شنبه, 14 مهر 1403 2024,October

کدام بانک ها بیشترین خودپرداز را دارند؟

14 مهر 1403
کدام بانک ها بیشترین خودپرداز را دارند؟

آیا تا به حال به این سوال فکرکرده ایدکه کدام بانک ها در کشور از بیشترین خودپردازها در شبکه بانکی خود بهره می برند؟

به گزارش بانک اول اگر به دنبال یافتن جوابی مناسب  برای  این سوال خود هستید توصیه می کنیم که  خواندن این گزارش را از دست ندهید.

این گزارش اقدام به جمع آوری آمار خودپردازها در شهر تهران و سایر استان ها کرده است.

بررسی هانشان می دهدکه بانک ملی ایران جایگاه اول تعداد خودپردازها را در تهران و سایر استان ها با مجموع 8.372 خودپرداز به خود اختصاص داده است.

همچنین تعداد شعب فیزیکی بانک ملی ایران  درسراسر کشور 2898 شعبه  بوده که رتبه بالاترین را درنظام بانکی به خود اختصاص داده است.

بانک صادرات ایران از لحاظ مجموع تعداد خودپردازها  با 5186 خودپرداز و همچنین تعداد شعب فیزیکی با 1826 شعبه جایگاه دوم را به دست آورده است.

از قرار معلوم، جایگاه سوم مجموع تعداد خودپردازها با 4.526 عدد و با 1.345 شعب فیزیکی به بانک ملت تعلق دارد.

بانک سپه با مجموع 4.125 و بانک اقتصاد نوین با مجموع 3.858 دستگاه خود پرداز به ترتیب در جایگاه چهارم و پنجم قرار گرفته اند.

براساس این آمار، بانک توسعه صادرات ایران کمترین مجموع دستگاه خودپرداز را با 43 عدد در سراسر در اختیار دارد.

بانک دی، بانک آینده و بانک ایران زمین تا این لحظه صورت های مالی حسابرسی شده خود را منتشر نکرده اند واز تعداد شعب فیزیکی این بانک ها اطلاعی دردست نیست.

این بررسی نشان میدهد که بانک خاورمیانه در شهر تهران دارای 105 دستگاه خودپرداز و در سایر استان ها 5 دستگاه خودپرداز مستقر کرده است که بیانگر این است که این بانک تنها در 5 استان کشور خودپرداز ایجاد کرده است.

بانک قرض الحسنه رسالت تنها دارای 5 شعبه فیزیکی است و طبق اطلاعات موجود درصورت های مالی این شرکت، این امر در راستای پیاده سازی بانکداری اجتماعی است و سیاست این بانک به سمت کاهش و حذف شعب فیزیکی تغییر یافته است.

اخبار مرتبط
رئیس‌کل‌ بانک مرکزی همچنین تصریح کرد: موضوعات رمزارز و هوش مصنوعی هم‌اکنون در توسعه بانکداری بین‌المللی از نکات قابل تامل است که قطعا بانک مرکزی نیز در این دوره بر اساس پیشرفت فناوری‌های کنونی بانکداری الکترونیک، در چارچوب سیاست‌های مدون و هدف‌گذاری شده در دستور کار قرار خواهد داد.
همچنین آخرین مهلت برای واگذاری چک‌های رمزدار در سامانه چکاوک تا ساعت ۱۲.۰۰ و ساعت پایان تعیین وضعیت این چک‌ها ۱۳.۴۵ تعیین شده است.
براساس این دستورالعمل بانک ها موظفند سامانه‌های عملیاتی خود را مطابق با چارچوب تعیین شده توسط بانک مرکزی به گونه‌‌ای تنظیم نماید که حداقل اطلاعات شامل مانده مطالبات امهالی به تفکیک طبقات جاری و سررسیدگذشته، معوق و مشکوک‌الوصول، انواع روش‌ها و عقود مورد استفاده در امهال و هرگونه تغییر در موارد مزبور بلافاصله به صورت برخط برای بانک مرکزی و کلیه اعضای هیأت‌مدیره، هیأت‌عامل و مدیران ذی‌ربط مؤسسه اعتباری قابل مشاهده باشد.
ساعت کار ادارات و بانک ها از روز پنجشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۳ به روال سابق باز می گردد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها