پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

تزریق واکسن آنفلوانزا برای این سنین الزامی است

22 مهر 1403
تزریق واکسن آنفلوانزا برای این سنین الزامی است

واکسن‌های آنفلوانزا باید به صورت کامل تزریق شود و کودکان کمتر از سن هشت سال که اولین سالی است که این واکسن را تزریق می‌کنند، یک ماه بعد نیز مجدد باید تزریق را تکرار کنند.

به گزارش بانک اول ، رؤیا کلیشادی اظهار کرد: پیشگیری از ابتلای کودکان به بیماری‌ها، از اولویت‌ها محسوب می‌شود که یکی از روش‌های پیشگیری، واکسیناسیون به شمار می‌رود؛ اولین واکسنی که هر فرد دریافت می‌کند، شیر مادر است و کودک با خوردن شیر مادر از ایمنی بسیار زیادی برخوردار می‌شود.

 وی افزود: پس از شیر مادر که برترین واکسن برای کودکان است، بر اساس پروتکل کشوری، بعضی واکسن‌ها بسته به سن کودکان به آنها تزریق می‌شود و یادآور آنها نیز به صورت دوره‌ای تزریق خواهد شد، اما طی سال‌های اخیر برخی افراد ضدواکسن توصیه‌های غیرعلمی داشته‌اند که نگرانی خانواده‌ها را به دنبال داشته است.

متخصص کودکان و نوجوانان با بیان اینکه حتی گاهی دیده می‌شود که برخی خانواده‌ها به دلیل توصیه‌های غیرعلمی افراد ضدواکسن نسبت به تزریق واکسن به فرزندان خود اقدام نکرده‌اند، تصریح کرد: تمام اتفاقات مذکور در حالی است که خانواده‌ها نباید نگرانی از تزریق واکسن داشته باشند.

کلیشادی ادامه داد: علائم بعضی از بیماری‌های ویروسی ممکن است به خودی‌خود بهبود یابند، اما در صورت درگیر شدن کودکان با بیماری‌های جدی مانند فلج اطفال، دچار عارضه‌هایی همیشگی خواهند شد، از همین رو خانواده‌ها هیچ‌گاه نباید بنا بر توصیه‌های غیرعلمی افراد ضدواکسن نیست به تزریق واکسن به فرزند خود اقدام نکنند.

وی با تاکید بر لزوم انجام واکسیناسیون روتین برای کودکان به منظور پیشگیری از درگیر شدن کودکان با بیماری‌های جدی گفت: در چند ماه اخیر نیز واکسن پنوموکوک در دسته واکسن‌های روتین قرار گرفته است و برای فرزندانی که تازه متولد شده‌اند، از دو ماهگی به بعد تزریق می‌شود.

متخصص کودکان و نوجوانان اضافه کرد: علاوه بر واکسن‌های روتین کودکان، بعضی واکسن‌ها مانند واکسن آنفلوانزا به صورت دوره‌ای ممکن است تزریق شود و با توجه به اینکه آنفلوانزا می‌تواند انواع شدیدی داشته و پرعارضه باشد، توصیه می‌شود خانواده‌ها نسبت به واکسیناسیون کودکان خود اقدام کنند.

کلیشادی افزود: تزریق واکسن آنفلوانزا برای سنین شش ماهگی تا شش سالگی الزامی است و سن بالای شش سال، موارد خاصی دارد و به افرادی که داروی کاهنده ایمنی استفاده می‌کنند، مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای هستند، افراد بالای ۶۰ سال و افرادی که ارتباط بالایی با کودکان و سالمندان دارند، توصیه می‌شود نسبت به تزریق واکسن آنفلوانزا اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه واکسن آنفلوانزا تا حد زیادی از ابتلای افراد به این بیماری جلوگیری می‌کند، تصریح کرد: واکسن‌های آنفلوانزا باید به صورت کامل تزریق شود و کودکان کمتر از سن هشت سال که اولین سالی است که این واکسن را تزریق می‌کنند، یک ماه بعد نیز مجدد باید تزریق را تکرار کنند.

اخبار مرتبط
اختلال اضطراب فراگیر، نوعی اضطراب به‌شدت آزاردهنده است که افراد بسیاری از جمله افراد کمال‌طلب را به خود گرفتار کرده است. افرادی که به این اختلال مبتلا هستند، معمولا در زندگی و کار خود بسیار موفق‌اند و دوستان خوبی هم دارند، اما بااین‌حال، دایما از خود انتقاد می‌کنند و هیچ بازخورد مثبت یا پاداشی نمی‌تواند از حس ناامنی، ترس و اضطراب آنها بکاهد.
سنگ کلیه می‌تواند یک وضعیت دردناک باشد و انتخاب‌های غذایی خاص می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به آنها یا به مدیریت سنگ‌های موجود کمک کند.
مصرف آب بهترین روش برای مصرف قرص‌ها و دارو‌ها است. آب تنها مایعی است که هیچ تداخلی با دارو‌ها ندارد و سایر مایعات مانند شیر یا اسید‌های غذایی ممکن است تاثیر مخربی بر روی دارو‌ها داشته باشند و مشکلات گوارشی ایجاد کنند؛ بنابراین توصیه می‌شود همه قرص‌ها و دارو‌ها با آب مصرف شوند، بهترین حالت این است که آب ملایم همراه با قرص‌ها و دارو‌ها مصرف شود. آب نه تنها به جذب بهتر دارو‌ها کمک می‌کند بلکه برای سلامتی عمومی بدن نیز مفید است.
مینیمالیسم ذهنی، کلید رسیدن به آرامش درونی است. با تمرین این تکنیک‌ها و ایجاد تغییرات کوچک در سبک زندگی خود، می‌توانید به آرامش بیشتری دست پیدا کنید. به یاد داشته باشید، این یک سفر است و مهمترین چیز، شروع کردن است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها