پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

مقایسه سهند و اطلس؛ دوئل نوبرانه‌های سایپا در بازار خودرو

08 آبان 1403
مقایسه سهند و اطلس؛ دوئل نوبرانه‌های سایپا در بازار خودرو

مقایسه سهند و اطلس، بررسی دوئل فیس‌لیفت‌های ساینا و کوییک است.

به گزارش بانک اول ؛ سهند S و اطلس G در بخش فنی تفاوت زیادی ندارند و هر دو محصول به‌خاطر پیشرانه ۱.۵ لیتر M۱۵i عملکرد یکسانی به‌نمایش می‌گذارند. مقایسه سهند و اطلس نشان می‌دهد از حیث امکانات رفاهی رقابت تقریبا برابری شاهد هستیم و تفاوت‌ها در حد آپشن‌هایی مثل آینه برقی است. سایپا بابت فروش اطلس حدود ۴۱۶ میلیون دریافت می‌کند، اما قیمت کارخانه سهند تقریبا ۵۰ میلیون تومان بیشتر است. در بازار آزاد، اما شرایط متفاوت است و ارقام پیشنهادی فروشنده‌های اطلس حول‌وحوش ۲۰ میلیون تومان سبقت گرفته. 

مقایسه سهند و اطلس؛ تفاوت مشخصات فنی و ظاهری

سهند و اطلس به پیشرانه M۱۵i سایپا مجهز شده‌اند. پیشرانه‌ای که نسبت به قلب تپنده کوییک و ساینا اندکی بهتر عمل می‌کند. پیشرانه ۱.۵ لیتر، حداکثر ۹۱ اسب‌بخار قدرت و ۱۳۷ نیوتن‌متر گشتاور خروجی به چرخ‌های سهند و اطلس منتقل می‌کند و راننده می‌تواند نهایتا سرعتی معادل ۱۷۰ کیلومتربرساعت را تجربه کند. 

برای درک بهتر توانایی سهند و اطلس کافی است بدانید توان تولیدی گشتاور خروجی آنها نسبت به ساینا و کوییک درحد پنج درصد ارتقا پیدا کرده. 

سهند و اطلس از حیث مصرف سوخت نیز شرایط مشابهی دارند و هر دو مدل به‌طور متوسط ۶.۹ لیتر بنزین به‌ازای هر ۱۰۰ کیلومتر می‌سوزانند. 

مقایسه سهند و اطلس، نبرد جدید‌ترین سدان و هاچ‌بک اقتصادی سایپاست. طول سهند به حدود چهار متر و ۲۰ سانتی‌متر می‌رسد و آنطرف طول اطلس حدود چهار متر و ۲۱۵ سانتی‌متر است. هر دو محصول جدید به رینگ‌های ۱۴ اینچ مجهز می‌شوند و می‌توانیم ظرفیت باک سهند و اطلس را ۴۲ لیتر بدانیم. 

مقایسه سهند و اطلس در بخش امکانات رفاهی مشخص می‌کند هر دو محصول به سیستم تهمیه اتوماتیک مجهز شده‌اند. نمایشگر هفت اینچ لمسی و دکمه‌های کنترلی روی فرمان بخش دیگری از شرایط مشابه سهند و اطلس در این بخش را نشان می‌دهد. همه این حرف‌ها نشان می‌دهد تفاوت بزرگ سهند و اطلس در سر و شکل ظاهری خلاصه می‌شود و از حیث فنی و آپشن‌ها تقریبا با یک محصول یکسان روبرو هستیم. هر چند که این وسط اطلس به‌خاطر آپشن‌هایی مثل آینه برقی تاحدودی دست بالاتر را دارد. چیزی که در تیپ S سهند مشاهده نمی‌شود و احتمالا در طراحی سهند G جبران خواهد شد.

مقایسه سهند و اطلس؛ دوئل نوبرانه‌های سایپا در بازار خودروقیمت اطلس در کارخانه حدود ۵۰ میلیون کمتر از سهند است

مقایسه سهند و اطلس؛ تفاوت قیمت کارخانه و بازار

قیمت قیمت اطلس G در کارخانه ۴۱۶ میلیون و ۶۵۵ هزار تومان است و در فهرست محصولات سایپا روبروی اسم سهند S رقمی معادل ۴۶۷ میلیون و ۱۴۷ هزار تومان به چشم می‌خورد.

قیمت اطلس به این ترتیب نسبت به سهند ۵۰ میلیون و ۴۹۲ هزار تومان بیشتر است. سهند S که به‌عنوان اولین تیپ این محصول روانه بازار شده، تا همین یک ماه قبل در کارخانه حدود ۴۵۹ میلیون قیمت داشت و حالا این عدد با رشد تقریبا دو درصدی به بیش از ۴۶۷ میلیون رسید. 

قیمت اطلس نیز درحالی به ۴۱۶ میلیون تومان رسیده که تا مرداد امسال خریداران اطلس از نمایندگی سایپا ۴۱۲ میلیون تومان پرداخت می‌کردند. 

قیمت اطلس و سهند در بازار آزاد مثل بقیه خودرو‌های داخلی بیشتر از نرخ مصوب کارخانه است. همزمان با اولین روز‌های آبان امسال فروشنده‌های سهند S سایپا رقمی معادل ۵۰۰ میلیون تومان به خریداران پیشنهاد می‌دهند، اما قیمت اطلس G سایپا به‌طور متوسط ۵۲۰ میلیون تومان اعلام می‌شود. 

اختلاف قیمت سهند کارخانه و بازار به‌این ترتیب حول‌وحوش ۳۳ میلیون تومان برآورد می‌شود که معادل گپ هفت درصدی است. درحالی که اختلاف قیمت کارخانه و بازار اطلس به حدود ۲۵ درصد می‌رسد؛ تقریبا ۱۰۴ میلیون تومان. 

قیمت سهند سایپا در بازار آزاد درحالی به مرز نیم‌میلیارد تومان رسیده که اواخر مرداد و همزمان با تحویل اولین سری از سهند به حواله‌داران، ارقام پیشنهادی فروشنده‌ها قریب ۵۷۰ تا ۶۰۰ میلیون تومان اعلام می‌شد. اطلس نیز اوایل اردیبهشت امسال با قیمتی نزدیک ۵۹۰ میلیون تومان پا به بازار گذاشت، اما الان بیشتر از ۵۲۰ میلیون خریدار ندارد.

مشخصات

اطلس G

سهند S

پیشرانه

M15i

M15i

حجم موتور

1.5 لیتر

1.5 لیتر

حداکثر گشتاور خروجی

137 نیوتن‌متر

137 نیوتن‌متر

حداکثر قدرت تولیدی

91 اسب‌بخار

91 اسب‌بخار

حداکثر سرعت

170 کیلومتر بر ساعت

170 کیلومتر بر ساعت

مصرف سوخت

6.9 لیتر به ازای 100 کیلومتر

6.9 لیتر به ازای 100 کیلومتر

قیمت کارخانه

416 میلیون و 655 هزار تومان

467 میلیون و 147 هزار تومان

قیمت بازار آزاد

520 میلیون تومان

500 میلیون تومان

اخبار مرتبط
لذا، دولت، جهت رفاه حال این دسته از عزیزان، امکان واردات خودروهای خارجی را برای آنها، فراهم آورده که استفاده از این امکان و تسهیلات مرتبط با آن، تنها برای جانبازانی فراهم است که از شرایط لازم این امر، برخوردار بوده و در زمان و موعد مقرر، نسبت به ثبت نام خودرو وارداتی جانبازان، اقدام کنند.
فروش خودروهای کی ام سی j7 و T9 و همچنین هیوندای کونا به صورت اقساطی ویژه آذر ۱۴۰۳ شروع شده است.
به اطلاع مشتریان محترم شرکت بهمن موتور میرساند، شرایط پیش ثبت نام عادی خودرو فیدلیتی پرایم در دو تیپ ۵ و ۷ نفره از روز شنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۳ آغاز خواهد شد. این طرح بصورت قرعه کشی و ثبت آن به صورت اینترنتی بر روی سایت این شرکت از ساعت ۱۰ صبح روز شنبه به مدت ۲ روز فعال خواهد بود.
متقاضیان محترم و حائز شرایط آئین نامه اجرایی ماده ١٠ قانون ساماندهی صنعت خودرو، می توانند در مهلت مقرر اعلام شده، ابتدا نسبت به ثبت تقاضای خود به همراه ثبت مشخصات خودروی فرسوده (شناسه منحصر به فرد (VIN)، شماره شاسی و شماره موتور) تحت تملک خود در سایت اینترنتی ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده در قسمت ”ثبت نام خودرو فرسوده“ اقدام و سپس برای ثبت درخواست پیش ثبت نام خودرو به سایت اینترنتی شرکت بهمن موتور اقدام نمایند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها