی تأیید نشوند، بسیار ارزشمند خواهد بود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها